Publikováno Červenec 2, 200817 r Zdravím, kdysi jsem slyšel od někoho, že mu nezhasíná osvětlení kastlíku před spolujezdcem. Nikdy jsem tomu nevěnoval moc pozornost, ale nedávno sedím večer v autě a vidím přes kolečko nastavující vodorovný směr proudění vzduchu přes výdech ventilace, že tam něco vzadu svítí, tak jsem si na to vzpomněl, přitlačil víko kastlíku a světlo zhaslo. Kastlík byl trochu přeplněnej, tak jsem vyndal zbytečný věci a byl klid, ale nedávno jsem si toho všiml opět a jediný tlak (ale to celkem minimální) na víko může působit větší euroatlas. Buď teda přemístím i ten atlas, aby se o víko už ani trochu nic neopíralo a vyzkouším, jestli to pomůže nebo se kouknu, jak je tam udělanej spínač pro to osvětlení a zkusím nějak vyřešit. Nikde jsem tu na foru na tenhle problém nenarazil. Setkal se s tím už někdo nebo jsou nějaký nápady? Díky
Červenec 2, 200817 r Už se to tu řešilo, dokonce jsem sem dával video jak jsem to testoval u sebe jestli to je OK.
Červenec 2, 200817 r Autor Tak to se omlouvám.. funkce hledej mi nepomohla, zkusím ještě proletět obsahy fora. Klidně to tu smaž.
Červenec 4, 200817 r Čověče..není to tak dávno, ale netuším, kde se to řešilo, ještě jsme tam vymýšleli dát tam třeba mobil s kamerou, kvůli kontrole, jestli to zhasíná nebo ne
Červenec 4, 200817 r Autor A tak ve stručnosti by mi mohl někdo říct, jak jste to pořešili než se do něčeho pustím?
Červenec 4, 200817 r stačí dvě vrstvy oboustranné lepící pásky Wurth a je to už jsem takhle opravoval 4ks
Červenec 27, 200817 r Autor Já už mám vyřešeno.. v rámci záruky mi v servisu seřídili spínač na počkání.
Prosinec 6, 200816 r ... tak nepomohlo, svítí pořád.. budu to muset taky nějak podlepit. Mě pomohlo celou lampičku rozdělat a znova složit a je to OK, podle mě byla jen nějak nepřesně usazená.
Prosinec 6, 200816 r stačí dvě vrstvy oboustranné lepící pásky Wurth a je to už jsem takhle opravoval 4ks na tu mojí to Jardo nestačilo ale nevadí.. ledka vše vyřeší.. ta nic nežere, tak ať si svítí mrcha jedna..
Prosinec 7, 200816 r Ja jsem pořešil nalepenim páskya je klid. LED je opravdu dobra volba, , spotřeba téměř žádná, tím pádem žádné tepelné ztráty a tedy nehrozí spálení, ale neřeší to problém. Vyndej a zkontroluj, případně podlep.
Prosinec 7, 200816 r A mohl by prosím někdo poradit jak se dostanu k tomu spinaci abych ho mohl podlepit nejak nevim kudy tam a nechci to ... :-) Upraveno Prosinec 7, 200816 r od Myhal
Prosinec 7, 200816 r ne ne už žádná samolepka.. teď si bude za trest svítit to Myhal: jde to fakt blbě ale jde..
Prosinec 7, 200816 r Já tady radím, ale v kaslíku mám ještě pořád obyč. žárovku Musím se polepšit. Světílko vyndáš např.malím šroubováčkem. Otevři kaslík a ze zadní strany to vyndej(lehce vypáč). Vysuneš celý komplet.
Prosinec 7, 200816 r Pokud by Ti nestačilo jen vyndat to světýlko, vyndej celý kastlík (pravou spodní část palubky). Nejprve vyloupni držák světýlko, jak píše Miloš. Kastlík drží asi 5 nebo 6 vrutů s torxovou hlavou. Tuším, že 3 jsou přístupné z odklápěcí skříňky, 2 zespodu a 1 je pod bočním krytem. Pak se to celé musí opatrně vyndat, protože k tomu ještě vede hadice od klimy a dráty k vypínači airbagu spolujezdce. Zkrátka až vyšroubuješ všechny ty vruty, tak to prostě nesmíš vyškubnout Dá se to vyndat celkem v pohodě a pak máš dobrý přístup k světýlku a dá se kontrolovat, jak funguje odpojovací kontakt. Tuším, že se k té žárovce dá dostat i přes díru po vytáženém autorádiu. Na obhlídku, proč to nejde by to snad mělo stačit. Upraveno Prosinec 7, 200816 r od TomasM
Leden 2, 200916 r :help: Zdravim mohol by prosim vas niekto nafotit alebo sem hodit nejaky obrazok jak funguje vypinanie svetla v priehradke?Mam vonku celu priehradku aj svetlo ale stale mi nejde do hlavy kde je ten spinac...Mozno sa mi niekde nieco ulomilo....dik za pomoc
Leden 3, 200916 r Spínač je součástí světílka - je to ten malý kolíček s pérkem. Na dvířkách kaslíku je výstupek a ten tlačí na mikrospínač světýlka.
Leden 3, 200916 r nemas nahodou nejake foto ci by sa to dalo dorobit?alebo treba kupit nove svetlo?mam to zrejme urvate lebo nic take tu nie je..dik
Leden 13, 200916 r jo hosi to svetylko v kastliku je normalni kurva - ted sem to musel taky omotavat... ale snad ok....
Leden 14, 200916 r Hehe podaril sa mi zazrak... to asi mojou nesikovnostou. Ked som to opatrne chcel vybrat von tak sa mi to cele rozletelo na 2 kusy a teraz neviem ako tam ma byt ulozena ta spruzinka mate nejake foto? prikladam aj fotky ked som ich dobre nahral
Leden 14, 200916 r Zkus prohlédnout téma zpět, myslím, že tu fotky jsou, já je mám jen v NTB a ten tu teď nemám.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.