Jirka RS Vloženo 6. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Lube tak na kdy se domluvíme na ten pátek? Je mě to celkem jedno ale můžu až tak kolem půl 8 vyjez z litoymšle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 no mě najdete až někde vevnitř, rád bych byl do devíti už zaparkovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Ste blazni tam neni co delat takle brzo,ale vas vylet ja to mam blizoucko takze neni kam spechat.....a ja sem hlavne zvedavej na TC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka RS Vloženo 6. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Petřík má pravdu. Rána nic moc. Rozjíždí se to cca kolem 13:00. Stačí mrknout na program. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 at si prijedou brzo a priste to uz neudelaj,zase tak velky sraz to neni aby se tam otapavalo od rana..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 To je fakt, já tam minule prijel kolem jedny, mam takovej pocit, ale protoze to vypadalo na bourku (kterou jsem pak stejne vychytal) odjizdel jsem odtam kolem treti a krasne jsem si stihl vsechno prohlidnout a nafotit Takže letos bych byl pro, se někde kolem těch 11:00 sejít a frčet do VM, to bude akorát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka RS Vloženo 6. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Moje řeč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Ja byl pri desti v restauraci a cekal kdy zacne prset ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Já se zase rval v nějaké dědině před SY na autobusové zastávce o jedno místečko, pač stěrače sice stíraly, ale pomalu Tak snad to letos bude lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 No jestli bude prset tak jedu ale ne Supem ....Doufam,ze bude pekne moc se tesim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka RS Vloženo 7. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Já pojedu ikdyž nebude nej počasí. Pořád snad nebude pršet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvi99 Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Ne já FRS brtránek ORS I Takže nafták a benzínák, no chtělo by o v PA domyslet čas kdy tam ale dneska s mi rozblikali kontrolky tak nevím aby jsme nejeli jedním jinak bych dal rozumný čas a mohlo by to klapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka RS Vloženo 8. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 No jo uvidíte kucíí jak vám to dopadne. Já s Dannysem on jede z Brna tak máme naplánovanej sraz kolem 11hod v litomyšli na pumpě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
engelhart Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Ahoj, já se taky přidávám. V.Mýto jezdím každý rok, tak tenhle nevinechám. Tak platí sraz v 10 - 11h na pumpě??? Teda pokud se k Vám můžu přidat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
engelhart Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Ahoj, já se taky přidávám. V.Mýto jezdím každý rok, tak tenhle nevinechám. Tak platí sraz v 10 - 11h na pumpě??? Teda pokud se k Vám můžu přidat. Samozřejmě, za to měkký I se omlouvám !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvi99 Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 No čas se asi upřesní ale pokud se na autodrom dostaneme během chvíle tak by těch 10hod popřípadě trochu dýl bylo v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 No čas se asi upřesní ale pokud se na autodrom dostaneme během chvíle tak by těch 10hod popřípadě trochu dýl bylo v poho No já si myslim, že tak na devátou odjezd bude v klidu. A když hodíme tempo jako do Příbrami, tak si na tý pumpě stihnem dát v poho ještě snídani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Je tam nějaký parkovný nebo "vlezný"? Nebo se parkuje mimo? Nikdy jsem tam nebyl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Koukni na jejich stránky, jsou tam info o vlezným, fotky z min. roku a hlavně mapka celýho areálu, kde co je;) www.fashioncars.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Je tam nějaký parkovný nebo "vlezný"? Nebo se parkuje mimo? Nikdy jsem tam nebyl :-) "Jednotlivé vstupné je 100 Kč, vjezd aut s tuningem 100 Kč." Z toho bych pochopil,že když budeš chtít vjet do vnitř ( což samo chceme ) a budeš v autě jen ty dáš 200,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 "Jednotlivé vstupné je 100 Kč, vjezd aut s tuningem 100 Kč."Z toho bych pochopil,že když budeš chtít vjet do vnitř ( což samo chceme ) a budeš v autě jen ty dáš 200,- Holt si vezmeme svačiny sebou nebo dude dietka !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvi99 Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 (editace) No já si myslim, že tak na devátou odjezd bude v klidu. A když hodíme tempo jako do Příbrami, tak si na tý pumpě stihnem dát v poho ještě snídani No to tempo jako do Příbrami asi né povezem totiž sebou asi malýho špunta takže výletní jízda Kubíku PS: podle programu by to chtělo být už v 10hod v arealu (registrace na sprinty do 10:30) začátek Cupu v 10hod. Editováno: 12. Květen 2008, autor: Dejvi99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Takze ja v 10H,koukal jsem na program a Tc je uz v 10H Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Tak jestli budu mit hotove auto a bude pocasti tak se svojim SDi dorazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka RS Vloženo 12. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Já vyrazím kolem 11. Dřív to asi nestihnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.