mike_k Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Chyba je z 99% na tvoji strane a lidi jako ty. Kdyby nebyla poptavka, tak by to nikdo nekradl. Ti zlodeji jen naplnuji poptavku lidi jako ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfy8 Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Proto ti píšu, že když nekoupím já, tak koupí jiní ... Dochází ti to?! Já sám nic nezměním. Přesvědč zbytek republiky ať nekupujou tyhle levné věci a já se rád přidám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domm Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Chtěl jsem se zeptat zda lze nějak zjistit pin kód na navigaci Amundsen. Je v autě z výroby, ale v žádných dokladech jsem nic nenašel. Ani při výměně baterie jsem ho nemusel zadávat. Ale i tak by mě to zajímalo. Ještě mám dotaz, když se kódují navigace, tak se to provádí pouze přes kabel VAG nebo lze konkrétní kódování zadat např. v navigaci? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 v autorizovaném servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David46 Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Zdravím, kámoš má radio Melody a já mam pro něho RNS315 Amundsen akorat potřebuji ještě Gateway muže být 7N0 907 530 AN ? Dík A bude fungovat když objednám z Aliexpressu tzn Čína ? http://www.aliexpress.com/item/Newest-OEM-VW-Canbus-Gateway-For-VW-Passat-B6-Jetta-MK5-Golf-MK6-Touran-Skoda-Octavia/1824812044.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radou Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Když jsem zmáčkl tlačítko NAV , tak na mě vyskočila hláška něco ve stylu "Vložte navigační CD s mapovými podklady" a vlastně do navi jsem se ani nedostal. Ale už jsem ty mapy našel, vypálil na CD a krásně funguju. Teď musím jen vyřešit duální anténu (nehraje to tak dobře) , sehnat GPS anténu a rozjet parkovací senzory. No to už jsou snad maličkosti Ahoj, prosímtě kde si stáhl ty mapy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casshern Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 (editace) Ahoj všem, pročetl jsem všech 23 stánek a stále nejsem rozumnej :-( tak prosím: Chystám se koupit svůj Superb ll Elegance 03/2010, je tam Amundsen. Musím mít a potřebuji BT Handsfree. Bral jsem to jako automatické když jsem se byl na autě podívat a na rádiu je tlačítko PHONE, ale jak tady čtu a koukám na fotky toho auta že na multifunkčním volantu není tlačítko "telefonku" ale nějaký kruh a po dekódování výbavy tam nevidím nic o handsfree nebo GSM. To Vážně ve variantě Sll Elegance z roku 2010 s Amundsenem nemusí být automaticky BT Handsfree v základu??? K autu se bohužel už nedostanu až rovnou při nákupu. Editováno: 31. leden 2015, autor: casshern Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 přesně tak, nemusí být v základu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casshern Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Je možné že tam BT HF je, ale není zapsané ve výbavě na štítku v kufru? Nebo jsou GSM ll a lll normálně zapsané v kódech výbavy? Po dekódování tam nic takového nemám :-( a opravdu to k životu potřebuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 není to možné ale lze jednoduše dodělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casshern Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Z toho co jsem se dočetl, je řešením jen vyměnit stávajícího Amundsena za Amundsen plus s vestavným Hands free a vše by mělo hned fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 ano, ale musíš nainstalovat mikrofon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 (editace) Ne každý Amundsen+ má v sobě handsfree. Editováno: 1. Únor 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin F. Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 A ještě bude třeba nechat nastavit volant, aby bylo možno HF ovládat (místo tlačítka s telefonem půjde použít roler na levé straně). