Dakie Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 mischicka: bohužel souhlas já si to užil, byli sme s klubem celý víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Bohužel to odjíždění je asi novým fenoménem co ja na tom noveho...ja myslim, ze je to naprosto normanlni a vzdycky to tak bylo!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Bohužel to odjíždění je asi novým fenoménem no z doks se jezdilo vzdycky dom co si pamatuju, spavalo se parkrat v mimoni a hradci...jinde ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 No já to myslel s ohledem na škodahome - letos jsme teda taky odjížděli, ale málem jsme se nedostali k bráně jakej to byl fofr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 tak aby pro priste predelali branu ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 By šlo vyjíždět do toho pole s řepkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 jj to klidne muzete, ja si radsi pockam u toho vyjezdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 kdo si počkal, ten se dočkal, kam taky pospíchat, v chabrech bylo hezky, ale musel jsem už v sobotu navečer odjet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.