newmi Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Přihodila se mi zajímavá věc a potřebuji radu. Když na autě otevřu jakékoliv dveře, tak se mi nerozsvítí stropní světlo. Při otevření LP nebo PP nesvítí pozičky ve dveřích a stím souvisí akustická signalizace světel, která taky nefunguje a aby toho nebylo málo tak maxidot nezobrazuje ty konkrétní otevřené dveře kromě přední kapoty. Může mi někdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 začlo to jen tak samo od sebe nebo se třeba dávalo rádio nebo tak něco ? co pojistka S14 ??? OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
newmi Vloženo 17. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 začlo to jen tak samo od sebe nebo se třeba dávalo rádio nebo tak něco ?co pojistka S14 ??? OK? Ne z ničeho nic. Všechny pojistky jsou ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 zvláštní zkus někde na VAG co píše komfortka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
newmi Vloženo 17. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 hmm budu muset, ale jde o to jestli to vubec neco napise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 začlo to jen tak samo od sebe nebo se třeba dávalo rádio nebo tak něco ?co pojistka S14 ??? OK? Ta výměna rádia na to má vliv ??? Mě během zimi přestala svítit kontrolka signalizace ot.dveří, vnitřní osvětlení si taky svítí jak chce a párkrát jsem zjistil, že po otevření dveří při zaplých světlech a zhasnutým motoru bylo ticho. Nemůže jenom blbnout čidlo ve dveřích u řidiče ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 pokud ti to dělají jedny, dvě dveře tak mikrospínač, ale pokud přestali naráz všechny dveře tak je nepravděpodobny že by odešli všechny ze dne na den ad rádio_ pokud někdo propojí stály napětí se spínaným tak auto pak neví o tom že je klíček vypnut tidíž nepípe. ale to by přestalo reagovat i DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Ta kontrolka na dveře mě nesvítí po otevření žádnejch dveří, ale chcu tam dávat maxidot, tak to zase až tak zatím neřeším. Rádio jsem měnil před rokem (7/07), pak mě odešlo čidlo teploty který měnili na garančce (9/07). Žeby si to dalo tak na čas ??? - to asi ne, že. První kíč mě sice taky nějak v té době skolaboval a nenašli v něm závadu. Nejde ale ten druhej funguje normálně. Zatím mě to zase až tak nevadí tak to garančky vydrží, nebo se možná zase potkáme za měsíc na srazu v Mošnově a ta chvilka se tam najde říct co, jak, kdy a kde to dělá. Každopádně zatím dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.