Igor Vloženo 4. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Po elektrickej stránke je FII takmer úplne identická s FI, takže idú použiť všetky káble - staršie KKL, aj novšie Hex-Can. Stačí sa pozrieť tu do bazáru, nájdeš tam káblov kopec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farel Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Dakujem Igor, pozriem sa po niecom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romo33 Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Ja som kupil tusim ze KKL ale nejde mi to... Nefunguje korektne.s autom mi komunikuje so vsetkyma jednotkama len s jednokou motora mi hlasi nestabilnu komunikaciu... Nevie niekto kde je problem?Uz som skusal rozne verzie VAG-COMu a stale to iste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 romo aky mas motor ? 1,4 16V ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romo33 Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Hej 1,4 16V... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 (editace) no to som som uz riesil - mal som tenisty problem ..... vdaka proforovi vyriesiene ... mas tam riad. jednotku Magnetti mareli a s VAGom 409 to robi tuto popisovanu haluz .. treba vyssiu verziu VAGu .. Editováno: 26. Květen 2008, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romo33 Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Skusal som VAG704 ale ten neberie zase kabel,porad aku verziu tam mam dat...please Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 26. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Romo: No veľa záleží od kábla, aký máš. VAG-COM 704 ide použiť len s najnovšími hex-can káblami. S niektorými káblami je problém pri pripojení na RJ motora, s niektorými napr. nefunuje diagnostika a kódovanie rádií Dance... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 bohuzial VAG 704 ani moj kabel nerozpozna ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romo33 Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 a je nejaka moznost ako to rozchodit s tymto kablom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 (editace) tipujem to co napisal Igor "VAG-COM 704 ide použiť len s najnovšími hex-can káblami" Editováno: 26. Květen 2008, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Aj mna to serie...hlavne koli Dance radiu. Ale zda sa mi ze mi to par krat fungovalo. Ale v poslednej dobe vobec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Treba pohladať trošku inaaaak. Ak máš RS232 kábel, tiež to nepojde ale napríklad v DOSe s VDS mi RJ Manetti Marelli v pohode komunikovala. To znamená že to môžze byť nastavením COM portu (aj na USB pretože to je vlastne virtuálny COM port). A taktiež sa dá sa pohrať s nastavením komunikácie vo VAGu ale ako som písal, pohladať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romo33 Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Tak uz som to konecne rozchodil.Trocha som zmenil nastavenia COM portu a uz to slape... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Ako trocha? Pochval sa. Skusim aj ja. Rozchodil si aj radio? Alebo ten motor? Alebo oboje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romo33 Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Tu mas nastavenie port http://picasaweb.google.sk/romo33/Fabka Radio nemam takze neviem skontrolovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Diky za picture. Nemohol by si aj trosku lepsie rozlisenie? Strasne zle vidno cislelne hodnoty. Alebo v com je ta hlavna finta? Ci vo vsetkom? komplexne nastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romo33 Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Diky za picture. Nemohol by si aj trosku lepsie rozlisenie? Strasne zle vidno cislelne hodnoty. Alebo v com je ta hlavna finta? Ci vo vsetkom? komplexne nastavit? Staci zmenit iba "Latency Timer(Msec)": na "1" v BM Options na karte Advancet Settings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 diky vyskusam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ahoj. V protokolu o diagnostice, co mi dělali v servisu, mám uvedený MR 08, ale podle VIN kodu mám MR 09, nevíte proč je v tom rozpor? Všiml jsem si toho až doma, tak jsem se jich na to nestačil zeptat. Je to taková asi blbost, ale mě by to docela zajímalo. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Takový ty návody s různejma funkcema nastavitelnejma přes VAG sou shodný pro FII i FI? Nedá se někde najít návod co a jak? Neměl sem na to teď čas, ale trochu bych se v tom chtěl povrtat a zjistit co a jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Má niekto skúsenosti s diagnostikou typu AD 1 http://www.autoobd.net/english/product/product.asp. Ide o kompletnu suprava s kablom koncovkami testerom s diaľk.prenosom .Su tam protokoly na auta ,ktoré bežne jazdia v EU.Cena je okolo 1000 EU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Myslim, ze je lepsi koupit Hex can kabel a mas vyreseno... Zkousel jsem vselijake blbosti - vcetne "VAG checkeru" a stalo to za prd... na kodovani - dlouhe se to nehodi a funkcne to taky nebyl zadnej zazrak.. Ted mam hex can a vse je v naproste pohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Dotaz k chybě v parkovacích senzorech Přestali mi před časem fungovat parkovací senzory - po zařazení zpátečky se ozve signál,ale pak nepípá,ale zní stále,souvisle. Autíčko se na radiu Dance zobrazí a čárky zobrazují překážku. Jen to pípání je v nozovém-chybovém režimu. Byl jsem s tím v servisu a tam to projeli VAGem. Prý tam byla námraza a chyba v diagnostice,tak ji smázli a fungovalo to normálně. Teď se problém opakuje,je možné smazat tuto chybu bez VAG,třeba delším odpojením baterie ???? Děkuji za pomoc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 29. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 alespilot: Ak si dobre spomínam, závada parkovacích senzorov by sa mala signalizovať 5 sekúnd trvajúcim pípaním po zaradení spiatočky. Ak to pípa a na displeji zobrazuje prekážku stále, bude problém s niektorým zo senzorov. Chcelo by to fakt spraviť diagnostiku... Odpojenie batérie obávam sa nepomôže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.