Publikováno Červenec 21, 200817 r Dnes jsem očíhnul klíňák a zjistil jsem,že jsou hrany drážek popraskané.To chce asi výměnu co?Jak mám postupovat?je to tak že vezmu očkový klíč přesně nevím jakou velikost a ten nasadím na napínací kladku a potlačím směrem do zadu tím ji zvednu,vytáhnu vadný a dám druhý samozřejmě správným směrem.
Červenec 22, 200817 r Přesně tak, žádný zádrhel v tom nehledej. Jen ho musíš dobře nasadit, aby seděl pěkně v drážkách tak jak má.
Červenec 31, 200817 r Taky mě čeká výměna, ale přístup je víc než na nic. Nebyl by tu třeba návod jak co nejlépe postupovat?
Srpen 12, 200817 r Autor Jednoduše jsem zvednul auto(kdo má kryt motoru ze spodu tak sundat)podložil si jej,pak jsem vzal klíč (vel.si nejsem jist) nasadil na matici nap.kladky a stlačil jsem ji-poté vytáhneš starý a nasadíš nový to je všechno Upraveno Srpen 15, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Srpen 14, 200817 r Jsem právě nejdříve myslel, že bych ho vyměnil seshora, nemam jen tak možnost se podívat pod auto, ale to jsem zavrh, protože zespoda je lepší přístup...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.