ozzy Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Ahojte , mohli by ste mi poradit ako zistim cislo laku? Hladal som to tu vsade no neuspesne,nemam cislo ani v kufru a tam by to malo byt podla vsetkeho, nemate niekto tabulku ,alebo neviete mi poradit cislo laku, mam strebornu diamantovu metalizu rok vyroby auta 1999 dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 9102 stříbrná diamant na 99% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 20. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 9102 stříbrná diamant na 99% ... niekto na 100%? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 ... niekto na 100%? ja! Na 100% mam tu samou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 21. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 ja! Na 100% mam tu samou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 23. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Páni, este tolko by som chcel vediet ,že či vyrábali v roku 1999 aj ine strieborne farby, ako je 9102. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 ne,pouze 9102 dela se dodnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 24. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 ne,pouze 9102 dela se dodnes dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 myslim, že kód barvy je buď ve velkym TP nebo na štítku u motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Ale zajímavost je ta že i když mám 9102 tak v techničáku mám název šedá metalíza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 16. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 ...no hej technicak...strieborna diamantova metaliza.......ale cislo nou!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 jo jo to známe. Chci si koupit opravnou tužku na lak, ale chtějí po mě číslo toho laku. Že prý je v techničáku. Koukám-hledám a nacházím-"modrá metal." .....číslo nikde. A včil co mám dělat? Ty modré metalízy jsou prý dvě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Na úřadech jsou pitomci!!!!!! V techničáku je jasně napsaná šedá stone metalíza a ti magoři mi do malého napsali do poznámky "šedá+modrá metalíza" jak kdybych měl dvoubarevné auto!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 17. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Na úřadech jsou pitomci!!!!!!V techničáku je jasně napsaná šedá stone metalíza a ti magoři mi do malého napsali do poznámky "šedá+modrá metalíza" jak kdybych měl dvoubarevné auto!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gocek Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Ahojte , mohli by ste mi poradit ako zistim cislo laku? Hladal som to tu vsade no neuspesne,nemam cislo ani v kufru a tam by to malo byt podla vsetkeho, nemate niekto tabulku ,alebo neviete mi poradit cislo laku, mam strebornu diamantovu metalizu rok vyroby auta 1999 dik Zkus někde ve svém okolí najít firmu, která míchá autolaky a oni ti číslo podle šablony určitě najdou i třeba podskupinu a tužku ti i připraví.V Kopřivnici jsou např.hned dvě . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 jo jo to známe. Chci si koupit opravnou tužku na lak, ale chtějí po mě číslo toho laku. Že prý je v techničáku. Koukám-hledám a nacházím-"modrá metal." .....číslo nikde. A včil co mám dělat? Ty modré metalízy jsou prý dvě....kod 9460 a je to perlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 (editace) Tý jo! Jak si to zjistil? Každopádně díky ještě by se slušelo říct, že auto je dovezené z německa takže na to dělali nový techničák u nás, ale číslo do něj nezanesli a tak jsem hledal a hledal ale číslo nenašel. barva: modrá metal. toť vše-číslo nikde Editováno: 18. Červenec 2008, autor: TomášT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
askerfaka Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 ja mam modru metlu a na urade mi chceli napisat modra farba, esteze som tam bol. teraz mam napisanu modru metalizu tmavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sargon Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 jo jo to známe. Chci si koupit opravnou tužku na lak, ale chtějí po mě číslo toho laku. Že prý je v techničáku. Koukám-hledám a nacházím-"modrá metal." .....číslo nikde. A včil co mám dělat? Ty modré metalízy jsou prý dvě.... No pokud vím, tak to číslo barvy je na štítku nalepeném v kufru vedle VINu nebo pod ním. A je teda 4místné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Tak abych učinil konečně reálný závěr celé diskuze. Číslo laku je uvedené na štítku, který je nalepený na podlaze kufru(pod koberečkem). Je to tam dokonce i popsáno slovně- LackNr.: a číslo(=Lack Nummer) hned nad tím je MotKB.=Motor kennen buchstaben tj.kódové označení motoru( AEE, AKL, AEH.....)). Pokud tam nálepka není, což je mimichodem velice divné a podezřelé tak je v servisní knížce na první stránce nalepená podobná nálepka s čárovým kódem, VINem, kódem motoru, výkonem, na které je číslo laku uvedené taky Jinak díky proFoxdivemastera - s číslem se nespletl-souhlasí to i se štítkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Tak ja mam dovoz z DE po nějaký němce, která ho koupila na Malorce. To vše podle servisky, která je 99% práva, protože takovej paskvil by nikdo nepadělal. Ten štítek tam nemám. A nenašel jsem ho ani v kufru. Kde přesně v tom kufru u combi je ? Jestli není třeba přelakován. Nevím. Tomu maníkoj co to přivez věřím a auto mělo být z autosalonu v německu (protivúčet) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 U Combi nevím, ale u "krátké" je když odklopíš dno kufru(koberec na sololitu) aby ses dostal k rezervě a přihrádkám s nářadím, tak je nalepený na dně po levé straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Tak ja mam dovoz z DE po nějaký němce, která ho koupila na Malorce. To vše podle servisky, která je 99% práva, protože takovej paskvil by nikdo nepadělal. Ten štítek tam nemám. A nenašel jsem ho ani v kufru. Kde přesně v tom kufru u combi je ? Jestli není třeba přelakován. Nevím. Tomu maníkoj co to přivez věřím a auto mělo být z autosalonu v německu (protivúčet) . ten stitek je papirak snadno se znici treba se ti tam neco vyleje on se rozmoci atd. jeste byva plechovy stitek pod pravym prednim nosnikem na nem je taky kod barvy,ale zjistis to snadno v kazde lakovne,co mas za barvu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 oba štítky tam být musí, jestli není v servisce, je to duplikát, jestli neni v kufru, něco s tím dělali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Jen by me zajimalo to, ze mám 9102, ale mám ji napsanou jako sedou metalizu a facelift má také 9102 ale uz je to diamantova. Neni v te barve mensi rozdíl? Není tta facelift trosku světlejší?mě se zdá že teda jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.