Koky6 Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Čau lidi mám průser jak barák Mám octu 1,6 55kw a už nějakou dobu se mi nezdály otáčky motoru při neutrálu,občas brutálně zakolísaly směrem dolů.Dnes jsem přišel na to že to nějak souvisí se servem,totiž když jsem stál na parkovišti s nastartovaným motorem a otočil volantem,ať už doleva,nebo do prava otáčky šli s rejdem synchronizovaně dolů až to chcíplo Prosím vás nevíte někdo co by s tím mohlo bejt?Že nebudu muset měnit servo,že ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Čau lidi mám průser jak barák Mám octu 1,6 55kw a už nějakou dobu se mi nezdály otáčky motoru při neutrálu,občas brutálně zakolísaly směrem dolů.Dnes jsem přišel na to že to nějak souvisí se servem,totiž když jsem stál na parkovišti s nastartovaným motorem a otočil volantem,ať už doleva,nebo do prava otáčky šli s rejdem synchronizovaně dolů až to chcíplo Prosím vás nevíte někdo co by s tím mohlo bejt?Že nebudu muset měnit servo,že ne... jo to kdybych si pamatoval kurva, už jsem se s tím setkal.. vyměnilo se něco za 1500kč myslim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Řízení jde dobře? Žádné divné zvuky? Oleje je v servu dost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koky6 Vloženo 7. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Tak už je to v pořádkuhttp://forum.skodahome.cz/style_emoticons/default/post-23-1156182784.gif http://forum.skodahome.cz/style_emoticons/...182784.gif,byla vypadlá hadice u sání vzduchu.Byl jsem u kámoše v servisu a dělaly jsme výměnu všech filtrů,oleje obou řemenů,kladky,čerpadla,prostě všechno co by se mělo udělat když člověk koupí auto.Motor šlape jak hodinky,občas si myslim že mi to chcíplo jak je tichej.díky za reakcejava script:add_smilie("","smid_5") wink.gif Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.