Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Hravče, musím říct, že to máš moc hezký :kol-47: Vidím to takhle u někoho, alespoň na fotce poprvé a teď už jsem definitivně rozhodnutej dát si to na svojí bílou taky. Jen jak říká Clint, chtělo by to ještě foto kompletního předku víc z dálky a ještě by mě docela zajímalo, na kolik vyšlo lakování do barvy vozu :)

Tak když jsem zas třeba Clint tuhle informaci a foto zprostředkuje, budu rád :kol-28:

Vloženo (editace)

Tak chlapi, Hravec se dává pozdravovat a mám vyřídit následující:

Lakování stálo 500Kč ve značkovém servisu (barva fakt sedí), fotku za denního světla sem dodá ;).

Sanek81: Tak prej už to v laku je, černá perleť a  jsou to dva kusy plastu

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Jelikož vRS mají jiná sedadla, optám se zde pánové jak jste na tom s vyhříváním sedaček u RS?

U OII jsem na první dílek mohl jezdit klidně celý den a lehce hřály. A u eresa na první dílek mám za 20 sekund zadek a koule upečené. Další dílky jsem ani nezkoušel :( Dost otravné. Lze nastavit přes kabel?

Vloženo

Nemám sice RS, ale mám sport sedadla - nezdá se mi, že by to topilo nějak přes míru. Obvykle pustím na tři dílky a když začnu cítit teplo, tak přepínám nebo vypínám.  Celkem nevidím důvod proč to mít zapnuté pořád.

Vloženo

Off topic Hravcoviny jsem smazal. Naposled - nikdo z vás nemá dostatek relevantních informací (a to ani i ti, co si myslí, že všechno o tomto vědí - ve skutečnosti nevědí), tak se k tomu nevyjadřujte a už vůbec ne v tomto vlákně! Děkuji.

Vloženo (editace)

Flag: souhlas, to bylo na vysvětlenou, že když se jsem u OII zapomněl promrzlý z hor topení do Prahy vypnout, v klidu jsem dojel bez újmy, ale nyní "nevydržím 20 sekund na první dílek".

Editováno: , autor: caditko
Vloženo

Off topic Hravcoviny jsem smazal. Naposled - nikdo z vás nemá dostatek relevantních informací (a to ani i ti, co si myslí, že všechno o tomto vědí - ve skutečnosti nevědí), tak se k tomu nevyjadřujte a už vůbec ne v tomto vlákně! Děkuji.

Když už tedy takto uplatňuješ svá moderátorská práva, proč tedy poctivě nesmažeš i jiné off-topic příspěvky, které se netýkají tohoto vlákna. Některé jsou tak stupidní, že obsahují  třeba jen jedno slovo, či emotikon, a nemahí nic společného s tématem? To není OT ?

Chápu, že jsou to asi Tví kámoši, ale toto není žádný uzavřený klub...

Vloženo

Není v silách žádného moderátora číst úplně všechno a tudíž smazat úplně všechno. Je také rozdíl mezi sáhodlouhou OT debatou a jedním příspěvkem. Navíc toto vlákno bylo založeno v roce 2008, kdy jsem na tomto foru ještě ani nepůsobil. Nevím, které příspěvky myslíš, nemám čas hledat kdejaký smajlík a ani nevím od koho. Nehodlám se o tom a tady s nikým dohadovat.

PS: příspěvky mažu každému bez rozdílu - v tomto neznám bratra (a to myslím doslovně), zase píšeš o něčem, o čem nemáš sebemenší povědomí.

Vloženo

Jelikož vRS mají jiná sedadla, optám se zde pánové jak jste na tom s vyhříváním sedaček u RS?

U OII jsem na první dílek mohl jezdit klidně celý den a lehce hřály. A u eresa na první dílek mám za 20 sekund zadek a koule upečené. Další dílky jsem ani nezkoušel :( Dost otravné. Lze nastavit přes kabel?

vyhrivani jsem pouzil zatim dvakrat, pokazde jen na chvilinku. Kdyz to mas pustene dlouhodobe, kazi to zada :-)
Vloženo

Caditko - jojo, tak to asi taky bude mit vliv. Co jsem slysel a cetl ja, tak se to tyka zadovych svalu. V nadmernem teple povoluji a nasledne spatne drzi telo... atd atd atd, nejsem odbornik na tyhle zalezitosti :-D

Vloženo

Však ti rozumnější si otočí vypínačem v takovém počasí...

Ono, poprve jsem si toho blikani vsimnul v Italii na dovoleny, kdy v pravy poledne pri vjeti do stinu stromu u kempu se rozsvitili asi na 10 vterin svetla (nez jsem projel lesikem) - takhle splaseny to fakt u Superbu nebylo.

Vloženo (editace)

Když už tedy takto uplatňuješ svá moderátorská práva, proč tedy poctivě nesmažeš i jiné off-topic příspěvky, které se netýkají tohoto vlákna. Některé jsou tak stupidní, že obsahují  třeba jen jedno slovo, či emotikon, a nemahí nic společného s tématem? To není OT ?

Chápu, že jsou to asi Tví kámoši, ale toto není žádný uzavřený klub...

Souhlas s tvým příspěvkem!!! Někteří snad ani neumí srozumitelně odepsat tak klelepou na smajlíky jako děti!!! Jinak souhlas stím, že toto sem nepatří!!!

Editováno: , autor: kačer
Vloženo

Schvalne som to dnes skúsil. Na 1 dielik som to pustil a do 10 sekund prdel zohrialo, za ďalších 10 to už bolo neprijemne horúce....

Vloženo

A v jakých kalhotech jezdíte? Já většinu času jezdím v autě v látkových kalhotech od obleku, takže tenká látka, ...to pak souhlasím s PistouTT... dávám na I.stupeň a po chvíli vypínám...

Pokud ale pojedete např. v ryflích a ještě máte "prdel z azbestu", tak to pak bude jiná... :kol-28:

Je to tak u všech novějších aut (např. u Audi)...ale jak píše Clint, raději dřív vypnout, než čekat.... úpřímě neznám nikoho, kdo by to dával na III.stupeň...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...