Clint Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Vyřídím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Vyřídím To ani nemusíš, on to vidí. Úprava nárazníku vypadá solidně. Něco podobného tam má RSo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 17. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 Hravče, musím říct, že to máš moc hezký Vidím to takhle u někoho, alespoň na fotce poprvé a teď už jsem definitivně rozhodnutej dát si to na svojí bílou taky. Jen jak říká Clint, chtělo by to ještě foto kompletního předku víc z dálky a ještě by mě docela zajímalo, na kolik vyšlo lakování do barvy vozu Tak když jsem zas třeba Clint tuhle informaci a foto zprostředkuje, budu rád 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Je to pěkný, ale za ty prachy už by to mohlo být v barvě, kus plastu za 900kč, hrozné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 No, že by Hravec jel na sraz??? Nevím nevím!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 (editace) Tak chlapi, Hravec se dává pozdravovat a mám vyřídit následující: Lakování stálo 500Kč ve značkovém servisu (barva fakt sedí), fotku za denního světla sem dodá . Sanek81: Tak prej už to v laku je, černá perleť a jsou to dva kusy plastu Editováno: 18. Říjen 2014, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 No to jsem si zjistil i sám, myslel jsem lak dle požadavku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caditko Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Jelikož vRS mají jiná sedadla, optám se zde pánové jak jste na tom s vyhříváním sedaček u RS? U OII jsem na první dílek mohl jezdit klidně celý den a lehce hřály. A u eresa na první dílek mám za 20 sekund zadek a koule upečené. Další dílky jsem ani nezkoušel Dost otravné. Lze nastavit přes kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Nemám sice RS, ale mám sport sedadla - nezdá se mi, že by to topilo nějak přes míru. Obvykle pustím na tři dílky a když začnu cítit teplo, tak přepínám nebo vypínám. Celkem nevidím důvod proč to mít zapnuté pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Off topic Hravcoviny jsem smazal. Naposled - nikdo z vás nemá dostatek relevantních informací (a to ani i ti, co si myslí, že všechno o tomto vědí - ve skutečnosti nevědí), tak se k tomu nevyjadřujte a už vůbec ne v tomto vlákně! Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caditko Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 (editace) Flag: souhlas, to bylo na vysvětlenou, že když se jsem u OII zapomněl promrzlý z hor topení do Prahy vypnout, v klidu jsem dojel bez újmy, ale nyní "nevydržím 20 sekund na první dílek". Editováno: 20. Říjen 2014, autor: caditko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Off topic Hravcoviny jsem smazal. Naposled - nikdo z vás nemá dostatek relevantních informací (a to ani i ti, co si myslí, že všechno o tomto vědí - ve skutečnosti nevědí), tak se k tomu nevyjadřujte a už vůbec ne v tomto vlákně! Děkuji. Když už tedy takto uplatňuješ svá moderátorská práva, proč tedy poctivě nesmažeš i jiné off-topic příspěvky, které se netýkají tohoto vlákna. Některé jsou tak stupidní, že obsahují třeba jen jedno slovo, či emotikon, a nemahí nic společného s tématem? To není OT ? Chápu, že jsou to asi Tví kámoši, ale toto není žádný uzavřený klub... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Není v silách žádného moderátora číst úplně všechno a tudíž smazat úplně všechno. Je také rozdíl mezi sáhodlouhou OT debatou a jedním příspěvkem. Navíc toto vlákno bylo založeno v roce 2008, kdy jsem na tomto foru ještě ani nepůsobil. Nevím, které příspěvky myslíš, nemám čas hledat kdejaký smajlík a ani nevím od koho. Nehodlám se o tom a tady s nikým dohadovat.PS: příspěvky mažu každému bez rozdílu - v tomto neznám bratra (a to myslím doslovně), zase píšeš o něčem, o čem nemáš sebemenší povědomí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Jelikož vRS mají jiná sedadla, optám se zde pánové jak jste na tom s vyhříváním sedaček u RS? U OII jsem na první dílek mohl jezdit klidně celý den a lehce hřály. A u eresa na první dílek mám za 20 sekund zadek a koule upečené. Další dílky jsem ani nezkoušel Dost otravné. Lze nastavit přes kabel? vyhrivani jsem pouzil zatim dvakrat, pokazde jen na chvilinku. Kdyz to mas pustene dlouhodobe, kazi to zada :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caditko Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 XJOHNNYX> mno já slyšel něco o spermiích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Caditko - jojo, tak to asi taky bude mit vliv. Co jsem slysel a cetl ja, tak se to tyka zadovych svalu. V nadmernem teple povoluji a nasledne spatne drzi telo... atd atd atd, nejsem odbornik na tyhle zalezitosti :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_b Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Však ti rozumnější si otočí vypínačem v takovém počasí... Ono, poprve jsem si toho blikani vsimnul v Italii na dovoleny, kdy v pravy poledne pri vjeti do stinu stromu u kempu se rozsvitili asi na 10 vterin svetla (nez jsem projel lesikem) - takhle splaseny to fakt u Superbu nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 (editace) Když už tedy takto uplatňuješ svá moderátorská práva, proč tedy poctivě nesmažeš i jiné off-topic příspěvky, které se netýkají tohoto vlákna. Některé jsou tak stupidní, že obsahují třeba jen jedno slovo, či emotikon, a nemahí nic společného s tématem? To není OT ? Chápu, že jsou to asi Tví kámoši, ale toto není žádný uzavřený klub... Souhlas s tvým příspěvkem!!! Někteří snad ani neumí srozumitelně odepsat tak klelepou na smajlíky jako děti!!! Jinak souhlas stím, že toto sem nepatří!!! Editováno: 20. Říjen 2014, autor: kačer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Jelikož vRS mají jiná sedadla, optám se zde pánové jak jste na tom s vyhříváním sedaček u RS? U OII jsem na první dílek mohl jezdit klidně celý den a lehce hřály. A u eresa na první dílek mám za 20 sekund zadek a koule upečené. Další dílky jsem ani nezkoušel Dost otravné. Lze nastavit přes kabel? Schvalne som to dnes skúsil. Na 1 dielik som to pustil a do 10 sekund prdel zohrialo, za ďalších 10 to už bolo neprijemne horúce.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Tak to je lepší, než čekat dvacet minut, než to začne hřát, to se zahřeje prdelí dřív.....(třeba v landcruseru u nás v práci to tak funguje bohužel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Takto "rychle" topí i sicny u Rapidu. Raději rychleji než věčnost. Já to mám akorát. Díky potahům se mi to redukuje a hřeje akoráááááát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 A v jakých kalhotech jezdíte? Já většinu času jezdím v autě v látkových kalhotech od obleku, takže tenká látka, ...to pak souhlasím s PistouTT... dávám na I.stupeň a po chvíli vypínám... Pokud ale pojedete např. v ryflích a ještě máte "prdel z azbestu", tak to pak bude jiná... Je to tak u všech novějších aut (např. u Audi)...ale jak píše Clint, raději dřív vypnout, než čekat.... úpřímě neznám nikoho, kdo by to dával na III.stupeň... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Na třetí dávám já, ale stejně čekám pár minut. Jak to začne hřát, vypínám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa2003 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 po zapnutí to skočí samo na 3 ledky třetí stupeň a pak to po čase přepnu na druhý nebo první stupeň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.