Přejít na obsah

Ventil registroveho prepinani saciho potrubi (N156)-HELP


Lokiu

Doporučené příspěvky

Keď som asi pred dvoma mesiacmi dal svoju octavku 1,6 AKL 74kW na VAG tak na motore našlo chybu: 01243 - Ventil registroveho prepinani saciho potrubi (N156) 26-10 - vystup otevren – Sporadicky; Teraz pred týždňom už bola chyba zmenená na: Vystup OTEVREN. Neviete mi povedať na čo je dobrý ten ventil a čo môže spôsobovať takáto chyba? Mám problém s kolísaním otáčok (a s cukaním) na voľnobehu(plus vysoké HC a CO2) Môže to byť spôsobené tým ventilom? Prosim o radu :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samozřejmě to chodu motoru nepomáhá, ale určitě to nebude mít nic společného s kolísáním volnoběhu. Jinak o kolísání a zaškubávání na volnoběh se tu už psalo a je to asi normální projev tohoto motoru pokud je rozmezí kolísání do 50ot. Ventil bych vyměnil, ono na něm není až tak co čistit a navíc je prťavej. Myslím že tu i jeden stopro funkční mám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dikes, ja som prave pozeral do dielenskej príručky a je tam celkom dobre napísaný postup ako zistit co tomu je a ako to odstrániť. Aj ked na konci ma dostala hlaška: "ak nie je príčina v prerušenom vedení, ani v skrate, VYMENTE RIADIACU JEDNOTKU MOTOPRU :feve: Normalne som sa zľakol. Tak skusim sa na to pozrieť a ked tak sa ozvem o ten ventil. Hoci z CZ do Košíc neviem neviem.(Ale dať za ventil 1400SKK uff :kuk:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...