Leden 26, 201015 r Tak to blahopreju!!!! Kamarad to ma na L&K taky AGU. Melo by to jit i na AGN..... takze se mozna na to taky kouknu az bude cas, penize a nejaky to zboreny auto u znameho na vrakaci :-D Upraveno Leden 26, 201015 r od Semirkucera
Únor 6, 201015 r Zdar, čekám až mě příjde tempomat, mám ele. plyn u 1,6 75kW r.2001.... A tak mě napadlo, nebudu mít s novou páčkou i konfortní blinkry jako to má OII?? http://www.hamar.cz/tempomaty/192-tempomat...zi-kolebka.html
Únor 6, 201015 r Relé pro tripling je z Passata B5 a dá se přidat do O1 napíchá se do kabeláže k přerušovači je to komplet i se svorkovnicema a kabeláží obj číslo 000 998 229A
Únor 13, 201015 r A ako ich zapojit najdes tu v teme o triplingu (ja som tam dal aj farby a cisla pinov). V origo navode je chyba, je tam prehodena farba.
Únor 14, 201015 r ahoj, nekde jsem cetl ze v nekterych autech uz je kabelaz na tempomat pripravena. Ja mam octavii 19 tdi GLX a zajimalo by me zda tam kabelaz uz najni. a dal ktery je z techto tempomatu lepsi na ovladani. nekde jsem tez cetl ze jeden je horsi. diky
Únor 15, 201015 r lepsi urcite s kolibkou, leva fotka, da se pridavat i ubirat jednim prstem, jako kdyz prepinas udaje na PP dodelaval jsem tempomat na tource a tam uz byla kabelaz az k pacce (videl jsem to 1x)
Únor 15, 201015 r dodělával jsem cca 10 OI Tour a vždy jsem musel dopojovat od páčky ke stěně jestli ji spíš někdo z bazaru/ minulého majitele nevymontoval - na přání jsem to tak už několikrát vymontovával
Únor 16, 201015 r No ja som bol zas nemilo prekvapeny pri montazi tempomatu do 1,8 T RS AUQ r.v. 2001 2,5G. Musel som dotiahnut kable aj k RJ. Nic namahaveho ale prekvapilo ma to....
Březen 4, 201015 r Já jsem z Nového Jičína a jel jsem do Prostějova.Určitě se to vyplatí.Dobrá cena za montáž i za tempomat.Vaša je kapacita.Max spokojenost.Možná ještě Cosby(Štramberk)
Březen 9, 201015 r Zdar, čekám až mě příjde tempomat, mám ele. plyn u 1,6 75kW r.2001.... A tak mě napadlo, nebudu mít s novou páčkou i konfortní blinkry jako to má OII?? http://www.hamar.cz/...zi-kolebka.html Už to jezdí samo , lepší věcičku snad na oktě neznám ale nemám kontrolku jako má OII, hmmm neva... Všem tempomat vřele doporučuju
Březen 10, 201015 r Už to jezdí samo , lepší věcičku snad na oktě neznám ale nemám kontrolku jako má OII, hmmm neva... Všem tempomat vřele doporučuju Vaša ho má o dost levnější než odkaz viz na hoře.
Březen 13, 201015 r Dobrý den , potreboval bych namontovat tempomat do octavia 1 /2002 , Příbram , cena ? Dík
Duben 11, 201015 r Zapojuju si tempomat na Octavii I (1,9 TDI MR 2000). Zapojil jsem 4 kabely do svorkovnice v oddělovacím prostoru (T10k/1,2,3,9) a ještě jeden červeno-černý kabel bez jakéhokoli konektoru mi zbývá. Nevím kam přesně ho zapojit a zda je to už vše k zapojení. V návodu k montáži od Škodovky jsem se totiž dočetl něco o tom, že se musí z pojistkového boxu vyndat černomodrý drát a vložit ho do přiložené jednopólové svorkovnice, ale já v kabeláži žádnou nemám. V dalším návodu jsem četl jen o zapojení těch 4 kabelů do svorkovnice v oddělovacím prostoru a zbývající kabel připojit pod matici X75. Tak v tom mám guláš zda mi poslali vubec správnou el. instalaci. Poradíte mi prosím?! Předem moc dík
Duben 11, 201015 r Pojistka č.5, myslim modročerný drát (12V), barvu už nepamatuju, kousek oholit, napájet, důkladně zaizolovat ... pak už jen aktivovat v řj a vyrazit na testovací jízdu ...
Duben 13, 201015 r mohl bys ho pripojit kamkoliv, kde je spinane plus ja osobne, protoze jsem nemel vypichovak, tak jsem ho pridal na volnou pozici v malych pojistkach a pridal pojistku, mela stejny druhy konkakt jako ta, na kterou se ma pripojit
Duben 23, 201015 r Mám oct.1,6 75kw BFQ 2002 je někdo na Prostějovsku na montáž tempomatu-tempomat mám el.szvazek ne
Duben 28, 201015 r Díky za nabítku,pokud to platí asi bych ji během května využil, odkud jste a jak se s Vámi domluvím?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.