Publikováno Červenec 3, 200817 r Dnes jsem dostal od kamaráda info že se už dokončují práce na new Roomsterovi ale můj názor je že to bude Yeti, připravuje se na ukázku s faceliftem O2. Nechnme se překvapit
Červenec 3, 200817 r no rooma je jeste brzo ne? jak rikas spis to vypada na yetiho Takže to bude yeti, žře by ho letos představily?kdy vubec je ten autosalon v londýně kde se představí octavia dvě face???
Červenec 6, 200817 r tipujem ze FL prijde najskor v 2010 ... Upraveno Červenec 6, 200817 r od LUKY-007
Červenec 11, 200817 r vies nieco viac ? .. lebo to vedia vsetci ze s apripravuje facelift .. je to vcelku logicke nie ?
Červenec 11, 200817 r No jelikoš delam ve škodovce tak vim že už brzi bude ale nebudu rozebirat mam svou praci rad nerad bych aby me pak zavřeli bo tak neco
Červenec 21, 200817 r Zkusil jsem si pohrát s délkou zadního převisu Roomsteru. Zadní Nárazní je z Fabie Combi II.
Červenec 21, 200817 r jj face na room bude - brzo ale rozmery budou stejne... Hm a jak moc brzo? Rok, dva?
Červenec 21, 200817 r O příchodu Yetiho psal GC, jak vtipně poznamenal Amogh v jiném vláknu IMHO facelift Roomstera bude asi příští rok, nee? KVÍZOVÁ OTÁZKA: Schválně po kolika letech dělá Kolbenka facelifty?
Červenec 23, 200817 r po čtyřech nééééé??? A ten Rumík se mi s delším převisem líbí víc než ten současný. Méně krabice-více jezevčík. Ehm možná to bude tím, že mi oktáváci máme rádi dlouhé převisy... Upraveno Červenec 23, 200817 r od TomášT
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.