OTDi Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Čau chlapi, nevím jestli to tu už bylo, chci se zeptat, jak udělat tajný vypínač který když nebude seplý tak nikdo nenastartuje a nic neudělá, zajmalo by mě spíš co konkrétně kde udělat, jaký drátek, kde přesně je a jak co nejlíp udělat. A nebo jestli je lepší varianta koupit si alarm(což budu) který má možnost připojení imobilozéru ale imobilizér vyrobit na způsob tajného vypínače? protože i ten imobilizér jde prej někdy oblbnout.a nebo jestli je to blbost a lepší je tajný vypínač zvlášť a alarm zvlášť. Děkuji za všechny rady a připomínky, a jestli už jew to tu někde rozebraný tak sem slepej debil a nepálkujte mě kvůli tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Čau chlapi, nevím jestli to tu už bylo, chci se zeptat, jak udělat tajný vypínač který když nebude seplý tak nikdo nenastartuje a nic neudělá, zajmalo by mě spíš co konkrétně kde udělat, jaký drátek, kde přesně je a jak co nejlíp udělat.A nebo jestli je lepší varianta koupit si alarm(což budu) který má možnost připojení imobilozéru ale imobilizér vyrobit na způsob tajného vypínače? protože i ten imobilizér jde prej někdy oblbnout.a nebo jestli je to blbost a lepší je tajný vypínač zvlášť a alarm zvlášť. Děkuji za všechny rady a připomínky, a jestli už jew to tu někde rozebraný tak sem slepej debil a nepálkujte mě kvůli tomu dobře zapojenej alarm nejde "oblbnout" alarm je vlastně takovej tajnej vypínač na DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 takže koupit alarm + imobilizer a je to lepší než tajný vypínač jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 http://www.jablotron.cz/autotechnika.php?pid=products/ca-02 je levný ale podle popisu asi není nějaká hrůza,ale taky není nejlepší, co si o něm myslíš? nebo máš nějaký dobrý typ za dobrou cenu a abych mohl použít můj DO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 http://www.jablotron.cz/autotechnika.php?pid=products/ca-02je levný ale podle popisu asi není nějaká hrůza,ale taky není nejlepší, co si o něm myslíš? nebo máš nějaký dobrý typ za dobrou cenu a abych mohl použít můj DO? Napiš na levné alarmy http://www.levnealarmy.cz/kontakt.html jakou máš představu a oni ti vyloží možnosti a nabídnou produkty. Kdys jsem se o to zajímal a pomohli mi. Teď už to v hlavě nedržím - jedna z variant je k origo DO a imobilizéru se dokoupí alarm s vlastním imobilizérem a DO, takže máš dvoje ovládání....trochu pakárna, ale čím víc překážek, tím lepší na lupiče past. Samo, že jde přihodit navrch tajný vypínač, každopádně to prober s odborníky nebo zkušenými "kutily". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 http://www.jablotron.cz/autotechnika.php?pid=products/ca-02je levný ale podle popisu asi není nějaká hrůza,ale taky není nejlepší, co si o něm myslíš? nebo máš nějaký dobrý typ za dobrou cenu a abych mohl použít můj DO? Záleží kolik do toho cheš investovat. Já jsem si pořídil alarm a GPS lokalizátor a naprostá spokojenost. můžeš se kouknout na http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=745989 kde to rozebíráme. Opravdu doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Diky za radu Není zač, ještě si k tomu pořídím náklonový čidlo, kdyby mi to chtěl někdo vyzout. Já neměl v Octavce taky žádný zabezpečení a měl jsem docela bobky, protože parkuju celoročně venku na jednom Brněnským sídlišti. Teď jsem si pořídil tohle a hned se mi spí lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 je potřeba mět jistotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 je to trochu pruda si zvyknout na jeden hmat před každým startem ale nikdo by tohle nečekal a časem už mám takový grif,že mi to už ani nepřijde. Ale je to zabezpěčení a nemůžu to říct. Jen dyžtak přes SZ ale pouze těm kteří opravdu slíbí že si to nechají jen pro sebe a nikde to nezveřejní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 dobře zapojenej alarm nejde "oblbnout" alarm je vlastně takovej tajnej vypínač na DO Jj souhlas a ještě lepší když to není origo alarm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Každopádne sa tu takéto otázky chceli riešiť ale ... nikto ti nepovie kde čo má a preto sa tie témy rušili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roblon Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Každopádne sa tu takéto otázky chceli riešiť ale ... nikto ti nepovie kde čo má a preto sa tie témy rušili. je to forum jsme mezy svejma . Taky hledem co kde jak jsi někde ukutit ale furt nic tak sem stím planky a náčrty sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 No uvidíme kolkí tu zazdielajú svoje vychytávky. Mezi svejma je tu aj kopu iných...a čo ty vieš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JURÁŠ Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 dobře zapojenej alarm nejde "oblbnout" alarm je vlastně takovej tajnej vypínač na DO alarm že nejde oblbnout???jde!!u nekterejch stačí přestrihnout draty na blinkru a skratovat pojstku!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 23. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 A víš kterým konkrétně se vyhnout? aby takhle nešly oblbnout??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 je to forum jsme mezy svejma . Taky hledem co kde jak jsi někde ukutit ale furt nic tak sem stím planky a náčrty sem. Podívej se na svoje číslo člena, myslíš že je tady 17000 absolutně čistejch fandů, byl bych rád kdyby to tak bylo, ale je to utopie. Taky mám tajný vypínač a je super právě proto, že je jedinečný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 presne tak Podívej se na svoje číslo člena, myslíš že je tady 17000 absolutně čistejch fandů, byl bych rád kdyby to tak bylo, ale je to utopie. Taky mám tajný vypínač a je super právě proto, že je jedinečný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 23. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Chlapi, mě je jedno kde máte vypínače, já chtěl jenom poradit jak na to a co je nejlepší udělat a naopak na co dat pozor. Ja bych tu do eteru taky nedal kde ho mám, jde jen o radu. no a taky bych neřekl to samé jako Roblon, sme sice mezi svýma, ale sviňe jsou všude, pozor na to!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 alarm že nejde oblbnout???jde!!u nekterejch stačí přestrihnout draty na blinkru a skratovat pojstku!! to by mě zajímalo kterej konkrétní alarm toto umožnuje ??? jablotron, cobra, magicar, portman .................................................... ???? nebo jsi to jen někde slyšel ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 to by mě zajímalo kterej konkrétní alarm toto umožnuje ???jablotron, cobra, magicar, portman .................................................... ???? nebo jsi to jen někde slyšel ??? No mi to zkoušeli a Portmana a Magicar to nevyřadilo tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 No mi to zkoušeli a Portmana a Magicar to nevyřadilo tak nevím co jsem měl alarmy tak po přerušení napájení zůstane kotva imobilizačního relé neseplá = obvod na kontaktech je přerušen = auto nejde nastartovat (pokud je zapojen imobilizační vstup) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 co jsem měl alarmy tak po přerušení napájení zůstane kotva imobilizačního relé neseplá = obvod na kontaktech je přerušen = auto nejde nastartovat (pokud je zapojen imobilizační vstup) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.