Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj mam v planu koupit si na sveho mazlika nove kola DOTZ HANSO v 17 ale nejak si nejsem jistej jestli se mi tam vejdou protoze kdyz sem dneska zkousel za stavajici kolo 195x65x15 dat ruku kolik je mista od tlumice tak ho tam mooc nemam a bojim se kdyz koupim ty 17ctky tak ze je tam nedostanu? Jaka sirka kola se dava na octavia1 mam 1.9TDI 81kw rv.98 face predek diky za rady a namety

Když budou kola s et 37 nebo 35mm, tak se na 100% vejdou.

hanza v 17" maj ET 32

• Autor
hanza v 17" maj ET 32

Takze hanza tam bez podlozek nedostanu? sakra a me se tak zamlouvaly

já sem neřek že je tam nedostaneš...já sem si je objednal a v katalogu sou přímo na mou oktu tak proč by se nevešli :-)

Das to bez problemu. Mam 225/50 R17

Ahoj, prosim potřebuju poradit. Mam lita kola AEZ Icon X 17,šířka 8j a pneu 205/50 R17 a bojim se že ta šířka ráfku a šířka pneu nebude pasovat...nebo jo?

pneu ti tam vojde len bude viac naspanovana... jeden clen tohto fora tusim amogh ma na 8.5 palcoch 215ky a nestazuje sa

Ahoj mam v planu koupit si na sveho mazlika nove kola DOTZ HANSO v 17 ale nejak si nejsem jistej jestli se mi tam vejdou protoze kdyz sem dneska zkousel za stavajici kolo 195x65x15 dat ruku kolik je mista od tlumice tak ho tam mooc nemam a bojim se kdyz koupim ty 17ctky tak ze je tam nedostanu? Jaka sirka kola se dava na octavia1 mam 1.9TDI 81kw rv.98 face predek diky za rady a namety

Zdravím Tě, vejdou se Ti tam!!!!

S klidem si ty kola můžeš koupit! Mám kola 8x17 ET 35 a od př. tlumiče je ke gumě 215/45 cca 10 mm místa. V zadu ještě víc. Pokud se tyto kola dělají v ET 32, tak akorád kolo bude o 3 mm víc ven (dál od tlumiče), než to moje. Pokud by jsi se ptal jak širokou gumu obout, tak bych auto nějak nemaximalizoval a také si dal jen 215/45/17

Ahoj. Mam original kola spider na octavia RS. Chtel jsem se zeptat jestli na ne muzu obout 225, 45, R17. jestli to pujde na ty kola a jestli se to normalne vejde do podbehu. dik

Se stejným dotazem se taky přidávám, mám originál RS 17´, s origo rozměrem 205/50R17, budu kupovat nové pneu a zvažuje ještě rozměry 215/45R17, nebo 225/45R17. Uvítal bych příspěvky, těch co mají s těmito rozměry zkušenosti. Jaký je to rozdíl, jestli s nima nejsou problémy atd.

ja mam spider 17'' 225/45 R17 takze viem ze sa nemate coho bat... tento rozmer sa tam vojde v pohode nieje s tym ziadny problem :palec2:

Upraveno od martino

Diky moc za odpoved. Konecne vim, ze to konkretne na ty RS spidery pasuje. Vsude pisou, ze maji na octavii tenhle rozmer, ale nikde jsem nenasel, ze by to nekde mel obute na spiderech. diky moc. jdu objednat gumy.

• Autor
Takze hanza tam bez podlozek nedostanu? sakra a me se tak zamlouvaly

A mas foto jak to mas na aute ja je videl jen v konfiguratoru ale real fotka je preci jen nej nej pohled kdyztak mail cumla@mail.cz diky za foto

Taky se přimlouvám za fotky, jestli je můžeš sem hodit. A neškrtá to pokud jseš vzadu naloženej? A jak se to změnilo co se týká jízdních vlastností? Díky

ta prosba o fotky patrila mne???

ta prosba o fotky patrila mne???

Ano, chtěl bych vidět jak to vypadá.

tak tu je nieco z archivu ;) jazdne vlastnosti no ja som presiel na R17 225/45 z klasickych balonov co sa na octaviu davaju takze zmena bola pre mna citelna proste to lepsie sedi v zakrutach no... a pri rozjazde je to zas nepatrne lenivejsie

post-13010-1213636360_thumb.jpg

post-13010-1213636487_thumb.jpg

Upraveno od martino

ja mam spider 17'' 225/45 R17 takze viem ze sa nemate coho bat... tento rozmer sa tam vojde v pohode nieje s tym ziadny problem :palec2:

vejde se to ale na 7" přijde 205 ale jesli chce aby se mu guma ,,houpala" do stran a tím přišel o jízdní vlastnosti tak je to super nápad

vejde se to ale na 7" přijde 205 ale jesli chce aby se mu guma ,,houpala" do stran a tím přišel o jízdní vlastnosti tak je to super nápad

Tvůj příspěvek jsem nepochopil. Na 7" kola jsou doporučený šíře 205,215 a 225. Například Octavia RS II má v základní výbavě 7" kola Zenith s pneu o rozměru 225/45R17, to vše přímo ze škodovky.

Ahoj,

mam na aute AEZ 17" 225/45, ale se snizenym profilem a pohoda. Akorat jsem je musel nechat zapsat do velkeho technicaku.

Co je 225/45 se sníženým profilem?

tiez som na to pozeral :kuk: podla mna je to hlupost. ved kazda je 225/45 je nizkoprofilova alebo sa mylim???

Ty 17ky ti tam bez problémů pujdou dát , mám tam 18ky HANZA 8,5" s ET32 a co se týče vlezení je to uplně v pohodě, navíc kdyby ses podíval do " MOJE OCTAVIA" má je tam i "MIKL" a to i se snížením.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.