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casshern Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 (editace) Díky všem... tak finále, A ) Pokud bych měnil Amundsena za Amundsena plus který má zabudované HF tak: Mikrofon není součástí Amundsena plus? Kde a jaký sehnat a kam se dá aby nebyl viditelný? Půjde to tedy ovládat z multifunkčního volantu bez "telefonku"? Výběr čísla, přijetí a ukončení hovoru když tam nemám "telefonek"? Bude vidět info na Maxidotu? Máte doporučení na někoho odtud kdo by dokázal přehodit Amundseny, instalovat mikrofon a nastavit aby to šlo na volantu? B ) Mám ještě vybrané jedno auto, to má Vše co potřebuji včetně automatického parkování ale má bohužel COLUMBUSE :-( Columbusu jsem se vyhýbal protože parkuji ve městě venku každý den přes noc. Hledal jsem auto v nejhorším s Amundsenem kde jsem se dočetl že není pro zloděje zajímavý. Taky ale hledám Eleganci a černou kůží a tam je bohužel většinou Columbus:-( B.1 - Lze vyměnit Columbus za Amundsena tak aby mi vše fungovalo tj. automatické parkování, park. senzory, ovládání telefonu na volantu apod? Je tam potřeba ještě nějaký zásah krom přehození autorádií? Opět, máte doporučení na někoho odtud kdo by to dokázal? Je lepší řešení A nebo B? Opravdu se Amundsen krade výrazně méně nebo vůbec oproti Columbusu? Editováno: 1. Únor 2015, autor: casshern Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 mikrofon není součástí Amundsena+ ani Columbuse - ke Columbusu nutné připojit HF jednotku stejně jako ke stávajícímu Amundsenu... mikrofon se dává pouze origo a kabeláž s konektorama vyrobit... Amundsen + by měl jít vidět a ovládat na maxidotu... Vyměnit Columbus za Amundsen není žádný problém, nutné vše správně nakodovat.. I po výměně za Amundsen + je dobré zkontrolovat kodování a případně ho upravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casshern Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Díky, možná bych se opravdu přiklonil k tomu vyhodit Columbuse a dát Amundsena pokud by vše zůstalo funkční. Víte o někom kdo by to udělal? Vyplatí se to, krade se Amundsen o tolik méně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 jako kus za kus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casshern Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Ano, myslel jsem že koupím auto s Columbusem, ale protože parkuji ve městě venku a Columbus se krade tak bych tam místo něho dal Amundsena který se (tolik) nekrade. Tedy pokud by mi i s Amundsenem fungovalo vše jako s Columbusem, tedy automatické parkování, telefonování na volantu, park. senzory apod. a 100 tam pasuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radou Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 (editace) a co kdyby jsme je vyměnili? Editováno: 8. Únor 2015, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casshern Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Radou: Zprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domm Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 (editace) Chtěl jsem se zeptat zda lze nějak zjistit pin kód na navigaci Amundsen. Je v autě z výroby, ale v žádných dokladech jsem nic nenašel. Ani při výměně baterie jsem ho nemusel zadávat. Ale i tak by mě to zajímalo. Ještě mám dotaz, když se kódují navigace, tak se to provádí pouze přes kabel VAG nebo lze konkrétní kódování zadat např. v navigaci? Děkuji. Chtěl jsem se zeptat, zda v plastovém štítku, který jsem dostal k autu, nemůže být PIN kód k navigaci? Neví někdo? Editováno: 22. Únor 2015, autor: Domm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domm Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Sháním krycí rámeček k navigacím Škoda Octavia II. facelift s aut. klimatizací - Carbon. Nezná někdo dobrý obchod? Moc se mi nedaří ho sehnat pod 2000Kč. Když někam volám nebo píšu, tak ho vůbec nemají. Googlím, ale zatím blbě! !!!! Díky !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikysek007 Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 (editace) Ahoj, potřeboval bych poradit. Mám OII Elegance 10/2008, jednu z posledních před FL. Mám v ní zabudovanou starou navigaci RNS 300 ( stará pouze ČB ), koupil jsem nyní RNS 310 Amundsen. Nemáte někdo zkušenosti, jak moc náročná je výměna a co vše budu potřebovat, abych to zabudoval a rozjel? Výbava: Zadní parkovací senzory, aut.clima, vyhřívaní sedadel, multidot, MF volant Moc děkuji . . . Editováno: 2. Březen 2015, autor: Mikysek007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.