Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte , mohli by ste mi poradit ako zistim cislo laku? Hladal som to tu vsade no neuspesne,nemam cislo ani v kufru a tam by to malo byt podla vsetkeho, nemate niekto tabulku ,alebo neviete mi poradit cislo laku, mam strebornu diamantovu metalizu rok vyroby auta 1999 dik

9102 stříbrná diamant na 99%

• Autor
9102 stříbrná diamant na 99%

... niekto na 100%? :)

... niekto na 100%? :)

ja! Na 100% mam tu samou! ;)

• Autor
ja! Na 100% mam tu samou! ;)

:palec2:

• Autor

Páni, este tolko by som chcel vediet ,že či vyrábali v roku 1999 aj ine strieborne farby, ako je 9102. Diky moc

ne,pouze 9102 dela se dodnes

• Autor
ne,pouze 9102 dela se dodnes

dikes :palec2:

• 3 týdny později...

myslim, že kód barvy je buď ve velkym TP nebo na štítku u motoru

Ale zajímavost je ta že i když mám 9102 tak v techničáku mám název šedá metalíza. :)

• Autor

...no hej technicak...strieborna diamantova metaliza.......ale cislo nou!! <_<

jo jo to známe. Chci si koupit opravnou tužku na lak, ale chtějí po mě číslo toho laku. Že prý je v techničáku. Koukám-hledám a nacházím-"modrá metal." lol .....číslo nikde. A včil co mám dělat? Ty modré metalízy jsou prý dvě....

Na úřadech jsou pitomci!!!!!!

V techničáku je jasně napsaná šedá stone metalíza a ti magoři mi do malého napsali do poznámky "šedá+modrá metalíza" jak kdybych měl dvoubarevné auto!!!

• Autor
Na úřadech jsou pitomci!!!!!!

V techničáku je jasně napsaná šedá stone metalíza a ti magoři mi do malého napsali do poznámky "šedá+modrá metalíza" jak kdybych měl dvoubarevné auto!!!

:smich:

Ahojte , mohli by ste mi poradit ako zistim cislo laku? Hladal som to tu vsade no neuspesne,nemam cislo ani v kufru a tam by to malo byt podla vsetkeho, nemate niekto tabulku ,alebo neviete mi poradit cislo laku, mam strebornu diamantovu metalizu rok vyroby auta 1999 dik

Zkus někde ve svém okolí najít firmu, která míchá autolaky a oni ti číslo podle šablony určitě najdou i třeba podskupinu

a tužku ti i připraví.V Kopřivnici jsou např.hned dvě .

jo jo to známe. Chci si koupit opravnou tužku na lak, ale chtějí po mě číslo toho laku. Že prý je v techničáku. Koukám-hledám a nacházím-"modrá metal." lol .....číslo nikde. A včil co mám dělat? Ty modré metalízy jsou prý dvě....
kod 9460 a je to perlet

Tý jo! Jak si to zjistil? Každopádně díky :palec2:

ještě by se slušelo říct, že auto je dovezené z německa takže na to dělali nový techničák u nás, ale číslo do něj nezanesli a tak jsem hledal a hledal ale číslo nenašel. barva: modrá metal. toť vše-číslo nikde

Upraveno od TomášT

ja mam modru metlu a na urade mi chceli napisat modra farba, esteze som tam bol. teraz mam napisanu modru metalizu tmavu :palec2:

No pokud vím, tak to číslo barvy je na štítku nalepeném v kufru vedle VINu nebo pod ním. A je teda 4místné.

Tak abych učinil konečně reálný závěr celé diskuze. Číslo laku je uvedené na štítku, který je nalepený na podlaze kufru(pod koberečkem). Je to tam dokonce i popsáno slovně- LackNr.: a číslo(=Lack Nummer) hned nad tím je MotKB.:(=Motor kennen buchstaben tj.kódové označení motoru( AEE, AKL, AEH.....)). :palec2:

Pokud tam nálepka není, což je mimichodem velice divné a podezřelé tak je v servisní knížce na první stránce nalepená podobná nálepka s čárovým kódem, VINem, kódem motoru, výkonem, na které je číslo laku uvedené taky ;)

Jinak díky proFoxdivemastera - s číslem se nespletl-souhlasí to i se štítkem :palec2::)

Tak ja mam dovoz z DE po nějaký němce, která ho koupila na Malorce. To vše podle servisky, která je 99% práva, protože takovej paskvil by nikdo nepadělal. Ten štítek tam nemám. A nenašel jsem ho ani v kufru. Kde přesně v tom kufru u combi je ? Jestli není třeba přelakován. Nevím.

Tomu maníkoj co to přivez věřím a auto mělo být z autosalonu v německu (protivúčet) .

U Combi nevím, ale u "krátké" je když odklopíš dno kufru(koberec na sololitu) aby ses dostal k rezervě a přihrádkám s nářadím, tak je nalepený na dně po levé straně.

Tak ja mam dovoz z DE po nějaký němce, která ho koupila na Malorce. To vše podle servisky, která je 99% práva, protože takovej paskvil by nikdo nepadělal. Ten štítek tam nemám. A nenašel jsem ho ani v kufru. Kde přesně v tom kufru u combi je ? Jestli není třeba přelakován. Nevím.

Tomu maníkoj co to přivez věřím a auto mělo být z autosalonu v německu (protivúčet) .

ten stitek je papirak snadno se znici treba se ti tam neco vyleje on se rozmoci atd. jeste byva plechovy stitek pod pravym prednim nosnikem na nem je taky kod barvy,ale zjistis to snadno v kazde lakovne,co mas za barvu?

oba štítky tam být musí, jestli není v servisce, je to duplikát, jestli neni v kufru, něco s tím dělali

Jen by me zajimalo to, ze mám 9102, ale mám ji napsanou jako sedou metalizu a facelift má také 9102 ale uz je to diamantova. Neni v te barve mensi rozdíl? Není tta facelift trosku světlejší?mě se zdá že teda jo

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.