amrtin Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 A pokud mi jen problikává osvětlení vozu,tak to je je vadné čidlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 a jak souvisí osvětlení vozu se servořízením? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 a jak souvisí osvětlení vozu se servořízením? Servo má moc velkej odběr protože mu čidlo dává blbě pokyny a alternátor nestačí dodávat proud Aspoň to jsem pochopil z jiných příspěvků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ejpril Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Ahoj všichni, díky všem za rady,Fabi už zase jezdí sehnala jsem na vrakovišti v Praze tu řidící jednotku řízení něaké TRV za 4500,-, dovezla do servisu, namontovali to, vyzkoušeli, vyplázla jsem ještě 3500,- a moje bílá krasavice zase běhá. Ještě jednou dík za vaše rady byly fakt zapotřebí a užitečné. čauky ejpril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Tak to vypadá že je vadné to čidlo (doufám že ne vlastní servo).Dneska se rozsvítila kontrolka a přestal fungovat posilovač.Po znovu nastartování to zase bylo dobrý.Co si kdo myslíte -může to být jen to čidlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quikshare Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Mrkni se za plast vedle mlhovky, jde tam videt spodet jednotky cerpadla. Pokud tam je izolace az dolu - v cernem plastu, tak pod nim je i hmota, ktera drzi vodu a je 99% pravdepodobnost, ze servo je v haji. Me se mrkli na servo ve skodovce a po odhaleni tohoto plastu rekli oretel - nove servo. 21000,-Kc. Da se i sehnat nove za mnohem lepsi cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Mrkni se za plast vedle mlhovky, jde tam videt spodet jednotky cerpadla. Pokud tam je izolace az dolu - v cernem plastu, tak pod nim je i hmota, ktera drzi vodu a je 99% pravdepodobnost, ze servo je v haji. Me se mrkli na servo ve skodovce a po odhaleni tohoto plastu rekli oretel - nove servo. 21000,-Kc. Da se i sehnat nove za mnohem lepsi cenu. Dík,zejtra se mrknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Takže to bylo skutečně "jen" to čidlo.Už je to vyměněný a stálo to 3500 včetně práce Takže autí už zase šlape jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedy gonzales Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 ja som dnes pritiahol cidlo serva imbus o pol otacky a torx o celu spolieham ze to bude tou vlhkostou, inac ho zase odpojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Pokial je to snimac natocenia kolies ,je to ta lacnejsia varianta.Prejavuje sa to sporadickym vypadkom serva az jeho uplnym odstavenim.Staci auto nachvilu vypnut a po chvili opat zapnut,malo by to pomoct.Pri tejto zavade kontrolka zasvieti iba pri vypadku a zhasne po vypnuti a znovunastartovani. Pokial je to komplet servoriadenie,je to bohuzial ta draha varianta.Mne sa to prejavovalo buptnanim manzety(vymena nepomoze,ako som bol mudre pouceny Cosbym).Je to iba zbytocne predlzovanie problemu.Tecenim servooleja(jeho ubytkom).Tak ako sa tu pisalo,da sa zohnat jazdene servo TRW za rozumne peniaze,kde vsak nemas istotu jeho spolahlivosti.Nove sa da zohnat aj za slusne peniaze(i ked ta cenovka je stale hroziva) alebo to nechat na autorizovany servis ,kde zaplatis peknu paletu i ked so zarukou. Hlavne je si pozriet aky typ servoriadenia v aute mas(I ked v tvojom pripade je to jasne TRW) u novsich modeloch KOYO.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Pokial je to snimac natocenia kolies ,je to ta lacnejsia varianta.Prejavuje sa to sporadickym vypadkom serva az jeho uplnym odstavenim.Staci auto nachvilu vypnut a po chvili opat zapnut,malo by to pomoct.Pri tejto zavade kontrolka zasvieti iba pri vypadku a zhasne po vypnuti a znovunastartovani.Pokial je to komplet servoriadenie,je to bohuzial ta draha varianta.Mne sa to prejavovalo buptnanim manzety(vymena nepomoze,ako som bol mudre pouceny Cosbym).Je to iba zbytocne predlzovanie problemu.Tecenim servooleja(jeho ubytkom).Tak ako sa tu pisalo,da sa zohnat jazdene servo TRW za rozumne peniaze,kde vsak nemas istotu jeho