Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak vypadá páčka na O I (kabeláž je z fábie)

post-167-1191068273_thumb.jpg

Zdravim chlapy,mate nekdo nejake schematko na montáž Tempomatu do OI 2001. 1.9 TDI Diky moc

tak asi tak...

post-2017-1191246523_thumb.jpg

tohle jsem skousel a neja mi to nemaka.nevim proc.nemas tam jeste nejake jine schema.?

Upraveno od Wojnar

a co ti nemaka ??? kontroloval jsi v merenych hodnotach ??? aktivoval LOGINem ???

Upraveno od Jeneburg

tohle jsem skousel a neja mi to nemaka.nevim proc.nemas tam jeste nejake jine schema.?

Tohle musí makat - jinak máš někde chybu!

Upraveno od Wojnar

ještě musíš změnit kod ŘJ, jinak Ti to nepojede. Jiné zapojení není.

Upraveno od Wojnar

a co ti nemaka ??? kontroloval jsi v merenych hodnotach ??? aktivoval LOGINem ???

To jsem neaktivoval.to musim take.?VAGa mam

máš SZ.

Upraveno od Wojnar

• 2 týdny později...

Zdravím všechny, potřeboval bych poradit se zapojením tempomatu na octavce 1,9 TDI protože v návodu, který mám ze světa motorů, jsou trošku jiné barvy na vodičích a to takto:

V návodu – modrý, červenožlutý, černožlutý, bílý s piny na konci a modročerný bez pinu.

Já mám – modrý, červenožlutý, žlutý dvojitý, bílý s piny na konci a modročerný bez pinu

Doufám, že nemám jinou kabeláž (8E0 971 980) a že to takto můžu zapojit a ještě bych potřeboval poradit, kam se přesně zapojuje ten vodič bez pinu, jestli to chápu dobře tak na +12 V.

Děkuji všem za rady.

Musí mít(nemám) v autě palubní pc, aby tam šel namontoval tempomat?

nemusíš

ale taky nesmíš mít 1,6/55kW AEE :)

Upraveno od Wojnar

zase díky.

Upraveno od Petr E

Koukám, že máš AVU a tam ti to půjde v pohodě ;)

Upraveno od Wojnar

Hledej šmudlo... ne fakt, ale cca 4 řádky nad tvým tématem je založeno stejné "Montáž tempomatu" a dokonce je tam naskenovanej manuál, jak to instalovat.

Hledej šmudlo... ne fakt, ale cca 4 řádky nad tvým tématem je založeno stejné "Montáž tempomatu" a dokonce je tam naskenovanej manuál, jak to instalovat.

To jsem samozřejmě četl ;) a nejen to, hledat umím, návod jak píšu mám, jenom mě zarazila jiná barva jednoho z vodičů, ale to bude nejspíš detail v pátek se do toho pustím a uvidím, jen jsem chtěl mít jistotu. Podle čísla (8E0 971 980) by to mělo sedět.

Upraveno od luboš69

• 5 týdnů později...

Chtěl jsem se zeptat,tempomat fungoval bez problému a jednou že si ho zapnu a ono nic,několikrát jsem se ppokoušel a pořád nic...nevíte čím to může být...že by odešlo rele,nebo nějaká pojistka?díky za rady...octavia 99 TDI 81kW

Chtěl jsem se zeptat,tempomat fungoval bez problému a jednou že si ho zapnu a ono nic,několikrát jsem se ppokoušel a pořád nic...nevíte čím to může být...že by odešlo rele,nebo nějaká pojistka?díky za rady...octavia 99 TDI 81kW

Zkontrolovat pojistky, diagnostiku - jestli fungují tlačítka... kabeláž...

fifan

Známému odešel spojkový spínač a tempomat nefungoval - řj měla za to,že je neustále sešláplej pedál. U brzdového je to podobné.
  • 3 týdny později...

prosím te pujdemi tempomat na 1.8 turbo z 99?je to l+k?ted mi ho tady nabit za 650 kč! dík

Vyhledej si to, někde to tu je, ale myslím že jestli nemá el.plyn tak nepůjde.

Upraveno od Wojnar

prosím te pujdemi tempomat na 1.8 turbo z 99?je to l+k?ted mi ho tady nabit za 650 kč! dík

Asi máš kod AGU=lako na plyn,i tam to jde ale musíš mít klapku a ř.j motoru,co ho podporuje,je jich málo,já to scháněl skoro rok,kdyby Tě zajímala čísla tak písni a já na to kouknu,jinak klapku a ř.j motoru co podporuje tampomat měly často 1.8T s automatickou převodovkou.

Zjednodušeně,

tempomat jde jednoduše na každou oktu pokud má elektronickej plyn.

Tzn. že pokud zvedneš kapotu, šlápne ti někdo na plyn a něco se tam začne hejbat, nějaký táhlo (lanko) tak máš smůlu a nebo je cena někde docela jinde ...

Nevíte někdo jestli k montáži tempomatu do O1 TDI je třeba koupit celou sadu tzn páčku + kabeláž, nebo stačí koupit pouze páčku a káblík se použije ten co je? Samotnou páčku mají v autokelly za 1200,- ale sada kde je zjevně jen o káblik navíc stojí na internetu kolem 2600,-. Páčka od autokelly není značková ale přece rozdíl 1400,-.

Díky

potřebuješ i kabeláž. Na tempomat tam je ješte jeden konektor navíc

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.