Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

U octy r.v. 1997 mi prestalo fungovat tlacitko vnitrni cirkulace vzduchu (je bez AC) kdyz ho zmacknu tak nedrzi a ani pri stisku se nerozsviti a vnitrni cirkulace nejde. Neopravoval ho uz nekdo? Jak se vymenuje?

Najprv kukni či nemas ventilator prepnuty do polohy fukania na celne okno :t . Ked nie tak skus dat jemnu "frčku" do gombika ci nepojde zapnut. Inak preba vymenit gombičky ;)

U octy r.v. 1997 mi prestalo fungovat tlacitko vnitrni cirkulace vzduchu (je bez AC) kdyz ho zmacknu tak nedrzi a ani pri stisku se nerozsviti a vnitrni cirkulace nejde. Neopravoval ho uz nekdo? Jak se vymenuje?

V poloze nahoru naokna nejde . Otoč rozvod třeba dolů a půjde

Budes tam mat v prepinaci ulomeny taky cudlik. Aj mne sa to stalo, ale ja mam regulaciu aj klimu (AC) tak som to riesil vymenou medzi sebou. Pozri si moj navod na podsvietenie a cast "Regulator kurenia" tam som to popisal a su tam aj fotky toho ulomeneho cudlika. Aj mne islo stlacit ale nespustilo a nedrzalo stlacene.

Pozri tu:

http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=0&start=0

;)

• Autor

Sem lama ;-) sam mam climatronik a tam to neresim. Ale pritelkyne si stezovala ze ji to obcas jde a obcas nejde zmacknout - ten cudlik.. Ted mi doslo ze to zavisi na otoceni knofliku.. Diky za nakopnuti spravnym smerem ;-)

Heh som si myslel :doh:p

Sem lama ;-) sam mam climatronik a tam to neresim. Ale pritelkyne si stezovala ze ji to obcas jde a obcas nejde zmacknout - ten cudlik.. Ted mi doslo ze to zavisi na otoceni knofliku.. Diky za nakopnuti spravnym smerem ;-)

Se stane a Climatronic je super věc - je pro blbý ;)

Tak jsem chtel resit stejnej problem a koukam ze je to i moje blbost :) proc nejde vnitrni okuh kdyz je prepnuto na sklo?

Upraveno od o2r

Při vnitřním okruhu to na okno nefouká z toho důvodu, aby nedošlo k zamlžení skla. Je to kvůli bezpečnosti. Jak víš, tak při vnitřním okruhu se okna mlží. :)

Při vnitřním okruhu to na okno nefouká z toho důvodu, aby nedošlo k zamlžení skla. Je to kvůli bezpečnosti. Jak víš, tak při vnitřním okruhu se okna mlží. :)

JJ presne ako povedal KaJe ... a laicky povedane, vnutorny okruh prefukuje vzduch iba s vnutra auta, teda ten vzduch je vlhky a pri ofukovani tohoto vzduchu na skla by sa zamlzili. Preto je tam ta poistka aby sa nedal pustit ofuk skla pri vnutornom okruhu (ak by si moc chcel tak ked rozoberies mechanizmus otocnych ovladacov, da sa ta poistka odtial vybrat, je to taky plastovy cudlik a bude ti fungovat aj ofuk skla pri vnutornom okruhu... ale kto by robil? :p )

;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.