Publikováno Duben 29, 200817 r PROSIM O RADU KDYŽ ZASLEPÍM AGR VENTIL POZNÁ TO ŘJ A PREPNE NA NOUZOVEJ REŽIM JE TO U MOTORU 1.9 TDI 81KW RV.2001.A JEŠTE CO JE LEPŠI ZASLEPIT PŘIVODNÍ HADIČKU PODTLAKU ,NEBO DÁT PLECH NA PŘIVOD VYFUKOVÝCH PLYNU DO AGR VENTILU,NEBO UDELAT OBOJE. DEKUJI VŠEM ZA SVOJE NÁZORY .
Duben 29, 200817 r Já to mám zaslepeno u 66kw a o ničem neví a myslím si,že ani 81kw o ničem vědět nebude.Pokud ti dobře těsní egr ventil tak stačí zaslepit hadičku,ale to zjistíš pořádně pouze vagem. Hodně štěstí
Duben 29, 200817 r Autor Já to mám zaslepeno u 66kw a o ničem neví a myslím si,že ani 81kw o ničem vědět nebude.Pokud ti dobře těsní egr ventil tak stačí zaslepit hadičku,ale to zjistíš pořádně pouze vagem.Hodně štěstí JO DÍK .JAK JSOU NA TOM AGR VENTILU DIRY JEDNA ZEPREDU A ZEZADU TAK STÉ JEDNÉ PRSKA OBČES ČERNEJ HNUS
Duben 29, 200817 r Autor PROSIM O RADU KDYŽ ZASLEPÍM AGR VENTIL POZNÁ TO ŘJ A PREPNE NA NOUZOVEJ REŽIM JE TO U MOTORU 1.9 TDI 81KW RV.2001.A JEŠTE CO JE LEPŠI ZASLEPIT PŘIVODNÍ HADIČKU PODTLAKU ,NEBO DÁT PLECH NA PŘIVOD VYFUKOVÝCH PLYNU DO AGR VENTILU,NEBO UDELAT OBOJE. DEKUJI VŠEM ZA SVOJE NÁZORY . PROTOŽE Z TOHO PRSKÁ VEN ČERNÁ SRA...A MÍM ŠPINAVEJ CELEJ MOTOR
Duben 29, 200817 r PROTOŽE Z TOHO PRSKÁ VEN ČERNÁ SRA...A MÍM ŠPINAVEJ CELEJ MOTOR Aha.Mě jen nebylo jasný proč se to zaslepuje.Dík za vysvětlení
Duben 30, 200817 r zaslepuje se to proto aby vyfukove splodiny nesli spatky do sani a tim ho nezasirali nekde tu jsou fotky toho ucpanyho sani vyhody jsou to sani lepsi zatah pri rozjezdu a nevyhody snad jen ze to trosku vic kouri ale jen malinko a v zime se to dyl zahriva Upraveno Duben 30, 200817 r od vlacek
Duben 30, 200817 r Ako sa prejavuje chyba AGR ventilu napr.na o1, 81kw. A aky ma link prosim dieselforum?D.
Duben 30, 200817 r Autor zaslepuje se to proto aby vyfukove splodiny nesli spatky do sani a tim ho nezasirali nekde tu jsou fotky toho ucpanyho sani vyhody jsou to sani lepsi zatah pri rozjezdu a nevyhody snad jen ze to trosku vic kouri ale jen malinko a v zime se to dyl zahriva dik jdu na to mrknout
Duben 30, 200817 r Se mrkněte na DF,tam je o tom vše,včetně fotek a možnosti zakoupení záslepek Kd epřesně najdu ty záslepky???díkes za odkaz
Květen 1, 200817 r Také už jsem slyšel o odpojení recirkulace spalin, ale zatím jsem se k tomu neodhodlal. Co si od toho slibuji: čistý nezakarbonovaný motor, čisté turbo, menší kouřivost a snad i nižší spotřeba.
Květen 1, 200817 r Také už jsem slyšel o odpojení recirkulace spalin, ale zatím jsem se k tomu neodhodlal. Co si od toho slibuji: čistý nezakarbonovaný motor, čisté turbo, menší kouřivost a snad i nižší spotřeba. Nevadí to autu když je čipovaný?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.