Přejít na obsah

Tajný vypínač

OTDi

Doporučené příspěvky

Čau chlapi, nevím jestli to tu už bylo, chci se zeptat, jak udělat tajný vypínač který když nebude seplý tak nikdo nenastartuje a nic neudělá, zajmalo by mě spíš co konkrétně kde udělat, jaký drátek, kde přesně je a jak co nejlíp udělat.

A nebo jestli je lepší varianta koupit si alarm(což budu) který má možnost připojení imobilozéru ale imobilizér vyrobit na způsob tajného vypínače? protože i ten imobilizér jde prej někdy oblbnout.a nebo jestli je to blbost a lepší je tajný vypínač zvlášť a alarm zvlášť.

Děkuji za všechny rady a připomínky, a jestli už jew to tu někde rozebraný tak sem slepej debil a nepálkujte mě kvůli tomu :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau chlapi, nevím jestli to tu už bylo, chci se zeptat, jak udělat tajný vypínač který když nebude seplý tak nikdo nenastartuje a nic neudělá, zajmalo by mě spíš co konkrétně kde udělat, jaký drátek, kde přesně je a jak co nejlíp udělat.

A nebo jestli je lepší varianta koupit si alarm(což budu) který má možnost připojení imobilozéru ale imobilizér vyrobit na způsob tajného vypínače? protože i ten imobilizér jde prej někdy oblbnout.a nebo jestli je to blbost a lepší je tajný vypínač zvlášť a alarm zvlášť.

Děkuji za všechny rady a připomínky, a jestli už jew to tu někde rozebraný tak sem slepej debil a nepálkujte mě kvůli tomu :palec2:

dobře zapojenej alarm nejde "oblbnout"

alarm je vlastně takovej tajnej vypínač na DO

Odkaz ke komentáři

http://www.jablotron.cz/autotechnika.php?pid=products/ca-02

je levný ale podle popisu asi není nějaká hrůza,ale taky není nejlepší, co si o něm myslíš? nebo máš nějaký dobrý typ za dobrou cenu a abych mohl použít můj DO?

Napiš na levné alarmy http://www.levnealarmy.cz/kontakt.html jakou máš představu a oni ti vyloží možnosti a nabídnou produkty. Kdys jsem se o to zajímal a pomohli mi. Teď už to v hlavě nedržím - jedna z variant je k origo DO a imobilizéru se dokoupí alarm s vlastním imobilizérem a DO, takže máš dvoje ovládání....trochu pakárna, ale čím víc překážek, tím lepší na lupiče past. Samo, že jde přihodit navrch tajný vypínač, každopádně to prober s odborníky nebo zkušenými "kutily".

Odkaz ke komentáři

http://www.jablotron.cz/autotechnika.php?pid=products/ca-02

je levný ale podle popisu asi není nějaká hrůza,ale taky není nejlepší, co si o něm myslíš? nebo máš nějaký dobrý typ za dobrou cenu a abych mohl použít můj DO?

Záleží kolik do toho cheš investovat. Já jsem si pořídil alarm a GPS lokalizátor a naprostá spokojenost. můžeš se kouknout na http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&amp...st&p=745989 kde to rozebíráme. Opravdu doporučuji.

Odkaz ke komentáři

Diky za radu :palec2:

Není zač, ještě si k tomu pořídím náklonový čidlo, kdyby mi to chtěl někdo vyzout. lol

Já neměl v Octavce taky žádný zabezpečení a měl jsem docela bobky, protože parkuju celoročně venku na jednom Brněnským sídlišti. Teď jsem si pořídil tohle a hned se mi spí lépe :prc:

Odkaz ke komentáři

je to trochu pruda si zvyknout na jeden hmat před každým startem ale nikdo by tohle nečekal a časem už mám takový grif,že mi to už ani nepřijde. Ale je to zabezpěčení a nemůžu to říct. Jen dyžtak přes SZ ale pouze těm kteří opravdu slíbí že si to nechají jen pro sebe a nikde to nezveřejní

Odkaz ke komentáři

je to forum jsme mezy svejma . Taky hledem co kde jak jsi někde ukutit ale furt nic tak sem stím planky a náčrty sem.

Podívej se na svoje číslo člena, myslíš že je tady 17000 absolutně čistejch fandů, byl bych rád kdyby to tak bylo, ale je to utopie. Taky mám tajný vypínač a je super právě proto, že je jedinečný....

Odkaz ke komentáři

Chlapi, mě je jedno kde máte vypínače, já chtěl jenom poradit jak na to a co je nejlepší udělat a naopak na co dat pozor.

Ja bych tu do eteru taky nedal kde ho mám, jde jen o radu. no a taky bych neřekl to samé jako Roblon, sme sice mezi svýma, ale sviňe jsou všude, pozor na to!!

Odkaz ke komentáři

alarm že nejde oblbnout???jde!!u nekterejch stačí přestrihnout draty na blinkru a skratovat pojstku!! :p

to by mě zajímalo kterej konkrétní alarm toto umožnuje ???

jablotron, cobra, magicar, portman .................................................... ????

nebo jsi to jen někde slyšel ???

Odkaz ke komentáři

to by mě zajímalo kterej konkrétní alarm toto umožnuje ???

jablotron, cobra, magicar, portman .................................................... ????

nebo jsi to jen někde slyšel ???

No mi to zkoušeli a Portmana a Magicar to nevyřadilo tak nevím :feve:

Odkaz ke komentáři

No mi to zkoušeli a Portmana a Magicar to nevyřadilo tak nevím :feve:

co jsem měl alarmy tak po přerušení napájení zůstane kotva imobilizačního relé neseplá = obvod na kontaktech je přerušen = auto nejde nastartovat (pokud je zapojen imobilizační vstup)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...