Červenec 28, 200817 r ahoj, jsem debil. Úplně jsem na tebe zapomněl, že jsem ti psal. Koberečky jsem koupil ve škodovce... Prostě hlava děravá... P.S. čím teď jezdíš, když jsi prodal superba? Ted Fiat Cinquecento, ale podařil se mi výborný obchod tak zamáznu byt a půjdu do BMW 525d je to jiná liga než sup jinak nic proti němu byl jsem naprosto spokojen.
Září 1, 200817 r kde se dají objednat originál koberce? Našel jsem akorát pseudo pasující nepasující bez děr na uchycení... dík
Září 2, 200817 r Autor kde se dají objednat originál koberce? Našel jsem akorát pseudo pasující nepasující bez děr na uchycení... dík Já objednával odsud a spokojenost www.autodoplnky.cz
Září 12, 200816 r v pátek jsem sehnal koberečky,material velmi dobrý a cena 750.- kčpokud by byl zájem,mohu je sehnat a cena při vícero,by byla ještě nižší Ahoj,máš ještě ty koberce do supa? něco foto pro ilustraci
Září 17, 200816 r Ted Fiat Cinquecento, ale podařil se mi výborný obchod tak zamáznu byt a půjdu do BMW 525d je to jiná liga než sup jinak nic proti němu byl jsem naprosto spokojen. Jaky rok ?
Září 17, 200816 r diry sedi. cena i s postovnym 450,- jinak tady je vyrobce http://www.zpv.cz/ Upraveno Září 17, 200816 r od Laras
Září 18, 200816 r diry sedi. cena i s postovnym 450,-jinak tady je vyrobce http://www.zpv.cz/ Jsem na to koukal a na supa tam je jen jeden model http://www.zpv.cz/obchod/shop/detail.php?U...mp;idKoberec=41 Přijde mi, že to jsou jiný než máš ty a ani cena nesedí. Který máš ty?
Září 18, 200816 r to Miky, mas pravdu. moc jsem na ty stranky nekoukal. Treba je to nejaka starsi verze
Červen 7, 200916 r ok JÁ jsem koupil ve škodovce origo stáli ranec ale stojí to za to . Moje jezdí s potpatkama a ty obyčejné nevydrželi .
Srpen 17, 200916 r ve škodovce jsem dal za ně minulý týden 1700.-(originál škoda) a ten materiál nejde srovnávat s nějakou tou druhovýrobou.puvodní jsem je měl 6 let a vyměnil jsem je jen pro to, že se mi vyšlapal. Jsem zvědav jak dlouho vydží neoriginál...počítám tak 2r.
Únor 20, 201114 r v pátek jsem sehnal koberečky,material velmi dobrý a cena 750.- kč pokud by byl zájem,mohu je sehnat a cena při vícero,by byla ještě nižší něco foto pro ilustraci Zdravím, měl bych zájem o ty Vaše koberečky. Šlo by je ještě sehnat. email je polasekjiri@email.cz Díky za odpověď
Březen 5, 201114 r Nevypadají zle, jen u těch zadních bych postrádal oka. Drží to i bez nich? A to auto se jmenuje Superb, ne Super B
Březen 5, 201114 r Zase univerzál. Origo je origo. Sice o dost dražší ale za to přesně pasují. A u Superba bych si na tom potrpěl. Ty zadní nemůžou pasovat. Mají jiný tvar. A ty přední taky. Ten u řidiče je víc prohnutý. Upraveno Březen 6, 201114 r od žralok
Březen 6, 201114 r Autor Libore troufám si trošku oponovat.Jasně origo je origo nicméně i ty co jsem koupil já a za třetinovou cenu tak pasovaly přesně.Akurát tedy neměly nápis ale to mě zas tak nepálilo.Jinak souhlasím stím že to co tu vidíme tak je univerzál.A ty zadní tam nemůžou vlézt.Nebo vlezou ale nebudou kopírovat přesně interier
Březen 6, 201114 r kluci, mají ty origo koberce nějaký kod? do mé předchozí octavie jsem si nechal ušít z azauto.cz, nejdražší materiál V8 a ta poduška pod řidičovi nohy byla po roce a asi 20 000km vybledlá a ošoupaná jak kdyby najezdi 200 000km. což mě hrozně štvalo, takže asi u mě zvítězí origo,pokud vydrží více...začínám šetřit:-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.