remus1 Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Mám úplně stejný problém. Dneska jsem to rozdělal a zjistil jsem že voda při nakloněném autě stéká na vnitřní plech dvěří, po něm na reproduktor a z něho po tapecu do auta a taky nevím co s tím. Správně by měla stékat mezi dvojitý vnější plech a odtud do odtokových kanálků. Už jsem z toho nešťastnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Mám úplně stejný problém. Dneska jsem to rozdělal a zjistil jsem že voda při nakloněném autě stéká na vnitřní plech dvěří, po něm na reproduktor a z něho po tapecu do auta a taky nevím co s tím. Správně by měla stékat mezi dvojitý vnější plech a odtud do odtokových kanálků. Už jsem z toho nešťastnej. zalep to celé izolepou a bude to OK, měl jsem to samé, když jsem blbě přilepil ten igelit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 jj klasika bud jak se píše přes filtr do topení ....ucpané odtokové kanálky v prostoru pod sklem pod plastama mezi kapotou a oknem :-))))) a přes dveře také se to stává když nějaký hodný montér když tam něco opravuje tak to že nedá nový igelit je jasné ale že ho nezadělá páskou no koment zrovna včera jsem dělal výměnu zámku známému a igelit potrhaný od autorizovaného servisu který nepřišel na závadu a takto to akorád poškodil........zámek vyměněn a folie opravena a je klid! MRS:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beďule Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 A co dělat když to teče přes ten filtr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 A co dělat když to teče přes ten filtr? v první řadě vyčistit odtokové kanálky a pokud je těleso filtru odlepené od kasle, tak se musí tmelem přilepit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beďule Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 A kde najdu prosím ty odtokové kanálky? Vyčistím to sám nebo musím do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vigel Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 A kde najdu prosím ty odtokové kanálky? Vyčistím to sám nebo musím do servisu? sundat sterace > sundat ten kryt > a podivat se do rohu na obouch stranach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 no a já měl stejný problém, totálně mokrá pylový filtr po 2-denním stáním na dešti. po rozebrání plastů pod oknem - vše v pořádku, plast na odtok řádně přilepen, odtokové místa v karoserii průchodné... a teď babo raď čím to bylo.... Ještě mne napadlo, hadičku k ostřikovačům připevnit páskou k eleinstalaci, ta jediná byla mezi filtrem a odtokovým plastem a jedině tak si dokážu vysvětlit, že se tam dostala voda, která stékela po hadičce... Stál jsem už často na pořádných slejvancích, ale toto je divné, deštík nic moc, ale za to vytrvalý.... Má někdo stejnou zkušenost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carp Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Zdravím všechny a prosím o radu když zajedu do myčky nebo začne silně pršet tak mám vodu na koberečku u řidiče a když jsem vzal hadici a stříkal kolem okna a dveří jest-li to tam někde nejde tak ani kapka.Děkuji za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 (editace) Me tam tece pres ventilator - spatny plast pod oknem - ma dve patra na filtrem ale pres jeden tece - asi je nalomen - viz foto: Maji tam zachytnou jamku pro bordel a pokud se preplni vodou tece pres ventilator do vnitr vozu : viz foto Casta zavada - pak jeste igelit ve dverich - spodni cast poradne nalepit Editováno: 25. Červenec 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Já bych to viděl buď že ti tam teče přes dveře řidiče, musí tam být dobře připevněná a hlavně neprotrhlá fólie, nebo by taky mohlo téct přes krabičku se svorkovnicemi, která je pod stěračemi vpravo. Na druhé straně než je ventilátor. Ale spíš to budou ty dveře, to je docela časté u Oktávek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 (editace) A nemáš náhodou šíbr ? Pokud ano, tak si pročisti odtokové kanálky od tohoto okna. Mají vyústění když otevřeš dveře u řidiče, nebo u spolujezdce, tak tam uvidíš takový výstupek z gumy. Stačí pročisit drátkem. Pokud by to šlo přes ventilátor, tak by byla voda spíše u spolujezdce. Ale záleží na sklonu auta. Editováno: 25. Červenec 2007, autor: Chadwick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carp Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Dveře jsem zkontroloval a dirky zalepil lepenkou už dřív. Šíbr mám takže skontroluji ty hadičky a pak se podívám na ten ventilator. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Je to přesně tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carp Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Tak jsem dnes protahl tu hadičku na odtok vody a byla ucpaná tak to vypadá že to bylo ono tak uvidím až zacne pršet nebo pojedu do mičky. Zatim moc díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Zdravím všechny, známému zatéká do octavie combi rok 2002, 4x4.... když hodně prší normálně mu kape na spojkový pedál a za chvilku tam má spoustu vody můžete poradit čím to může být? Odtokové kanálky jsem kontroloval a jsou volné..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 havárie?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 havárie?? udajně ne ale nelze říct na 100 % máš nejaký tip kdyby to bylo po havarii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 pokud je to po havárii tak asi něco nesedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 a což takhle odlepený kryt na svorkovnicích v meziprostoru, to je hned nad spojkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 JJ asi tak nějak. Ucpané odtokové kanálky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Aha tak tu svorkovnici jsem nezkoušel to se musím podívat..... jinak odtokové kanálky jsem kontroloval..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 No kamaratovi napriklad zatekalo cez ventilator, lebo na tom hornom plaste pod oknom nebol zospodu taky ako zberny kanalik a ten kovovy prelis pod oknom konci nad filtrom. No a bolo to vlastne odtrhnute po buracke predchadzajuceho majitela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Tece to diky prasklemu plastu pod prednim oknem - rozdelat vyndat plast nad filtrem a podivat se na dvojitou strisku - je hned naletovanan pod tim plastem a tam to bodovani praskne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajeto Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Ahojte, poradite mi? Dnes som sa zaregistroval, lebo potrebujem radu. Pod volantom mam male more. Mal som dole stierace a ten plast. vycistil som to tam, popozeral pod volantom utrel a ked som prisiel ku autu dnes a videl to kupalisko, az mi zle prislo. odkial to tecie? koberec bol mokry az hore za pedalmi. Date mi aj nejake foto, kde to nejak urobit? Diky vopred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.