Kubiik Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Chtěl bych se zeptat. Uvažuju o koupi liťáku. Jsou na nich zimní gumy. Já mám doma plecháče obutý do letních a obojí nejetý. No a chtěl bych přezout ty letní gumy na liťáky a zimní na plecháče, ale nevím jestli je vhodný dávat tu jetou zimní na jinej ráfek než na kterým byla zajetá. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naldo Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 V pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalDvorakCZ Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Chtěl bych se zeptat. Uvažuju o koupi liťáku. Jsou na nich zimní gumy. Já mám doma plecháče obutý do letních a obojí nejetý. No a chtěl bych přezout ty letní gumy na liťáky a zimní na plecháče, ale nevím jestli je vhodný dávat tu jetou zimní na jinej ráfek než na kterým byla zajetá. Díky To neni zadny problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky