Únor 24, 201510 r Nejsem si jist jestli bych v tom tescu pochodil.Dnes jsem zjistil že štítek(na kterém měl být kod nepatří k mému autu),takže v tuto chvíli mám jen jeden klíč kterým odemču všechny dveře ,kufr,přihrádku a nastartuju.Nic víc nemám.Jak mám dodělat druhý klíč aby mě to nestálo 2000-3000kč(znám možnosti jak ho udělat ale vinde to na ty peníze co jsem psal. Ještě jednou píši, chci jen obyč klíč odemčít a nastartovat.
Únor 25, 201510 r Mam dojem ze levneji Ti to nikdo neudela , uz vycteni toho pinu neni levne a bez nej se neobejdes
Únor 25, 201510 r Jj, vyčtení kódu 1000kč, klíč cca 200kč, něco zámečníkovy za vyfrézování a spárování 500.hoši já to jebu.
Únor 25, 201510 r A to to mas porad levne , ja to dodelaval z origo dalkou a to se ani neptej kolik to vyslo , s tim ze pin jsem nastesti mel
Únor 25, 201510 r Tak jsem dnes obvolal zámečnictví a vypadá to že mi klíč bez dálky udělají se vším všudy a na jednom místě i s vyčtením kodu,vybroušení a spárování za 1500kč.Tak jsem zvědavej jak to dopadne.
Únor 25, 201510 r Jen mě napadlo,podle origo klíče nechám vyfrézovat dva klíče, origo klíč přidělám nejblíž ke spínačce a strčím a nastartuji klíčem bez čipu.Nastartuji?Vezme mi to imobilizér?Bude to fungovat?
Únor 26, 201510 r Prosím věcně. Nemám auto za 500 000 tisíc ale za 10-tinu ale to tu neřešíme. Otázka je jiná. Upraveno Únor 26, 201510 r od stoupa1980
Únor 26, 201510 r zajdi do klíčového centra HB group mají hodně poboček nebo v jakémkoliv slušném klíčařství ti udělají klíč s čipem a na čtečce ti udělaj kopii immo a máš to
Únor 26, 201510 r Prosím věcně. Nemám auto za 500 000 tisíc ale za 10-tinu ale to tu neřešíme. Otázka je jiná. Takze věcně , v pripade ze budes mit v aute zabudovany natrvalo čim z kliče bude moct odjet z autem kazdy kdo bude mit alespon kousek umu na to aby ho nastartoval.
Únor 26, 201510 r Takze věcně , v pripade ze budes mit v aute zabudovany natrvalo čim z kliče bude moct odjet z autem kazdy kdo bude mit alespon kousek umu na to aby ho nastartoval.Ok jsem s tím smířen tak jdem okrok dál, udělal jste někdo kopii planžety,origo klíč přilepit ke spínačce a startovat s kopií.Půjde to?Bylo by to za hubičku cca 300kč.Jo a ďáble immo ti zjistí zloděj za 10vteřin, ale on se immo nezabívá.Když kupuješ auto už musíš být smířenej s tím že o něj přindeš(a tomu věř že do pěti min máš autí pryč.Jak píši auto za 50 tisíc.
Únor 26, 201510 r Tak nějak jsem Ti posledně zdelil že to pujde Jo a precti si pravidla , predhozi prispevky se necituje ale to tak Te upozornuju ze slušnosti
Únor 26, 201510 r Spiše ho priloz k budikum , tam je ctetci čast , a pokud se vleze tak klidne cely klič
Listopad 23, 20159 r Zdravím asi mi na moji otázku odpovíte,že mám hledat na fóru,ale přece.Pořídil sem si tento klíč s čipem jelikož sem s koupí auta druhý nedostal.Nechal sem si vybrousit planžetu a potřeboval bych přizpůsobit IMO a dálku.Nevím jak na to VAG mám,nikdo mi nechce poradit.
Listopad 23, 20159 r Tak, hledat, i když netvrdím, že najdeš přímo řešení pro tebe, ale máš pokračovat v již založeném tématu. Co třeba TADY? Tady to zamykám.
Listopad 24, 20159 r tak immo bez pinu nesladíš, musíš navštívit někoho, kdo ho přizpůsobí a ten vystřelovák je podle čísla pro 2,5generaci komfortu, ty dle datumu má 3. gen, takže sladit nepůjde
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.