Dodo-Kolín Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 (editace) A zástěrky? Taky alá žigul Editováno: 23. Září 2013, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 zajimalo by me co komu to auto udelalo ........... uz sem to tady publikoval, sice u sebe ve vlaknu, ale hodim to sem taky vonavka, najeto sotva 30 000 km, vlastnik duchodce s berlickou, verze junior Je videt ze pan je z vysociny a ridi se heslem RALLY a poradny placacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 boha ako traktor na družstve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 To musíš mít... ono pak když s verzí JUNIOR lítáš 200km/h po šotolině, tak by ti to bez zástěrek oprýskalo nárazník. Ehm, když tak o tom přemýšlím neměla náhodu verze Junior hnusné plastové nárazníky šedé nelakované barvy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Sniper-přesně měla-byl to takovej polotráboš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 ..... a bez zadního plata, místo kastlíku před spolujezdcem jen díra, nevím jestli to mělo zásuvku jen se záslepkou bez zapalovače nebo vůbec nic a kola 155/80 R13 spolu s řízením bez posilovače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 To zní strašidelně..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 pan si to nechal dolakovat ..... vevnitr klasika junior ani tonovane okna to nemelo .......... proste holota, SOCIAL EDITION RVAT TO BEZ POSILOVACE ... to uz fakt ne, dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Krucifix proti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 (editace) zdar kluci. Nevíte čí to je? Pěkný kousek. Kompletní polep fólie,před tím byla červená.interiér světlá kůže,dokonce i podběhy. Editováno: 25. Září 2013, autor: ramatikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 (editace) tuzing nebo tuning? Co myslíš? Toho Passata nebo toho Focuse úplně vzadu? Passata jsem viděl na vlastní oči a je to promo auto 3SDM a vypadá opravdu luxusně! Ten Focus vzadu už vypadá hůř no.. Editováno: 25. Září 2013, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 Jedno Ferrari a jeden Ford Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 To Mondeo je vcelku zajímavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 (editace) Zaujalo mě jak má vyříznuty kliky atd Editováno: 29. Září 2013, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adoks Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 Jsem si právě poblil telefon, nejdřív ten ford, se mi začal zvedat kufr a pak "VYŘÝZNUTÝ" a šlo to ven... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 Pardon, ujela mi ruka, psal jsem to v rychlosti, booože Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adoks Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 V pohodě jen mi to tam sedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 To Ferrari je krásné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 Včera jsem byli pro nové služební auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 hezké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek2 Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 Ahoj, někdo chytrý na odpověď. Viděl jsem už hodně, ale Škodovky v igelitu ještě ne. Nevíte proč, jak a kde? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 To jde za moře. Mořský vzduch je prevít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek2 Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 Ale Felicie se do Číny nebalily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 Mno, na parkovisti v tovarne Skodovky stoji normalne auta pod plachtou, resp. zabalene v igelitu. Aby se na ne nedostala spina, pac jich je spousta jeste nedostavenych ale jestli jsi tohle vyfotil dneska a jw to takova hromada starych O1, tak je to vic nez zajimave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 Bych si jednu vzal na díly :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.