Přejít na obsah

Parkuji jako prase


zabiak

Doporučené příspěvky

  • o 3 měsíce později...
  • o 1 rok později...

To je v bejvalým Carefouru - dnes Futurum, co? Tam se parkuje opravdu blbě - obzvlášť někomu, kdo to moc dobře neumí a má případně káru na kterou není zvyklej. Jednotlivý "zákopy" jsou tam poměrně úzký. Zrovna tenhle případ bych viděl na nezkušenost v zajíždění do řady a skutečně zbytečnou a nadměrnou opatrnost v nasazování odstupu od auta vedle...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo to je přesně tam.

 

To auto vedle je moje. Seděl jsem v něm a telefonoval. Najednou přijela tahle paní a bylo jí jedno jak zaparkuje. A to nemluvím o tom, že než tam zaparkovala, tak jela asi 10 metrů v protisměru. Prostě se chovala jak kdyby jí to tam patřilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Ne že bych se ho chtěl nějak zastávat, má to ovšem několik "ale": Proč je ta čára modrá? Je to označení nějaké parkovací zóny? Jinak je to nejspíš neplatná značka, neměla by být bílá? A napadlo tě, že ten dotyčný mohl parkovat za situace, kdy tam nějaký jiný umělec už stál blbě a on to tam jen šoupnul podle něj? Umělec odjede a pak jsi za vola ty... Stalo se mi to mockrát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jaký význam má ta modrá čára? Abych řekl pravdu, tak já moc nevím. Podélní čára souvislá bílá či žlutá je jasná. Modrou co já vím, se označuje parkoviště s časovou platností, kdy to ale musí být myslím označené celé dokola, myslím to parkovací stání. Takže já fakt nevím. Přijde mi to jako čára co upravuje místo na zaparkování, to jo, ale jako u obchoďáků jsou někde třeba ze zámkové dlažby udělané čáry hnědé atd., což by mělo sloužit k určení počtu parkovacích míst a možné doporučení. Ale jak to vidí zákon nevím, nikdy jsem tam takovou čáru neviděl, asi budu muset zagůglit. Nebo mi to Wojnare písni ty a nemusím hledat. Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapci, chlapci, modrá čára značí parkoviště s parkovacími hodinami. KaJe, si na to kápnul.

To aby šofér hned věděl, kdyby si toho hned na začátku nevšiml, že na takovém parkingu parkuje a aby si nastavil hodiny.

Pawouku, možná, ale když jsem se k autu vracel, už tam seděl, četl noviny, svačil rohlík se salátem z kelímku a vůbec neměl, když už to pak šlo jak vidno z fotky, své prasácké stání opravit, takže pochybuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Radši zaparkuju třeba mezi dvěomlácený felicie  jako prase přez dvě parkovací místa než potom najít omlácený boky auta od majitelů těch felicií kterým už na svejch autech už moc nezáleží.

 

Natěsno tak jak udávaj parkovací místa parkuju jen vedle hooodně drahých aut a nebo vedle takových těch důchodcovskejch leštěnek.

 

Ale nejradši pokud je možnost, tak to necham radši dál tam kde nikdo neparkuje a radši se projdu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...