hubo44 Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Servo ide v nudzovom režime. Jazdiť sa da len pri nahlom pohybe tuhne volant. Kym nepiše zavadu J500 je šanca na opravu. Pozri najprv poistku a konektor na serve ale radšej si prečitaj tu na fore všetko sa tu už preberalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petgo Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Zdravím Vás,mám fabii 2004,odešel mi posilovač,kde přesně najdu ten snínač uhlu?Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Nno mrkni na stranu 61. Tam máš fotky a vše popsané. A jak víš že ti odešel posilovač? Co VAG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petgo Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Ten vypsal chyba senzor řízeni.Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelvacz Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Takže jsem si Fabku 1.4 16v 55kw r.v. 2002 . Mám ji 4 dny a šechno celkem v cajku jen když byla tma jsem si všimnul že že poblikávají světla a uplně nesmyslně se zapínalo servo řízení a z toho duvodu při ubytku napětí blikala ta barevná hudba. Dnes jsem kontroloval stav oleje a je to v normě, manžety jsou suché takže jsem sundal přední mlhovku a zkusil odpojit všechny konekroty k servu očistit vysušit a nastříkat kontaktolem.Plast kolem serva se loupal jako perník a molitan byl asi jako houba na tabuli celý nasáklí vodou tak šel všechen prič :-) bohužel po zapojení všech konekrotů žádná změna zase barevná hudba :-( Odpojil jsem čidlo a po nastartování žádné blikání sice se rozsvítila kontrolka že je chyba na servu ale servo šlapalo na nouzový režim bez čidla. Šlo sice huře otáčet volantem ale da se to. Takže asi je po čidlu nebo je tam nějaká vlhkost. Ještě jsem kontroloval kabely v nosníku byly sice mokré ale ne steřelé ani přerušené. Takže čidlo jsem nechal odpojené radši at jede servo v nouzovem režimu než aby spínalo nesmyslně a kazilo se jak servo tak praskali žárovky tím poblikávánm. Až bude čas zkusm vytáhnout čidlo pokud se mi to v tom prostoru podaří a zkusm ho vysušit a jinak asi nové podle toho co jsem se tu dočetl :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Ahoj,žes dal pryč ten molitan to je jen dobře. Sice je servo malilinko hlučnější,ale nedrží se vlhkost,která způsobuje hodně problémů. Chtělo by to auto ted do suché garáže do tepla nech vše vyschne a snad se problém vyřeší sám. Jinak to bude asi čidlem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelvacz Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 A ještě ta odtoková hadička kdoviodkud usti přimo u serva takže mokry musi byt asi každy servo. Hlučnější to sice je ale když člověk sedí v autě slyšet to nejde. Kddyž bylo čidlo připojeno a volantu se nikdo ani nedotkl servo se spínalo samo a dost rázně že se celé otřásalo a bylo nahlas. Ted když je čidlo odpojeno je i servo tiší jede na nouzový režim sice nevím jak ví co má dělat ale funguje a rozáčí se pomalu ne trhaně jak s čidlem ani u řízení není zase tak velká změna. Nedalo by se nějak proměřit čidlo? A na jakem principu funguje servo když je v nouzovém režimu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Vyber to čidlo daj do truby na par hod pri 40st. a možna ešte potom pobeži 1/2 roka. Ale podstatne je porieadne vyfukať riadenie od vlhkosti tam kde je to čidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelvacz Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 No to bych chtěl taky zkusit dat to na par hodin do trouby a pak to pořádně přetěsnit a zasilikonovat. Ještě jsem kontroloval svazek drátu v nosníku a ty byli OK. Ještě musm vyměnit lambda sondu ale nevm kterou takže musím čekat na kabel na diagnostiku abych se dozvěděl kterou vyměnit. škoda že se nedají proměřit takovýhle prvky :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzikada Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 ha... já už mám celou novou elektroinstalaci v motoru novou (hlavní kab. svazek), zkusili jsme vyměnit čidlo otáčení volantu, vyměnili jsme čidlo rychloměru, a servo doopravdu v háji... když jsem viděl cenu nového dílu, opravdu jsem se zhrozil... hrozný... Teď aby mi fungovalo alespoň trošku, tak trošičku funguje s nastavením na invalidní řidiče... jsem zklamaný z té ceny nového serva... