Roblon Vloženo 22. Duben 2008 Vloženo 22. Duben 2008 (editace) Mám dotaz , Možná znáte tyto divná auta . Můj švára koupil jedno toto fáro , má ho pár měsícu a najednou telefon a pls odtáhni mně ok odtahnul jsem ho !!! Ale automechanik na to ! Ty voe to je rozvodovojej řemen .No a teď nasleduje otázka kolik ho to bude stát ? Nejel v daném okamžiku moc rychle , otáčky nic moc , žadná rán a , na jejich foru jsem četl že to nemusí bejt až tak hrozný ale já se radeji optám vás. Znáte, víte , nebo máte nějaké zkušenosti ? Editováno: 22. Duben 2008, autor: Roblon Citovat
prtko5 Vloženo 22. Duben 2008 Vloženo 22. Duben 2008 Vittorio je monter od Renaultu. :smich: lol :smich: Citovat
Roblon Vloženo 22. Duben 2008 Autor Vloženo 22. Duben 2008 Vittorio je monter od Renaultu. :smich: lol :smich: Kde ho najdu ? Citovat
prtko5 Vloženo 22. Duben 2008 Vloženo 22. Duben 2008 (editace) Kde ho najdu ? To je náš Presidento. Někde tady. Editováno: 22. Duben 2008, autor: prtko5 Citovat
vittorio Vloženo 23. Duben 2008 Vloženo 23. Duben 2008 za a nejsem monter a za b nevim proc je to v hospode.... zeptej se na renault foru, ale pokud se ti to potkalo tak nevim ovsem nevim proc by mely tyhle auta byt necim divny to se ti muze stat u cehokoli kdyz tam mas remen na hovno Citovat
MartinRS Vloženo 23. Duben 2008 Vloženo 23. Duben 2008 na rychlosti nezáleží......jde o to jestli je to motor kde když praskne rozvodák tak jestli se potká????potom by oprava byla masakr........ jestli se nepotkal jde o to nastavit a dát nové rozvody.....atd..... Citovat
Jar_da Vloženo 23. Duben 2008 Vloženo 23. Duben 2008 na rychlosti nezáleží......jde o to jestli je to motor kde když praskne rozvodák tak jestli se potká????potom by oprava byla masakr........ Renault není Toyota Citovat
prtko5 Vloženo 23. Duben 2008 Vloženo 23. Duben 2008 za a nejsem monter a za b nevim proc je to v hospode....zeptej se na renault foru, ale pokud se ti to potkalo tak nevim ovsem nevim proc by mely tyhle auta byt necim divny to se ti muze stat u cehokoli kdyz tam mas remen na hovno Za C jsi citlivka Citovat
Jirik_superb Vloženo 21. Červen 2009 Vloženo 21. Červen 2009 rencek je fakt hoven, mel jsem tu cest jeden rok a uz nikdy vice :-)) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.