mc2uba Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 A já myslel, že to blikátko je immo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Není, není. Je to indikace safe režimu a právě toho odbrnknutí při jeho deaktivaci dioda nesvítí.. Teď jen čirý myšlenkový pochod k tomu, že kromě nemožnosti auto "odemknout" rozbitím skla díky SAFE není "levnější" rozbité okno než "zkurvený" zámek s možností většího poškození samotných dveří páčením zámku proti rozflákanému sklu a k tomu jeho výměny přes pojištění skla bez spoluúčasti a vlivu na bonus. Hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 SAFE system neni jen SW zalezitost a urcite ho nemela FI :-) tim nechci rict, ze to ma cenu 6k :-) Fabia 1 rozhodne mela SAFE system. Navod strana 32. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 když tu řešíme SAFE systém, řešili jste už někdo zaslepení zámku dveří řidiče u O III? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 .... no me to prave bylo divny ze bych nemel SAFE kdyz mi po jednom zamknuti blika dioda,... do dvouch zmacknuti neblika a pokud neblika,.. muzu se z auta dostat ven,... ale ted si nejsem jistej,.... jenom sem si jistej ze kdyz blika tak muzu zevnitr rvat za kliku jak chci,... a stejne se nedostanu,.... tudiz SAFE ! ................ zdejsi odbornici tvrdi ze to SAFE neni tak to mi teda hlava uz nebere rikam snad spatnou pravdu ..... podle me SAFE to je a basta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 že by se něco pohnulo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 Z te kampane Hjundaj (ci jak se ty ludry jmenuji) proti Skode je mi soufl.. Ale kazdopadne Skoda mohla a mela vyjit s nejakou VTIPNOU a trefnou protiakci na ucet Hjundeee. No, nekdo to odskakat musel.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 (editace) Právě že na to mluvčí Š-A luxusně reagoval, že děkují Hyundai za reklamu zdarma a lidi ocení opravdu kvalitně dílensky zpracovaná auta co uvnitř vypadají sice strozeji, ale alespoň ne jak autobusy někde v Pakistánu ověšené a olepené cinkrlaty. Světla vytažená přes celý blatník jak ksicht po liftingu a i vnitřek vylepšený spoustou záhybů a ohybů plných chaosu. A to nemusí být jen H a K, ale i Ford Focus je podobná epizoda. Kažý ať si koupí co chce. Vše je otázka vkusu. Mám kamaráda co pojezdil jako já většinu značek aut a oproti mne má výhodu, že není vyloženě nakloněn k Š-A a říká zajímavou myšlenku směrem ke Korejcům. Hyundai kupují ti co se neshrabali na Octávku, ale chějí být frajeři jak mají novou kisnu . A to Jiří doslova žral Peugeota... Editováno: 15. Říjen 2013, autor: KubinoPv 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 Když tedy safe zrušili / zpolatnily..... tak to asi už nové auta nebudou mít na budíkách po vypnutí zapalování ten přiblblej nápis "Pozor na safe"..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 V dnešní době je jedno co se koupí za auto protože za pět let je jeho zůstatková cena pár korun, viz test Š-H. Rozdíl je že jedna značka je ještě v záruce a druhá dávno ne. I to může přispět k dalšímu prodeji. Doby kdy se ojeté auto prodávalo za dobrou cenu je nenávratně pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 Ad SAFE, v tom pripade beru zpet, ale osobne se mi povedlo normalne otevrit i pri blikani diody, bral jsem, ze tady prave baly mechanicka vazba po cas SAFE systemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 (editace) Editováno: 15. Říjen 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 (editace) Mam dotaz, koukal jsem do konfigu pro verzi elegance a v radku zabezpeceni vozu je : Keyssy = 6500,-Keyssy bez safe systemu = 0 Alarm s hlidanim bla-bla-bla = 6500,- Kdyz zvolim Alarm, nejdo dovybrat Keyssy.Kdyz zvolim Keyssy za nula taky nejde dovybrat Alarm Otazka zni zda Keyssy za 6500,- obsahuje tez i alarm. (v popisku to chybi), z logiky veci to trochu vyplyva. Ale nevim zda pojem Safe system a Alarm je to same. Proste maji to tak nejak zmatene popsane. Jde mi o to zda kdyz vyberu keyssy za 6500,- bude tam i alarm i ten safe. Editováno: 17. Říjen 2013, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Ano, je to pomrsene. Priplatek je za alarm (obsahuje i safe system), kessy je ve vybave tak jako tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 ano Kessy je v Eleganci standard za 0,- Kč - ale o tom se tu už psalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 (editace) Čínská Škoda Octavia: Jméno Ou Ya a delší rozvor náprav a je pro Škodu, potažmo celý koncern VW, jedním z nejdůležitějších trhů. Nová Octavia zde nabídne více odlišností, než by se mohlo na první pohled zdát... opět se potvrzuje, že my se svými 7 % jsem pro Škodovku opravdu nezajímavým teritoriem - bohužel Editováno: 18. Říjen 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Čínský název pro OIII je velmi zajímavý,jen aby nebyl také přiléhavý. Prodloužení rozvoru je zrovna u číňanů zajímavý tah,nejsou zrovna vysokých postav - že by jim tam bylo těsno v podélném směru? To ta Octavia bude už docela jezevčíkovitá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 právě proto, pro Číňany je hlavní měřítko rozvor, podle toho srovnávají auta (komplex z mini japonských a korejských autíček) proto už Yeti měl v Chině větší rozvor.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 (editace) jinak název v originále je: 欧亚 a to znamená česky euroasijský(á) tedy 损坏 [ŠKODA] 欧亚 na ebayu se dají koupit nalepovací stříbrné nápisy - už jsem viděl O II s čínskými znaky... Editováno: 18. Říjen 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Budeš kupovat jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Ac NOVINKY, tak bych tomu i veril http://www.novinky.cz/auto/316597-o-nove-octavie-je-velky-zajem-skoda-auto-zavadi-smeny-navic.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Zas takový čínofil nejsem, abych si to lepil na auto, mimo to jsou ty znaky strašně velké... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 Již první Sup měl podlahovou skupinu z Čínské verze Audi a tak je to tam letitá záležitost. Nicméně z mého pohledu jsou všechny Škodovky úzký, zejména Sup a tak prodlužování z nich dělá opravu jezevčíka jak bylo výše napsáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 prvni superb byl prodlouzeny passat, ty audi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 Ale vůbec by nebylo překvápko, kdyby šikmácká verze audiny měla platformu stejnou. Sám to dost dobře nechápu, k čemu je prťavejm Číňanům nebo vychrtlejm Indům víc prostoru ve srovnání s náma, prostorově výraznějšíma Evropanama... Naopak bych se vůbec nedivil, kdyby evropská verze kterýhokoliv povozidla byla oproti tý asijský delší - širší - vyšší, prostě OBJEMNĚJŠÍ... Ale u koncernu je víc věcí pro selskej rozum nepochopitelnejch, já už jsem se přestal nad podobnýma píčovinama pozastavovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.