Publikováno Červenec 2, 200817 r Hoj chlapci, chtěl jsem se zeptat. Podle VAGu se mi posralo čidlo co kontroluje vyfukové plyny. Proto prý mi má 1.6 74kw začala žrát trávu okolo cesty :-) Jak složitá je tato oprava čidla. Stačí ho jen vyšroubovat a vyměnit? v servisu říkali něco o naprogramování po výměně čidla...tak nevím jsem laik v motorech, ale 6000 (čidlo 4000) za opravu se mi zdá hodně..... dík za rady Upraveno Červenec 2, 200817 r od Mikeš
Červenec 2, 200817 r Je to lambda sonda, na mjauto.cz ji maj něco málo přes 2000,- s daní. http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?kat=39& pokud seš trochu zručnej tak to vyměníš sám Ale je fakt, že to jde občes špatně povolit, alespoň u citroenů to byl porod Nevím jestli tyhle díly vede i Sebo, zkus ho kontaktovat.
Červenec 2, 200817 r Ja to menil a slo to pomerne spatne povolit. Hlavne mi tam nesel ani otevreny klic...nakonec jsem jej musel upravit a zahnout. Jinak na to existuji specialni klice na lambda sondy - napr. http://www.naradi-obchod.cz/109-nastrcne-k...bda-sondy-7806/ Jinak ja tu sondu na mem aute mam pred katalyzatorem pod autem. Upraveno Červenec 2, 200817 r od Shaarky
Červenec 3, 200817 r Autor v servise si taky mysleli, že ji mám před katíkem...dokonce mi říkali, že mám 2.Ale mám jen tu jednu u motoru. Takže vyměnit bych si ji vyměnil....a co to naprogramování...nebo je to blbost? Jinak mi napsali číslo té Lambdy : 06A 906 265 E (s tou 6 na druhém místě si nejsem jistý, možná je to G. Píšou jak kocouři :-) ) Tak pokud mi někdo najdete tu samou levněji budu rád. Protože prý její cena v servisu je 4148,50 kč včetně DPH Upraveno Červenec 3, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku
Červenec 3, 200817 r Kupit ju mozes napriklad tu: skoda-dily.cz a za cenu urcite lepsiu ako Ti ponukaju v servise. Po vymene by bolo vhodne napichnut to na VAG a skontrolovat. To asi mysleli pod tym "programovanim". Najdi si niekoho z blizkeho okolia, co Ti to napichne a mas vystarane.
Červenec 3, 200817 r v servise si taky mysleli, že ji mám před katíkem...dokonce mi říkali, že mám 2.Ale mám jen tu jednu u motoru.Takže vyměnit bych si ji vyměnil....a co to naprogramování...nebo je to blbost? Jinak mi napsali číslo té Lambdy : 06A 906 265 E (s tou 6 na druhém místě si nejsem jistý, možná je to G. Píšou jak kocouři :-) ) Tak pokud mi někdo najdete tu samou levněji budu rád. Protože prý její cena v servisu je 4148,50 kč včetně DPH To číslo 06A 906 265 E máš dobře. Mám tu samou a už jsem ji taky měnil a sám. Nic na tom není jen jsem hleděl kde ji máš. Já ji mám těsně před katem a ne na sběrném potrubí jako ty. Kupoval jsem ji na http://www.skoda-dily.cz. Ve škodovce si pamatuji, že chtěli okolo 4200,- jen za lambdu a na cenu výměny jsem se ani neptal. Jinde v obchodě byla za 3600,- a hned mi nabízel 10% slevu. Nic jsem nenechával programovat jen mi známej na vagu zkontroloval jestli je OK.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.