Host Hero Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 (editace) Dobrý den. Měl bych dotaz ohledně odklonu kol. Sjíždí se na Fábii přední pravý plášť zevnitř dá se seřídit? Může mi prosím někdo poradit? Děkuji . Editováno: 1. Červen 2008, autor: Hero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Seřídit se dá jen sbíhavost, odklon nikoliv. Problém, ale může být právě ve sbíhavosti. Nech udělat geometrii, uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Mal som tiež problém s draním vnútrajškov gúm a vyriešila to oprava geometrie- sbiehavosti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hero Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Mal som tiež problém s draním vnútrajškov gúm a vyriešila to oprava geometrie- sbiehavosti! Dík za radu ,zajedu k tomu packalovi ať to seřídí,radil mi že mám měnit kola levé za pravé: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Nesmysl. Najdi si jiného packala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Máš velkou rozbíhavost, kolo nabíhá vnitřní hranou a ta se sjíždí. Zpravidla je pak víc sjetá pravá guma, ale je to rozbíhavostí obou kol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 Mám malý dotaz,je možný že by se mi rozhodila geometrie když jsem měnil čepy na ramenou? Někde jsem se tu kdysy dočetl že se po výměně čepů ramen geoška dělat nemusí,ale mě teď po výměně pískají přední gumy na jakýmkoliv kruháči při nízké rychlosti. Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 môže sa rozhodiť...tie diery na osadenie šróbov nemajú síce veľkú možnosť posunutia,ale aj to minimum stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.