Dodo-Kolín Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 Hmm Felicia a v pozadí Fábia...Pěkné A to jsem za chvilku potkal holanďana s Favoritem-jenže byl rychlejší než můj foťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 tak dnes jen pěkná spz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 tak to má super že na něho vyšlo takové pěkné číslo..... já bych chtěl mít taky takové štěstí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 Někdy prostě musíš jít štěstí naproti 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 Jojo společně se sadou bankovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 Nejsem si úplně jist jestli je to až taková výhra koupit si (nazývejme věci pravými jmény) takovouto SPZ. :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 Jsou jen 2možnosti. Buď ti to pomůže a nebo se po tobě budou vozit. každopádně u minulého auta jsem měl tak debilní číslo,že jsem nebyl schopen si za celé 4roky zapamatovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 Tak toto je peklo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 Bych to auto podpálil, aby se dále netrápilo........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 Ale notáááák šak to asi nebude mít chlápek U ženský se to dá respektovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 No právě u ženy je takto "vymóděné" auto čiré zoufalství a okraj nevkusu. Cítím s tebou autíčko, ačkoliv jsi francouz, toto jsi si nezasloužil..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hesoss Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 tak ty řasy jsou psycho.docela mě pobavily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 A co teprve, až se rožnou světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 Chlapci, aby toho nebolo malo, skusal som si tie riasy "osahat" a boli kovove! Kov nastriekany do tej strasnej farby... Inak toho auta je aj mne luto, predpokladam, ze ho vlastni nejaka pipka, co ma v hlave nas*ate... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 a jáááááááj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 este si mohol odfotit to auto aj z boku, tie "medvedikove" kolesa vyzeraju tiez paradne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 (editace) clovek se obcas divi co vse muze potkat na silnici... za kvalitu se omlouvam, foceno jen na mobil Editováno: 4. Červenec 2012, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 Asi fouká silný boční vítr. Nebo mu ty dveře špatně sedí v pantech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 Spíš to pracuje pod silou kroutícího momentu motoru. :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 5. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 nasledkom coho je taketo obrovske bocne zrychlenie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2012 Něco hezčího z ulic, než rozhrkaná dodávka: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 6. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2012 Oldies. Ty byly stejně nejhezčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.