Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Taky stazena. Ty mas taky West i East?

Hele a funguje ti zobrazovani jizdnich pruhu? Protoze v te moji to nefunguje.. Uz mam zase zpatky V3...

Jo jo v tý mojí je spojená west i east a aby se to tam všechno vešlo, tak prej chybí topografická, čehož jsem si ani nevšimnul. Spíš bych řekl, že po přepnutí do topo neni rozdíl mezi lesem a loukou, což je mi dost jedno, ale nechápu že po přepnutí do 2D/3D tak ty lesy naskočej (rozdíl mezi světlou zelenou a tmavou zelenou).

Ty jízdní pruhy jsem moc nepozoroval, to mi přijde jako dost blbost. Ale je fakt že dřív se v některejch křižovatkách objevovalo ve 3D pohledu když jsem jí projížděl tak nahoře jakoby taková ta dopravní značka s pruhama, ale nevidim rozdíl jestli tu značku vidim za oknem v reálu, nebo na obrazovce.

Vloženo

Tak ty jizdni pruhy nejsou zas tak spatny - zvlast kdyz projizdis nekde kde to neznas, upozorni te to driv nez treba vidis znacky :) Celkem toho vyuzivam :)

No neva, stejne jsem zatim nenarazil na rozdil mezi V3 a V4 - nove dalnice to stejne nezna, a na V3 jsem zatim nehledal nic, co by to nenaslo :D

Vloženo
Tak ty jizdni pruhy nejsou zas tak spatny - zvlast kdyz projizdis nekde kde to neznas, upozorni te to driv nez treba vidis znacky :) Celkem toho vyuzivam :)

No neva, stejne jsem zatim nenarazil na rozdil mezi V3 a V4 - nove dalnice to stejne nezna, a na V3 jsem zatim nehledal nic, co by to nenaslo :D

No je pravda, že kdybych nebydlel v ulici která je jenom ve V4, tak by mi to taky moc nevadilo.Ale takhle mně to domu vede uplně jinou cestou. Jinak další rozdíl je na dálnici co vede z Tábora na Prahu, tak ve V3 je posledních asi 7km v polích

• o 1 měsíc později...
Vloženo
Ako sa dá dostať k tým novým mapám od BMW? Východná europa je novšia, ako V3, čo dáva momentálne Škoda?

Už je samozřejmě V4 east i west a připravuje se V5. K mapám pro BMW 2009-2 se lze dostat přes vyhledávač. A link, jak je upravit jsem uvedl výše. Na této mapě je east i west dohromady a je tam tuším 44 států a celé to má cca 4.15 GB. Jediný problém je, že nefunguje topo, ale osobně to neřeším.

• o 6 měsíců později...
Vloženo

Dnes jsem dostal DVD West Europe V5 a V6 a nejdou mi přidat POI body.... v adresáři TPD není soubor LSC_EXTENSION_TEMPL.LSC jaku u map V3 ...neví někdo jaký je postup u map V5 a V6

Vloženo
Takový soubor tam také nemám, ale POI jsem přidal (V6).

V programu RNS510poi mi to hlasí při přidávání poi : Cannot open File H:/tpd/nscWeu_eu_ 20090714/LSD_EXTENSION.LSD. Systém nemůže nalézt uvedený soubor.

z local save překopíruji adresáře ze soubory a i LSC_Extension_templ.LSC

a teď si nejsem jist, když takto upravenou mapu znova načtu do RNS510POI tak tam ty body nevidím ...je to vůbec vidět v programu, nebo až když to vypálím tak v navigaci....

Vloženo
V programu RNS510poi mi to hlasí při přidávání poi : Cannot open File H:/tpd/nscWeu_eu_ 20090714/LSD_EXTENSION.LSD. Systém nemůže nalézt uvedený soubor.

z local save překopíruji adresáře ze soubory a i LSC_Extension_templ.LSC

a teď si nejsem jist, když takto upravenou mapu znova načtu do RNS510POI tak tam ty body nevidím ...je to vůbec vidět v programu, nebo až když to vypálím tak v navigaci....

Tak ten soubor LSC_Extension_templ.LSC není v mapách, ale v samotném adresáři programu POI inspector .....

Vloženo
Tak ten soubor LSC_Extension_templ.LSC není v mapách, ale v samotném adresáři programu POI inspector .....

Tak už vyřešeno děkuji....

• o 4 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
Vloženo (editace)

Dobrý den

Mám jeden problém chci si předělat poi body. Mám program PoiEdit po načtení ov2 souboru se mií v pravo v obrazovce zobrazí informace o bodech. Pak to chci uložit jako asc soubor a objeví se mi tam hláška: Extension asc of filename does not match selected filetype. A nechce to uložit. Nevím co s tím. Předem děkuji za odpověď.

Tak už jsem to dal dohromady. .-)

Editováno: , autor: Cd-rom
  • o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

Ulož to jako acs do jiného adresáře bude to mít stejnou příponu jako předchozí ovi2.poté to dej znovu uložit a umaž umístění nech jen název a dej to uložit jako acs. Jedině tak mi to fungovalo. Byla to ale fuška! .-)

Nebo dnes jsem přišel na to že se to dá provést s celým paklem. Někde si sosni poi body, dej si je do adresáře rozjeď Poi Edit a dej Tools - batch Convert. V levo si dej složku kde máš nastahované poi a v pravo si nastav kde se ti to má uložit. .-)

Vloženo (editace)

Dobrý den.

No tak si říkám že asi nejsem sám kdo to tu předělává pracně, aby měl trochu lepší navigaci, než ostatní.

Tak-že kdo chce tak si můžete stáhnout mé předělané poi body, i s předělanými obrázky. Nejsou průhledné, jak to tu bylo psáno, ale účel splní. Je jich přibližně 250 kousků. Myslím že to jsou ty nejdůležitější. .-) Těžko říci jak často se mi toto povede aktualizovat, ale aspoň dobrý začátek. .-)

Zde dávám svou tvorbu:

Obrázky předělané na požadovaný rozměr: Aktualizace ke dni 1.10.2010

http://www.edisk.cz/stahni/60611/Obrazky.zip_627.93KB.html

Předělané poi body cca 250 bodů: Aktualizace ke dni 1.10.2010

http://www.edisk.cz/stahni/12259/POI_acs.1.10.2010.zip_2.13MB.html

Localsave vytvořeno na EE V6 Aktualizace ke dni 1.10.2010

http://www.edisk.cz/stahni/67300/localsave.zip_4.65MB.html

Větší množství cca 350 poi předělaných s příponou acs aktualizované 1.10.2010.

http://www.edisk.cz/stahni/12572/Poi_acs.zip_2.68MB.html

Body byly vytvořeny a stáhnuty kolem 1.10.2010 z poi.cz Tak-že jsou i aktuální.

Trochu jsem měl strach, abych to nedělal zbytečně, měla by být prý už verze map East europe V6.1, ale na tuto verzi jsem ještě nenarazil. Uvidíme. Jak bude předěláme. .-)

• o 6 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Localsave vytvořeno na EE V7.1 Aktualizace ke dni 12.5.2011 stačí nakopírovat soubory ze složek a upravit info25.psc z 2 na 20. .-)

http://www.edisk.cz/stahni/59410/internet.zip_4.97MB.html

Ps- nefunguje mi v mapě ř a č. Ale v originál mapách škoda to určitě půjde. Ale ty jsem nesehnal. Kdyby jste někdo měli link na originální škoda mapy tak bych vám byl moc vděčný a mohl bych vyzkoušet, zda to i tam funguje, když tak tak bych to klidně i předělal.

Díky všem.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...