Červen 12, 200817 r já nejedu nikam....za chvilku budou na srazech houpačky a labutě...... Co to meleš. Já sem rád že je tam i nějaký program. Já se bavím rád.
Červen 13, 200817 r A je to tady Sice tam nikdo nebude ale těšim se Kdyby chtěl někdo zítra pokecat tam mě možná najdete vrávorat si to u auta pokud zrovna nebudu u stánku, auto poznáte podle vlajky www.skodaoctavia.cz která bude hrdě vlát Upraveno Červen 13, 200817 r od zabiak
Červen 15, 200817 r fotky od včerejška už i u nás: http://gallery.tuningy.com/thumbnails.php?album=144 malá ochutnávka - staří známí: změna jí prospěla ZIPPovka již v novém looku: občas se nepovede mnoho dalších fotek u nás na webu
Červen 16, 200817 r Týnec byl dobrej. Jediné co mě štvalo pivo 27Kč a málo výběru občerstvení. Hod dog za 45Kč taky není levný, takže to zachránily 2klobásy a Gyros. Ten típek z Fajn rádia co to uváděl byl taky docela mimo ten ví o autech asi to co já o šminkách pro buzíky, takže mlel uplné sračky. Od minulého srazu se naučil nové anglické slovo, takže již pódium nebylo pódium, ale stage protože stage je prostě khůl :-) Takže nastartujeme engine ve svym design autě a budeme khůl. A vočohenzap jeááá . Vedle stage jste mohli vyhrát khůl rádio a nebo khůl scooter na atrakci, kterou známe z matějské pouti. Večer šli podívat na tu jejich Fanj párty hlášky o striptýzu z reproduktoru zněly slibně. Přišli jsme blíže a kouknu na podium a tak se slíká do naha nějaký buzík za neustálého pobízení khůl moderátora, po tom ce se slíkl do trenek a pak vopravdu ukázal prdel, tak jsme hodily votočku a šli raději chlastat k autu. Ale jinak to bylo super. Aut bylo myslím méně než minulý rok, ale pěkných aut tam bylo docela hodně a bylo tam docela hodně aut, kterých jsem ještě neviděl. Gumovat uměl pouze jeden týpek s fordem, který tam odpálil 3krát gumy. Ostatní se snažili ale nepovedlo se. Noční šou byla pěkná auto co vyhrálo bylo opravdu pěkné a mělo podsvícené i kola což jsem ještě neviděl. Upraveno Červen 16, 200817 r od zabiak
Červen 16, 200817 r FOTO1: A taky tahle byla pěkná . FOTO2: Neuvěřitelné kolik člověk vyprodukuje bordelu FOTO3: Taky zajímavé Octávky, i když z blízka zpracování nebylo nejlepší FOTO4: Limuzína FOTO5: Ze zádu byla celkem pěkná, škoda toho předku FOTO6: Bylo tam celkem dost luxusních aut. Audiky, bavoráčky... Upraveno Červen 16, 200817 r od zabiak
Červen 16, 200817 r FOTO1: Pěkné aranžmá FOTO2: Jak se tam to autí asi dostalo? :-)))) FOTO3: Kajpan nebo jak se to píše. Auto české výroby. Motor to má myslím z favorita. FOTO4: Amerika To je pouze výběr a veškeré fotky co jsem já a kámoš nafotil (cca 180) naleznete v mojí nové galerii http://www.foto.skodaoctavia.cz/thumbnails.php?album=23
Červen 16, 200817 r Nejvíce mě zaujala tato Octavia fakt dokonalá viděl jsem jí poprvé to je zippa, loni byla cerna :-) pred oktou mel zelenou 120cu 1,8 dooost oplastovanou, bylůa ve svy dobe pomerne znama :-)
Červen 16, 200817 r Hoj schaním foto černé fabie RS s Karlovarskou značkou na 17kách kolách,jezdil pouze dopolední sprinty, uprava od dieselpower... popřípadě kontakt na osobu kdyby někdo znal Díky
Červen 16, 200817 r Myslim, že Ptica by o tom mohl něco vědět, ale nejsem si jistej. Každopádně majitel byl hodně překvapenej, že ho předjela "nějaká oktávka" a to sem ještě pozdě zařadil trojku, kdy mi dvojka vylitla do omezovače Upraveno Červen 16, 200817 r od Mustafa
Červen 16, 200817 r hmm, nevyslo mi to i kdyz jsem to mel v planu, jinak dik za fotky, ikdyz to jsou podle me vetsinou pokurveny auta co nepatrej na silnici, ale jen na letiste. Byl jsem ale taky teenager, takze chapu
Červen 16, 200817 r Par fotek z Panenskeho tynce zde : http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...775#entry805051 Upraveno Červen 16, 200817 r od JasteR
Červen 17, 200817 r Byl jsem jen dopoledne na skok ...Jen jedno foto, ktere stoji za to wau a že jsi se nestavil 7 sanitek se nedalo přehlédnout a celkem nás tam stálo 11....
Červen 17, 200817 r Hoj schaním foto černé fabie RS s Karlovarskou značkou na 17kách kolách,jezdil pouze dopolední sprinty, uprava od dieselpower... popřípadě kontakt na osobu kdyby někdo znal Díky Pomožte někdo
Červen 17, 200817 r wau a že jsi se nestavil 7 sanitek se nedalo přehlédnout a celkem nás tam stálo 11.... Samotnyho mne to mrzi, byl jsem tam fakt jen na skok, pred desatou uz jsem odjizdel a vezl jednu blondynku na letiste.. Tebe jsem zahlidl jak si prejizdel nejaky pneumatiky a pak jeste dvakrat, ale nez jsem se k Tobe dostal, tak frrr a byl si pryc. Urcite se letos potkame, uz dlouho jsem neslysel "Melnik Slany Louny... "
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.