Publikováno Duben 17, 200817 r Zdar hoši mam octu 1,9TDI 81KW najazdenych 127tisic km rano som vybral auto z garaže zrobil na nom asi 10km a zohrial sa mi motor na 120stupnou... tak som ho odtiahol do servisu a tam mi povedali že mam niečo z hlavou alebo tesnenim pod hlavou!!! tak som autičko zobral domov rozobral a ukazalo sa že to bolo tesnenie pod hlavou!!!! tak teraz je hlava na freze a na pretlakovani a potom to poskladam a som zvedavy ako bude auto jazdiť dalej!!! vymenil som do istoty aj termostat a skontroloval som aj vodnu pumpu!!! JE TO NORMALNE žE PRI TOLKYCH KILOMETROV POVOLI TESNENIE POD HLAVOU? A PRECO VLASTNE POVOLILO? MA STYM NIEKTO SKUSENOSTI?
Duben 17, 200817 r Zdar hoši mam octu 1,9TDI 81KW najazdenych 127tisic kmrano som vybral auto z garaže zrobil na nom asi 10km a zohrial sa mi motor na 120stupnou... tak som ho odtiahol do servisu a tam mi povedali že mam niečo z hlavou alebo tesnenim pod hlavou!!! tak som autičko zobral domov rozobral a ukazalo sa že to bolo tesnenie pod hlavou!!!! tak teraz je hlava na freze a na pretlakovani a potom to poskladam a som zvedavy ako bude auto jazdiť dalej!!! vymenil som do istoty aj termostat a skontroloval som aj vodnu pumpu!!! JE TO NORMALNE žE PRI TOLKYCH KILOMETROV POVOLI TESNENIE POD HLAVOU? A PRECO VLASTNE POVOLILO? MA STYM NIEKTO SKUSENOSTI? čus stalo se to kámošovi ale ve 155 000 km a tomu to udělali na záruku ve škodovce - řekli, že se podfouklo to těsnění nevím jak tomu rozumět ale od tý doby má pokoj a najezdil už 295 000 km
Duben 18, 200817 r Zdar hoši mam octu 1,9TDI 81KW najazdenych 127tisic kmrano som vybral auto z garaže zrobil na nom asi 10km a zohrial sa mi motor na 120stupnou... tak som ho odtiahol do servisu a tam mi povedali že mam niečo z hlavou alebo tesnenim pod hlavou!!! tak som autičko zobral domov rozobral a ukazalo sa že to bolo tesnenie pod hlavou!!!! tak teraz je hlava na freze a na pretlakovani a potom to poskladam a som zvedavy ako bude auto jazdiť dalej!!! vymenil som do istoty aj termostat a skontroloval som aj vodnu pumpu!!! JE TO NORMALNE žE PRI TOLKYCH KILOMETROV POVOLI TESNENIE POD HLAVOU? A PRECO VLASTNE POVOLILO? MA STYM NIEKTO SKUSENOSTI? důvodů je hodně ani na kilakach to nesouvisí Upraveno Duben 18, 200817 r od Bak
Duben 23, 200817 r Autor no a chyba sa už ukazala už nikdy nedam auto do autorizovaneho servisu povedali mi po diagnostike v qalte v košiciach že je to tesnenie pod hlavou tak sme to doma rozhodili a ukazalo sa že to vobec neni tesnenie pod hlavou ale zadrelo sa ložisko na vodnej pumpe.... podotykam že vodna pumpa bola menena pri vymene rozvodov a mala nabehanych asi 20 tisic kilakov... len čo mi narobili problemy a starosti lebo som daval hlavu na frezu a všetko oklo toho nove a vôbec sa to nemuselo robiť,,,,,a potom že autorizovany servis je najlepši!!!
Duben 23, 200817 r Qalt je Kosiciach posledny na zozname servisov, kam by som dal servisovat auto. Dost vela ludi chodi mimo KE (Vranov, Michalovce), jednak kvoli cene a aj pristup mechanikov je na inej urovni. Nesnazia sa oklamat zakaznika. A je dost mozne ze Ti tu pumpu pri rozvodoch nevymenili.
Duben 23, 200817 r Autor pumpa bola na 100 percent menená, lebo som bol pri vymene rozvodov. Pumpa bola kupovaná v Askofe, ale značku neviem.
Duben 24, 200817 r pumpa bola na 100 percent menená, lebo som bol pri vymene rozvodov. Pumpa bola kupovaná v Askofe, ale značku neviem. Co se týče rovodů neviplácí se šetřit
Květen 21, 200817 r Autor no ale nakoniec sa aj ukazalo že tieto problemy mohol narobiť aj rozvodovy remeň lebo pri vymene rozvodov som dal zosileny rozvodovy remen a tento ako sa ukazalo tym že je hrubši tak je aj viac napnuty a možno to spôsobilo rozbitie vodnej pumpy a aj puzdra na čerpadle ,tak som dal do istoty naspeť tenši !!! taky ako tam bol pôvodny!!!
Květen 21, 200817 r no ale nakoniec sa aj ukazalo že tieto problemy mohol narobiť aj rozvodovy remeň lebo pri vymene rozvodov som dal zosileny rozvodovy remen a tento ako sa ukazalo tym že je hrubši tak je aj viac napnuty a možno to spôsobilo rozbitie vodnej pumpy a aj puzdra na čerpadle ,tak som dal do istoty naspeť tenši !!! taky ako tam bol pôvodny!!! To s tím hrubším řemenem je blbost, já je dávám pořád a žádný problém. Spíš to někdo špatně napnul a nebo špatná pumpa.Už jsem viděl i naopak natočenou napínací kladku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.