Romariooo Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 Nuff: nezlob se na mě ale to je podle mě hodně omezený názor na věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 Jedno je jisté-kdo tam parkuje a nemá na to nárok ten by potřeboval řádně přes tlamu! Nebo aspoň něco na přední sklo: http://www.kverulant.org/invalide.html dlouho jsem tu nebyl, ale toho Favorita malovaného válečkem jsem v Kolíně už taky viděl. To by byly gut fotečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 Taky dobrej tuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 Tak tachle hudak felina skončila, ja si ji jestě pamatuju jak to byla karka k světu, ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 jj, myslim, ze bola v Autosport &Tuning - ale vtedy mala naraznik v style O1 RS, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 přesně tak a zakazkovy lak gemini ,hnedka jsem ji holku poznal podle směrovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 2. leden 2012 Sdílet Vloženo 2. leden 2012 A neměla náhodou i nárazníky v barvě. Pokud ano tak jsem jí viděl na tuning párty v Hrádku před pár lety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 3. leden 2012 Sdílet Vloženo 3. leden 2012 Pán je od letectva - jen jsem čekal kdy vzlítne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 3. leden 2012 Sdílet Vloženo 3. leden 2012 aby tě neodstřelil tím laufem co má pod autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 3. leden 2012 Sdílet Vloženo 3. leden 2012 Ach, Bože! Někteří vůbec namají soudnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. leden 2012 Sdílet Vloženo 3. leden 2012 On je z WRC, len mu umyli spinu ako v tej reklame na Fabiu RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sssisko Vloženo 3. leden 2012 Sdílet Vloženo 3. leden 2012 (editace) Opět přikládám mou novou foto sbírku 1,2) Fabii 1 jsem v téhle barvě viděl poprvé 3) rozdíl v kolech 4) parkování 1 5) parkování 2 6,7) zase kola . Editováno: 4. leden 2012, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 Mne pride, ze ta Fabia je strieknuta do zelenej Rallye. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 Že je ta pátá fotka (parkování 2) focena na Hlavní třídě jak se jde dolů od Báňské Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sssisko Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 Že je ta pátá fotka (parkování 2) focena na Hlavní třídě jak se jde dolů od Báňské Jojo je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 Té Fabce to docela sluší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 A ta 4tá je od McDonalda v Porubě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 A ja si řikal že jsem to už někde viděl , ale z te zelene do dneška nemužu , kupovat dneska auto tak je v ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hesoss Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Nedávno byl jeden šikovný ukrajinec z Rožnova vyslán pro několikatunový kamenný blok do skladu... rutinně naložil šutrák na korbu, zapálil si a jel...Když v tom v kopci splašila se mu tatra na zadní...."kundo stará rezavá zdechlá" řval mrštnou češtinou ukrajinec... Měl štěstí, že za ním nikdo nejel a vytvořil tím neopakovatelný pohled, který by si zasloužil stát na Kopřivnickém náměsti ulitý z bronzu !!! Vétřieska jezdí bez zadní sklápěčky a poruch doteď....Přijel záchraný jeřáb...ukrajinec si zapalil a byl klidnější.... (zatáčka u sokolovny)Ještě předtím ukrajinec seskočil, zapalil si a šel se podívat co se to kurva děje na korbě... všimněte si, že sklápěčka je sice uplně na sračku, ale drží.... svědomití inženýři.... ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 ...Vétřieska jezdí bez zadní sklápěčky a poruch doteď.... Až na to, že to není Vétřieska (Praga V3S), ale Tatra 148 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Ty joo no pěknee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Masakr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sssisko Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 A ta 4tá je od McDonalda v Porubě Souhlasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 (editace) Tak Praga V3S by byla pod tím blokem trošku jinde Jinak povedený fotky! Neříkám že jsem mistr světa v parkování, ale toto je taky masakr: O víkendu vyblejsknu toho slibovaného fakana, ale vezmu si na to foťák a ne mobil Editováno: 6. leden 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.