Říjen 14, 201311 r Není, není. Je to indikace safe režimu a právě toho odbrnknutí při jeho deaktivaci dioda nesvítí.. Teď jen čirý myšlenkový pochod k tomu, že kromě nemožnosti auto "odemknout" rozbitím skla díky SAFE není "levnější" rozbité okno než "zkurvený" zámek s možností většího poškození samotných dveří páčením zámku proti rozflákanému sklu a k tomu jeho výměny přes pojištění skla bez spoluúčasti a vlivu na bonus. Hmmm
Říjen 14, 201311 r SAFE system neni jen SW zalezitost a urcite ho nemela FI :-) tim nechci rict, ze to ma cenu 6k :-) Fabia 1 rozhodne mela SAFE system. Navod strana 32.
Říjen 14, 201311 r když tu řešíme SAFE systém, řešili jste už někdo zaslepení zámku dveří řidiče u O III?
Říjen 14, 201311 r .... no me to prave bylo divny ze bych nemel SAFE kdyz mi po jednom zamknuti blika dioda,... do dvouch zmacknuti neblika a pokud neblika,.. muzu se z auta dostat ven,... ale ted si nejsem jistej,.... jenom sem si jistej ze kdyz blika tak muzu zevnitr rvat za kliku jak chci,... a stejne se nedostanu,.... tudiz SAFE ! ................ zdejsi odbornici tvrdi ze to SAFE neni tak to mi teda hlava uz nebere rikam snad spatnou pravdu ..... podle me SAFE to je a basta
Říjen 15, 201311 r Z te kampane Hjundaj (ci jak se ty ludry jmenuji) proti Skode je mi soufl.. Ale kazdopadne Skoda mohla a mela vyjit s nejakou VTIPNOU a trefnou protiakci na ucet Hjundeee. No, nekdo to odskakat musel..
Říjen 15, 201311 r Právě že na to mluvčí Š-A luxusně reagoval, že děkují Hyundai za reklamu zdarma a lidi ocení opravdu kvalitně dílensky zpracovaná auta co uvnitř vypadají sice strozeji, ale alespoň ne jak autobusy někde v Pakistánu ověšené a olepené cinkrlaty. Světla vytažená přes celý blatník jak ksicht po liftingu a i vnitřek vylepšený spoustou záhybů a ohybů plných chaosu. A to nemusí být jen H a K, ale i Ford Focus je podobná epizoda. Kažý ať si koupí co chce. Vše je otázka vkusu. Mám kamaráda co pojezdil jako já většinu značek aut a oproti mne má výhodu, že není vyloženě nakloněn k Š-A a říká zajímavou myšlenku směrem ke Korejcům. Hyundai kupují ti co se neshrabali na Octávku, ale chějí být frajeři jak mají novou kisnu . A to Jiří doslova žral Peugeota... Upraveno Říjen 15, 201311 r od KubinoPv
Říjen 15, 201311 r Když tedy safe zrušili / zpolatnily..... tak to asi už nové auta nebudou mít na budíkách po vypnutí zapalování ten přiblblej nápis "Pozor na safe".....
Říjen 15, 201311 r V dnešní době je jedno co se koupí za auto protože za pět let je jeho zůstatková cena pár korun, viz test Š-H. Rozdíl je že jedna značka je ještě v záruce a druhá dávno ne. I to může přispět k dalšímu prodeji. Doby kdy se ojeté auto prodávalo za dobrou cenu je nenávratně pryč.
Říjen 15, 201311 r Ad SAFE, v tom pripade beru zpet, ale osobne se mi povedlo normalne otevrit i pri blikani diody, bral jsem, ze tady prave baly mechanicka vazba po cas SAFE systemu.
Říjen 17, 201311 r Mam dotaz, koukal jsem do konfigu pro verzi elegance a v radku zabezpeceni vozu je : Keyssy = 6500,-Keyssy bez safe systemu = 0 Alarm s hlidanim bla-bla-bla = 6500,- Kdyz zvolim Alarm, nejdo dovybrat Keyssy.Kdyz zvolim Keyssy za nula taky nejde dovybrat Alarm Otazka zni zda Keyssy za 6500,- obsahuje tez i alarm. (v popisku to chybi), z logiky veci to trochu vyplyva. Ale nevim zda pojem Safe system a Alarm je to same. Proste maji to tak nejak zmatene popsane. Jde mi o to zda kdyz vyberu keyssy za 6500,- bude tam i alarm i ten safe. Upraveno Říjen 17, 201311 r od bicista
Říjen 17, 201311 r Ano, je to pomrsene. Priplatek je za alarm (obsahuje i safe system), kessy je ve vybave tak jako tak.
Říjen 18, 201311 r Čínská Škoda Octavia: Jméno Ou Ya a delší rozvor náprav a je pro Škodu, potažmo celý koncern VW, jedním z nejdůležitějších trhů. Nová Octavia zde nabídne více odlišností, než by se mohlo na první pohled zdát... opět se potvrzuje, že my se svými 7 % jsem pro Škodovku opravdu nezajímavým teritoriem - bohužel Upraveno Říjen 18, 201311 r od Hravec
Říjen 18, 201311 r Čínský název pro OIII je velmi zajímavý,jen aby nebyl také přiléhavý. Prodloužení rozvoru je zrovna u číňanů zajímavý tah,nejsou zrovna vysokých postav - že by jim tam bylo těsno v podélném směru? To ta Octavia bude už docela jezevčíkovitá.
Říjen 18, 201311 r právě proto, pro Číňany je hlavní měřítko rozvor, podle toho srovnávají auta (komplex z mini japonských a korejských autíček) proto už Yeti měl v Chině větší rozvor....
Říjen 18, 201311 r jinak název v originále je: 欧亚 a to znamená česky euroasijský(á) tedy 损坏 [ŠKODA] 欧亚 na ebayu se dají koupit nalepovací stříbrné nápisy - už jsem viděl O II s čínskými znaky... Upraveno Říjen 18, 201311 r od Hravec
Říjen 18, 201311 r Ac NOVINKY, tak bych tomu i veril http://www.novinky.cz/auto/316597-o-nove-octavie-je-velky-zajem-skoda-auto-zavadi-smeny-navic.html
Říjen 18, 201311 r Zas takový čínofil nejsem, abych si to lepil na auto, mimo to jsou ty znaky strašně velké...
Říjen 20, 201311 r Již první Sup měl podlahovou skupinu z Čínské verze Audi a tak je to tam letitá záležitost. Nicméně z mého pohledu jsou všechny Škodovky úzký, zejména Sup a tak prodlužování z nich dělá opravu jezevčíka jak bylo výše napsáno.
Říjen 20, 201311 r Ale vůbec by nebylo překvápko, kdyby šikmácká verze audiny měla platformu stejnou. Sám to dost dobře nechápu, k čemu je prťavejm Číňanům nebo vychrtlejm Indům víc prostoru ve srovnání s náma, prostorově výraznějšíma Evropanama... Naopak bych se vůbec nedivil, kdyby evropská verze kterýhokoliv povozidla byla oproti tý asijský delší - širší - vyšší, prostě OBJEMNĚJŠÍ... Ale u koncernu je víc věcí pro selskej rozum nepochopitelnejch, já už jsem se přestal nad podobnýma píčovinama pozastavovat...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.