spolahlivosti.Nove sa da zohnat aj za slusne peniaze(i ked ta cenovka je stale hroziva) alebo to nechat na autorizovany servis ,kde zaplatis peknu paletu i ked so zarukou. Hlavne je si pozriet aky typ servoriadenia v aute mas(I ked v tvojom pripade je to jasne TRW) u novsich modeloch KOYO.. Já teď budu reagovat trochu "mimo téma" - Bemo,nemáš nějakou fotku tvýho autí (exteriér)?Podle podpisu máš to samý co já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4620 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sebo Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 senzor úhlu otáčení TRW za 1950,- Koyo za 1300,- servo čerpadlo TRW 8200,- Koyo 10500,- řízení komplet i spojovacimi tyčemi a čepy řízení TRW 8500,- Koyo 10500,- a další... sebo.w@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Je normální, když na místě zatočím, že už světla nesvítí tak jasně, čili je zvýšený odběr proudu. Signalizuje to blížící se závadu serva nebo čidla? Nebo je to fakt jen velký odběr proudu v tu chvíli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Je to velky odber proudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedy gonzales Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 pripajam maly fotoserial ...1 sensor uhlu natocenia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedy gonzales Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 dole svetlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedy gonzales Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 odpojit cidlo {docasne riesenie] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedy gonzales Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 pristup minimalny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedy gonzales Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 povolit imbusaky , vytiahnut, fenom zohriat, natret dakym vazelinom a dat spat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleach Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Ahoj lidi, mám prblém se svou fabkou. Začala mi svítit kontrolka oranžový volant s vykřičníkem a nejde mi točit s volantem jen stěží. V servisu mi tvrdí, že to je něaká ŘÍDÍCÍ JEDNOTKA ŘÍZENÍ TRV a prý to stojí 21000,- a mám si ji prý sehnat na vrakovišti. Nemáte někdo s tímto zkušenost a poradil mi co s tím? Nejsem bohatá a auto potřebuji na dojíždění do práce. Dík ejpril měl jsem podobný problém, vyřešeno v servise za zhruba 6 000,- bylo to nejake cidlo natoceni volantu, technici rikali, ze sem mel asi i docela stesti, protoze tahle zavada je dost nebezpecna, nevim jestli to tvrdili aby mě tolik nebolelo 6 litru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalis Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Tady čtu hned zkraje katastrofické scénaře ale tento týden jsem měl problém s nefunkčním servořízením - vlhký kabelový svazek zkorodované dva oranžové dráty přemostění a jedeme dál. Investice 20 Kč ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Tady čtu hned zkraje katastrofické scénaře ale tento týden jsem měl problém s nefunkčním servořízením - vlhký kabelový svazek zkorodované dva oranžové dráty přemostění a jedeme dál. Investice 20 Kč ? CAN?? že by? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanka Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Mrkni se za plast vedle mlhovky, jde tam videt spodet jednotky cerpadla. Pokud tam je izolace az dolu - v cernem plastu, tak pod nim je i hmota, ktera drzi vodu a je 99% pravdepodobnost, ze servo je v haji. Me se mrkli na servo ve skodovce a po odhaleni tohoto plastu rekli oretel - nove servo. 21000,-Kc. Da se i sehnat nove za mnohem lepsi cenu. Dostal jsem se k servu, jak tady popisujete. Ten plast kolem něho se rozpadl. A jak poznám, že je servo v háji? Teď jdu dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanka Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 povolit imbusaky , vytiahnut, fenom zohriat, natret dakym vazelinom a dat spat Prosím, můžete mi tenhle krok trochu více popsat? Předem velký dík. Milanka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.