Ondrero Vloženo 25. Červen 2013 Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 Jako to vidím prvně aby si někdo z VW dělal Škodovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 Uz len aby si niekto dal na Superba predok z Passatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pissi Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 Ty kola jsou originál passat? Vypadají na tom kombíku hodně pěkně Ty jsou kola myslím z Phaetonu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 Tak před chvíli nám tady nějáký inteligent s Lagunou zaparkoval před barákem,prostě se tam za každou cenu musel Vesrat než aby to dal někde jinde a kousek se prošel,jsem zvědavý co na to řekne majitel Corroly až poleze ráno do auta přes spolujezdce... Foceno mobilem ze 7 patra tak kvalita noc moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 Kdyby tam všichni stáli normálně tak se v pohodě vešel i on. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 To se určitě nikdy nestane aby tam každý parkoval normálně... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Tak to je jak u nás u paneláku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Taky to mame tak sice tam mame namalovane cary, ale ty vetsinou nejaky pitomec vubec nechape na co jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 To u nás se čáry na parking kupodivu docela používaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Je fakt že když jsou čáry a postavíš se na pi..u tak můžeš dostat flastr,pokud čáry nejsou tak můžeš stát jak chceš a nikdo ti nemůže nic udělat (maximálně od zlosti poškrábat auto...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Nooo proto parkuju co nejzodpovědněji aby se mi nikdo na autě nepomstil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 (editace) Ono je to složitější. Většinou jsem si všiml, že namachrovaní imbecilové ( ti co si myslí že mají SUV značky BMW, AUDI atd... či mladí borečci ) stojí na čáře či přez, tudíž pokud budeš stát vedle spořádaně uprostřed čar, nemáš nárok otevřít dveře, tak aby jsi tam naložil malé dítě nebo se do vozu nasoukal jako člověk ( a navíc já jsem vepřovka ). Pak jsou ženy, ty když vidí takto zaparkované auto, tak ho hned vedle okopírují. No a pak jsou řidiči (jen malá hrstka), kteří radeji zaparkují nadvakrát, jen aby byly uprostřed čar a ostatní majitele vozidel neomezovali a tím i předcházeli poškození svého vozu. K těmto patřím já a šikanuji za to i svou manželku. A nežli jsem dopsal tento text tak se mi naskytla tato fotka, kterou jsem právě teď vyfotil z okna. A schválně hádejte kde je čára............... Mimochodem z leva : Passat ( žena ) ; Focus ( žena ) Editováno: 27. Červen 2013, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Naprosto souhlasim tak se to deje i u nas jeden se postavi na caru a vsichni vedle automaticky taky. Asi je to vsude stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Sniper: Až někdy pojedeš s tím zpropadeným SUV značky BMW či jiným, tak uvidíš jaký je kumšt zaparkovat někde mezi auta tak, ať jednou stranou nestojíš někde na čáře nebo přes a přitom můžeš normálně vystoupit. Vždyť dnešní parkovací místa, zvláště u marketů, jsou snad dělané pro Matize a jimi podobné. Tímhle nechci samozřejmě obhajovat blbce, kteří se postaví fakt jak hovada - ať už řídí cokoliv ( viz. třeba tvoje foto ). Tohle všechno je jen o ohleduplnosti vůči ostatním řidičům napříč všemi značkami a kategoriemi vozů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Už jsem myslel, že se nikdo nezastane SUV. Ne máš v jistém ohledu pravdu. pokud máš SUV tak se mezi čáry vejdeš, jenže to je asi tak vše. Co se týká výstupu tak to už bude asi horší, jenže když už si koupíš takovýto vůz tak už přemýšlíš jinak. S tím souvisí i některé parkovací domy, kam se na šířku také s SUV nedostaneš. Souhlasím, že parkovací místa jsou úzká, jenže to je trendem dnešní doby "downsize" - malé objemy motorů, malé vozy, malé místa na parkování, malé rohlíky atd.... Ale stejně ve většině případů majitelů luxusnějších vozů bývá jejich neohleduplnost a povrchnost. Samozřejmě jsou i výjimky. Toť můj názor.. Mimochodem osobně bych si rád také pořídil SUV, ale rozum mi to odepřel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Trocha barvy ve spreji a pár samolepek a hned je paráda na světě !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Štýýýl :D na tej první fotce to vypadá že ta Octa to do ní napasovala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Tak toto je nejškaredější vánoční stromek co jsem kdy viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Noo já viděl už i horší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Král Zero Nultý 00 Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Jedno RSo z Brna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 Že by to auto bylo nějaké slečny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 A nebo 4%ťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 Podle mně myšlenka dobrá-špatný výběr barvy... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 Černé Monte Carlo...nic moc teda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 Tak to tedy na červenou nebo zelenou nemá ani náhodou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.