Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, tak jsem zjistil, že přesto, že kámoš má úplně stejné auto, tak má na tom plastu co je na motoru jiné označení.

Obě auta jsou stejný MR, stejný motor BFQ a já tam mám jak je vidět na fotce 1,6 SR kdežto on tam má jen to 1,6, jinak nic.

Nevíte někdo v čem je rozdíl ?

post-12266-1210094023_thumb.jpg

post-12266-1210095491_thumb.jpg

Upraveno od viewer

Ahoj, tak jsem zjistil, že přesto, že kámoš má úplně stejné auto, tak má na tom plastu co je na motoru jiné označení.

Obě auta jsou stejný MR, stejný motor BFQ a já tam mám jak je vidět na fotce 1,6 SR kdežto on tam má jen to 1,6, jinak nic.

Nevíte někdo v čem je rozdíl ?

Jen v tom že tam ty písmenka nejsou jak jsi řek kód motoru je stejný

Taky mám bez SR jen 1.6 a nechápu proč by tam SR vůbec mělo být, že by vyráběli kryt motoru pro zahraničí s jiným označením? Páč nechápu, co by SR vlastně vůbec mělo znamenat ...

Původně jsem myslel, že to SR tam mají napsané 1.6 do 2001, tak teda asi nee ... Co to znamená SR???

Mám to tam taky a mám konec 99. RS je vykonejsi 1.8T tak u tohohle motoru to predelali a je z toho vykonejsi SR. Myslim tím od 55KW verze

nerovná se náhodou RS-Rally Sport??? A to SR už bylo používáno u motorů Peugeot.Podle mě to bude mít souvislost s nejrůznějšími vylepšeními tohoto motoru-variabilní sání atd. Dělení motorů je jasné už podle nápisu na 5tých dveřích "stokoňka má červené íčko a 55Kw má jen černý nápis 1.6 nebo v případě starších ročníků pro jistotu vůbec nic a to přesto, že má taky MPi :aggressive:

nerovná se náhodou RS-Rally Sport??? A to SR už bylo používáno u motorů Peugeot.Podle mě to bude mít souvislost s nejrůznějšími vylepšeními tohoto motoru-variabilní sání atd. Dělení motorů je jasné už podle nápisu na 5tých dveřích "stokoňka má červené íčko a 55Kw má jen černý nápis 1.6 nebo v případě starších ročníků pro jistotu vůbec nic a to přesto, že má taky MPi :aggressive:

to jo,mohlo tam byt aspon cerne I:-)

Njo a nejvetsi blbci jsou v AAA - na inzeratech maji napr na 1.6 napsano k tomu i male i

A pritom se nejedna o 100 konovku. Takze proste vsechny motorizace s 1.6 maji oznaceni s ickem coz v tom clovek ma gulas lol

ja bych rek ze SR bude Sport Rally :-)

• Autor

Tak protože nikdo přesně neví, tak jsem si napsal do škodovky a teď už vím úplně přesně co to znamená když někdo má na tom deklu SR a někdo néé.

Neznamená to NIC, jde prý jen o marketingovou úpravu, jedinej rozdíl v těch 75kW motorech BFQ je totiž jen ten kryt, buď je na něm SR nebo né, jinak je vše naprosto stejné, toť odpověď ze Škoda-Auto

A máme jasno....ale mě stejně rohlíkem neopijou, ta s označením SR prostě jezdí lepší !!!!

Upraveno od viewer

No ja si myslim ze je treba hure zajete - doma jsou 2 100 konovky a jedna jede lepe a druha hure. Spise bych asi rekl jedna jezdi normalne a druha jeste lip?

Upraveno od Host

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.