Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No asi zůstanu u Bolera. Tomík mi taky poskytuje konfort bezpečného telenování přes navi.

Odhaduju to na nějakou čínskou napodobeninu. Do Bolera prostě navi dostat nejde, nelze ani připojit GPS anténu, nemá na to střeva...

Je to napsano primo na krabicce  :kol-24: . Car Multimedia Video GPS Integration. :kol-47:. Bude to napojeno pres video vstup couvaci kamery a urcite v tom bezi win mobile.

Upraveno od John1976

Tak jako určitě bych si to kupoval s dopravou za 4 litry a vrtal se v Boleru, když bych mohl prodat Bolero, přidat 2tisíce a koupit si Amundsena+ s BT HF a mapama.

jj, na krabičce GPS napsáno je ale co si pamatuju když jsem o tom něco hledal tak je několik verzí s i bez GPS...a obrázku bych 100pro nevěřil. A kdyby tam byla GPS tak by v popisku byla stopro zmínka:-)  Jinak se to zapojuje přímo na desku s elektronikou. Jsou i verze které se připojují do konektoru pro couvací kameru ale ty Bolera nemají(aspoň to moje ho nemá a ani jsem Bolero s konektorem neviděl), jen RCD510tky a to ještě jen některé 

Třeba tohle je připojeno přes zadní konektor http://www.audiocom.cz/multimedia/adaptery-pro-multimedia/av-vstup-pro-couvaci-kameru-skoda-bolero-columbus-vw-a-seat-rns510-rcd510-1755cz

Jinak souhlas, být to do 1000Kč tak by se to ještě dalo, ale tahle cena je mimo:-(

Upraveno od majkl.s

• 1 měsíc později...

Chlapi, keď mám O2 FL, rok 2009, tak ak kúpim Bolero zo Superb 2 tak bude pasovať a všetko pôjde? Je tu toho moc písané a ako som tým prechádzal nie som si 100 % istý. 

Dík 

• 1 měsíc později...

Nevím, jestli to tu zaznělo, ale už ani Bolera ze SII nemají čidlo na regulaci jasu, i když to tak vypadá (bude tam nějaká záslepka).

Chová se to v tom předfaceliftu ale zvláštně, u studeného auta po zapnutí jsem vypozoroval 2 situace..

- buď je od počátku jas na minimu a cca do čtvrť hodiny se jas zvýší na přijatelnou úroveň (tak to bývá v naprosté většině případů)

- nebo občas se stane, že jas je snad na maximum, ale do minuty ztmavne a následuje opět postupně rozjasňování jako v první popsané situaci, ale nikdy už se nedostane na maximální úroveň jako na tu chvíli po zapnutí.

Nepřišel už náhodou někdo na to, jak Bolero v předfaceliftu nějakým způsobem "přemluvit", aby si myslelo, že je jasno a ne tma?

Vloni mě ferda25 updatoval firmware a nic podobnýho nepozoruju. Přijde mi že to svítí pořád stejně-dobře.

Takže podle mě pomůže jen aktualizace.

Upraveno od Dodo-Kolín

Mám tam od Ferdy nejnovější firmware, který je možný pro můj MR. Ale tak ty tam budeš mít asi to čidlo, to poznáš, když ho ve dne zacloníš, že na to bude jas reagovat.

Jj-čidlo to má, ale dřív to fungovalo prapodivně-podobně jak popisuješ

A co tam máš prosím Tě za software? Já 54. Chová se mi to stejně jako Bolero z Octavie, proto usuzuju, že tam to čidlo nemám, když na něj svítím nebo ho zacláním, tak se nic neděje.

Origo SW 0036. Ale mám ten up-date od Ferdy.

• 3 týdny později...

Cute ma toto Bolero i s BT ale po pripojeni BT mobil HTC 500 a S3 mini pise ze nieje kompatibilne ?? Je neaky sposob ako to spojazdnit ??, Dakujem

Ako sa da v Boleru spraviť AUX vstup ?

kabeláž a zástrčka a je to.. a nakonec nakodovat

• 2 týdny později...

Zdravím mam octaviu 2 predface, 2005 rok a chcel by som klasicky stream vymenit za BOLERO, chcem sa opytat ci to sadne do rámiku bez problémov a ci budem musiet kupovat ten gateway alebo mi to bude fungovat aj bez toho dakujem :)

Gateway určitě + anténní redukci pro druhý rádiový tuner a připrav se na problém s podsvitem displeje u Bolera do Face O2. Lze vyřešit montáží face Maxi-Dotu.

a co stoji cca ten gateway? a ked mam jednu antenu nestaci zapojit iba tu? a s tym jasom to je tka ze to svieti na maximum?  maxi dot mam ale asi treba ten z face modelu, :(

kabeláž a zástrčka a je to.. a nakonec nakodovat

Prosím Ta, nejaké podrobnosti? Ktorú kabeláž a zástrčku ? Dakujem.

to není potřeba, ten konektor se tám dá zasunout i bez toho... jedna anténa v žádném případě nestačí, radio se nedá za jízdy poslouchat

Jedna antena je fakt spatna!!!

Já mám Amundsena+ asi 13 měsíců, mám jednu anténu zapojenou přes tu origo redukci a nemám problém.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.