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelvacz Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Tak dneska operace čidla a jeho pečení 2h na 50stupnů až do zlatova Dá se tam dostat i bez vymontování podběhu ale kvuli dratum musel stejně pryč Přístup fakt geniální špeciální turbo nádstavec abych se tam dostal Takže vymontováno, upečeno, vráceno na místo, odskoušeno, a je funkční. prozatím jsem jen popojížděl ale kontrolka nesvítí a servo se uplně nesmyslně nestartuje naplno jen si hezky přede když se pootočí volantem. Snad to vydží :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkusDelRey Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 uz dva dni svieti orange volant a nacitalo to chybu 00816 cize senzor G250 tak ho budem musiet skusit presusit, no chcem sa opytat ako presne si viem vo VAGu pozriet hodnoty ktore zo senzoru lezu, teda ci je zavada priamo tam. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelvacz Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 No pokud se servo nesmyslně spouští na plno bez pohnut volantem a poblikávají světla začal bych svazkem drátu v nosníku. Jestli je ten OK tak to bude pak čidlo dost častá závada. napřed bych ho zkusil odpojit co na to bude říkat servo jestli se hodí do nouzáku nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkusDelRey Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 dnes som mal senzor vonku a pri jeho odpojeni hlasila diagnostika chybu s B+ no na nic som nedosiel skusim zrejme kupit druhe dufam ze je na chybe ten snimac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelvacz Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 No ono to pojede i bez senzoru v nouzovim režimu ja tak jezdil par dni a nic se nedělo. napřed bych ho zkusil vysušit a zapict co to uděla až pa bych kupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelvacz Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Takže senzor po zapečení fungoval 14 dni a ted už zase blikaji světla odpojil jsem ho a dneska jdu obědnat nový :-( Doufal jsem že poběží aspon pul roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Co máte furt všichni s těma světlama? To ti úplně zhasínaj nebo co to dělá? Mě když parkuju a servomotor musí hodně makat tak taky lehce pohasnou, ale to fakt neřešim, to je naprosto normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelvacz Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Kdyz odejde cidlo a blika to porad jet stim v noci neni mooc prijemny a jeste musi vsechno dostavat na prdel servo,elektrika,zarovky,baterka. Treba to nekdy poznas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venca.6 Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Mám Fabii 1.9 TDI 2005 a když auto nechám přes noc v mrazu, tak druhý den ráno nejde skoro vůbec zatáčet. Stačí projet pár zatáček s větší silou při zataceni a pak postupně povolí, ale furt to není ono. Po odstavení v teple běží bez problémů, olej byl na spodní hraně merky, tak jsem provedl "výměnu", několikrat jsem odsal z nadobky a dolil nový, tak dnes v noci snad bude mráz a uvidí se jestli to pomohlo. Měl někdo podobný problém? Kontrolka nesvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Soused, fabka 1,4 74kW, řešili jsme to tady taky, asi voda v hydraulice, odsátí nepomůže, musí se "vypustit zespod" povolením šroubení na hadici a odstříkáním a potom dolít nahoru čerstvej, litrovka na výměnu by měla stačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobis-PD Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 venca.6 - mal som rovnaký problém, voda sa dostala do snímača a tam primrzla - snímač KO prípadne sa ti voda mohla dostať ešte do hydrauliky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkusDelRey Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Vcera som nasiel inzerat na snimac riadenia a dnes uz mal ist pren, no len tak som este povolil aa dotiahol matice na hlavnych poistkach a zo servo cerpadla vytiahol konektory a strekol na ne WD40 zmazal som chyby VAGom a momentalne presiel asi 6km zatial bez zavady, neviem ci tam bol len studeny spoj ale zatial je to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torro Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 (editace) . Editováno: 21. Červen 2015, autor: Torro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobis-PD Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 bývam od toho vrakoviska asi 5km a tiež ma čaká výmena čoskoro Inak keď ti tak veľa tých snímačov odišlo nemáš poškodený na riadení ten bežec ktorý chodí po snímači ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torro Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Řízení mám před dvěma lety úplně nové a teď ten snímač opět odešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.