Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

není čas, jinak bych jel...

já nejedu nikam....za chvilku budou na srazech houpačky a labutě......

Co to meleš. Já sem rád že je tam i nějaký program. Já se bavím rád. lol

A je to tady :palec2:

Sice tam nikdo nebude ale těšim se lol

Kdyby chtěl někdo zítra pokecat tam mě možná najdete vrávorat si to u auta pokud zrovna nebudu u stánku, auto poznáte podle vlajky www.skodaoctavia.cz která bude hrdě vlát lol

Upraveno od zabiak

Jestli nebude pršet a budeš schopný komunikace,tak se stavím. ;)

U nas sviti slusnicko zatim...

U nas sviti slusnicko zatim...

Na Kladně taky :palec2:

Tak dávám výsledky. Snad se tu pak objevěj fotky a videa :)

post-2276-1213466010_thumb.jpg

Mám jen pár fotek,víc jsem natáčel.

post-2945-1213470646_thumb.jpg

post-2945-1213470661_thumb.jpg

post-2945-1213470680_thumb.jpg

Týnec byl dobrej. Jediné co mě štvalo pivo 27Kč a málo výběru občerstvení. Hod dog za 45Kč taky není levný, takže to zachránily 2klobásy a Gyros.

Ten típek z Fajn rádia co to uváděl byl taky docela mimo ten ví o autech asi to co já o šminkách pro buzíky, takže mlel uplné sračky. Od minulého srazu se naučil nové anglické slovo, takže již pódium nebylo pódium, ale stage protože stage je prostě khůl :-) Takže nastartujeme engine ve svym design autě a budeme khůl. A vočohenzap jeááá lol.

Vedle stage jste mohli vyhrát khůl rádio a nebo khůl scooter na atrakci, kterou známe z matějské pouti.

Večer šli podívat na tu jejich Fanj párty hlášky o striptýzu z reproduktoru zněly slibně. Přišli jsme blíže a kouknu na podium a tak se slíká do naha nějaký buzík za neustálého pobízení khůl moderátora, po tom ce se slíkl do trenek a pak vopravdu ukázal prdel, tak jsme hodily votočku a šli raději chlastat k autu.

Ale jinak to bylo super. Aut bylo myslím méně než minulý rok, ale pěkných aut tam bylo docela hodně a bylo tam docela hodně aut, kterých jsem ještě neviděl.

Gumovat uměl pouze jeden týpek s fordem, který tam odpálil 3krát gumy. Ostatní se snažili ale nepovedlo se. Noční šou byla pěkná auto co vyhrálo bylo opravdu pěkné a mělo podsvícené i kola což jsem ještě neviděl.

post-873-1213604619_thumb.jpg

Upraveno od zabiak

Nejvíce mě zaujala tato Octavia fakt dokonalá viděl jsem jí poprvé

post-873-1213604872_thumb.jpg

post-873-1213604884_thumb.jpg

post-873-1213604896_thumb.jpg

FOTO1: A taky tahle byla pěkná lol .

FOTO2: Neuvěřitelné kolik člověk vyprodukuje bordelu

FOTO3: Taky zajímavé Octávky, i když z blízka zpracování nebylo nejlepší

FOTO4: Limuzína

FOTO5: Ze zádu byla celkem pěkná, škoda toho předku

FOTO6: Bylo tam celkem dost luxusních aut. Audiky, bavoráčky...

post-873-1213605053_thumb.jpg

post-873-1213605103_thumb.jpg

post-873-1213605155_thumb.jpg

post-873-1213605205_thumb.jpg

post-873-1213605248_thumb.jpg

post-873-1213605289_thumb.jpg

Upraveno od zabiak

FOTO1: Pěkné aranžmá

FOTO2: Jak se tam to autí asi dostalo? :-))))

FOTO3: Kajpan nebo jak se to píše. Auto české výroby. Motor to má myslím z favorita.

FOTO4: Amerika :palec2:

To je pouze výběr a veškeré fotky co jsem já a kámoš nafotil (cca 180) naleznete v mojí nové galerii http://www.foto.skodaoctavia.cz/thumbnails.php?album=23 :palec2:

post-873-1213605384_thumb.jpg

post-873-1213605480_thumb.jpg

post-873-1213605530_thumb.jpg

post-873-1213605620_thumb.jpg

Kaipan má nejen motor z favorita - převodovku, části náprav a doklady :feve:

tohle mě drtí :-) to už je moc na takovym aute

moody-0363.jpg

Tak to je maso lol

Nejvíce mě zaujala tato Octavia fakt dokonalá viděl jsem jí poprvé

to je zippa, loni byla cerna :-) pred oktou mel zelenou 120cu 1,8 dooost oplastovanou, bylůa ve svy dobe pomerne znama :-)

Hoj schaním foto černé fabie RS s Karlovarskou značkou na 17kách kolách,jezdil pouze dopolední sprinty, uprava od dieselpower... popřípadě kontakt na osobu kdyby někdo znal :) Díky

Myslim, že Ptica by o tom mohl něco vědět, ale nejsem si jistej. Každopádně majitel byl hodně překvapenej, že ho předjela "nějaká oktávka" :D a to sem ještě pozdě zařadil trojku, kdy mi dvojka vylitla do omezovače :D

Upraveno od Mustafa

hmm, nevyslo mi to i kdyz jsem to mel v planu, jinak dik za fotky, ikdyz to jsou podle me vetsinou pokurveny auta co nepatrej na silnici, ale jen na letiste. Byl jsem ale taky teenager, takze chapu :palec2:

Byl jsem jen dopoledne na skok ...

Jen jedno foto, ktere stoji za to :palec2:

post-613-1213663051_thumb.jpg

Byl jsem jen dopoledne na skok ...

Jen jedno foto, ktere stoji za to :palec2:

post-613-1213663051_thumb.jpg

wau :) a že jsi se nestavil 7 sanitek se nedalo přehlédnout a celkem nás tam stálo 11.... ;);)

Hoj schaním foto černé fabie RS s Karlovarskou značkou na 17kách kolách,jezdil pouze dopolední sprinty, uprava od dieselpower... popřípadě kontakt na osobu kdyby někdo znal :) Díky

Pomožte někdo ;)

wau :) a že jsi se nestavil 7 sanitek se nedalo přehlédnout a celkem nás tam stálo 11.... ;);)

Samotnyho mne to mrzi, byl jsem tam fakt jen na skok, pred desatou uz jsem odjizdel a vezl jednu blondynku na letiste.. :) Tebe jsem zahlidl jak si prejizdel nejaky pneumatiky :palec2: a pak jeste dvakrat, ale nez jsem se k Tobe dostal, tak frrr a byl si pryc.

Urcite se letos potkame, uz dlouho jsem neslysel "Melnik Slany Louny... " :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.