Miso19 Vloženo 19. Červenec 2008 Vloženo 19. Červenec 2008 Caute, skusal som tu hladat nejaku temu o traseni motora ale nejak sa mi to zatial nepodarilo najst tak som zalozil novu temu. Pred par tyzdnami ked som nastartoval auto triaslo a obcas zacali padat otacky az to skapalo...neskor som vycistil skrt.klapku a tento problem zmizol. Vcera boli menene rozvody,dal som vymenit aj sviecky a myslel som ze to vsetko prejde.Myslim ze auto netrasie az tak ako predtym ale stale je citit ze to trase.Neviete niekto co by s tym mohlo byt? (1.4Mpi 50Kw r.v2002 stav km 116tis) Po vymene rozvodou motor je tichsy, ale pocuj jemne klepotanie, napadlo ma ze by to mohlo byt len nastavenie ventilou? Citovat
Lukynoo Vloženo 21. Červenec 2008 Vloženo 21. Červenec 2008 Ventily sa nastavujú hydraulicky, keď pohľadáš na fóre je toho kopec o tom a MPi bude vždy trochu triasť na voľnobeh. Takže jedine porovnať taký istý typ motora, ako veľmi trasie aj keď tento pocit je veľmi subjektívny. Citovat
Miso19 Vloženo 21. Červenec 2008 Autor Vloženo 21. Červenec 2008 Dobre tak vo ventiloch to nebude.....trasenie je teda OK...a co je teda to klepotanie ??? Citovat
houmr Vloženo 21. Červenec 2008 Vloženo 21. Červenec 2008 to klepotanie si neviem vysvetlit co by mohlo byt klepu 16V nemas niekde nieco povolene co by to mohlo vydavat ten klepavy zvuk. Citovat
Miso19 Vloženo 22. Červenec 2008 Autor Vloženo 22. Červenec 2008 No dnes rano som nastartoval aaaa bol tam dalsi taky nejaky divny zvuk..ale potom to prestalo....a to klepotanie prestalo skoro uplne..len obcas nieco klepne......no mozno ze je niekde nieco padnute nejaka matica alebo co.... Citovat
Mathias Vloženo 31. Srpen 2008 Vloženo 31. Srpen 2008 Nemoze to byt kryt motora zospoda ci nema nieco ulomene tusim u mna kryt motora ma ako by ulomenu taku PVC podperu na ktorej by mal byt este taky gumeny hribik ak je vypadnuty ten hribik tak moze klepat aj ten plast kryt motora .... vyskusal som to tak ze ked som na ten kryt pritlacil tak to bolo OK a kedx pustil tak ten zvuk sa ozval znova.... ale co trasenie motora .... U mna po obhliadke odbornikmi povedali motor trasie viac akoby bolo zdrave takze ... SK demontovat a vycistit a este mozno vymena rozvodov ale kedze neviem ci boli menene alebo nie ale myslim ze nie tak ma to este len caka ... Dufam ze to trasenie potom trosku ustupi ... Mohli by to trasenie motora ovplyvnovat aj vybite capy ci silentbloky ??? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.