Alibaba I Vloženo 5. Květen 2008 Vloženo 5. Květen 2008 Vážení, máte někdo zkušenosti s rovnáním promáčklých plastů ? (Jak, čím,...) Mám nově - díky své choti - na nárazníku takovou pěknou misku, lak ani plast nepopraskal, jen pár odřenin. Má cenu se s tím hmoždit podomácku - nebo se na to vy.... ? Citovat
olisoft Vloženo 5. Květen 2008 Vloženo 5. Květen 2008 Vážení, máte někdo zkušenosti s rovnáním promáčklých plastů ? (Jak, čím,...) Mám nově - díky své choti - na nárazníku takovou pěknou misku, lak ani plast nepopraskal, jen pár odřenin. Má cenu se s tím hmoždit podomácku - nebo se na to vy.... ? Zahrej to a niekedy to vyskoci same naspat, niekedy staci trochu potlacit a mas to v povodnom tvare. Otcovi sa nieco podobne stalo na felde a jeden teply letny den to vyskocilo same do povodneho tvaru. Citovat
ph007 Vloženo 5. Květen 2008 Vloženo 5. Květen 2008 Zahrej to a niekedy to vyskoci same naspat, niekedy staci trochu potlacit a mas to v povodnom tvare.Otcovi sa nieco podobne stalo na felde a jeden teply letny den to vyskocilo same do povodneho tvaru. jj horkovzduškou opatrně nahřát a vymáčknout z5, nejlépe hned ochladit hadrem namočeným ve studené vodě, aby to zůstalo v požadovaném tvaru Citovat
Alibaba I Vloženo 31. Květen 2008 Autor Vloženo 31. Květen 2008 Zahrej to a niekedy to vyskoci same naspat, niekedy staci trochu potlacit a mas to v povodnom tvare.Otcovi sa nieco podobne stalo na felde a jeden teply letny den to vyskocilo same do povodneho tvaru. Tohle mě zaujalo, tak jsem si schválně počkal na Dr Voštěpovu metodu léčení sluncem - a opravdu, včera to při tom horku vyskočilo samo (před tím asi poloviční zmenšení prohlubně)...tejdě ještě aby mi sluníčko vybrousilo škrábance a nalakovalo. Citovat
olisoft Vloženo 2. Červen 2008 Vloženo 2. Červen 2008 Vidis, niekedy treba len pockat a ono sa to nejako opravi same... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.