Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, předem se omlouvám jestli to už někde je, ale já jsem to nenašel.

Kamarádovi se na fabii sám zamyká centrál. Zkoušel si vzít náhradní klíče a chvilku je používat, jestli třeba nebyl nějaký špatný kontakt v ovladači, ale nepomohlo to. Má třítlačítkový vystřelovák. VAG žádnou chybu nepíše.

díky za rady

A jako jak a kdy....při jízdě, nebo když odemkne tak se hned zamkne? Pokud je to při rozjezdu tak může mít nastavený automatický zamykání po dosažení určité rychlosti...cca 15 km...to mám já udělaný přes VAG

Upraveno od Marek

• Autor

auto normálně stojí a když je v dosahu ovladač, tak se občas zamkne když je odemčené... ale jen někdy, někdy několikrát zasebou a někdy zase vůbec. právě myslel že má rozbitý ovladač, že se tam někde sami spojí kontakty a zamkne se, ale dělají to oba ovladače.

Ahoj, předem se omlouvám jestli to už někde je, ale já jsem to nenašel.

Kamarádovi se na fabii sám zamyká centrál. Zkoušel si vzít náhradní klíče a chvilku je používat, jestli třeba nebyl nějaký špatný kontakt v ovladači, ale nepomohlo to. Má třítlačítkový vystřelovák. VAG žádnou chybu nepíše.

díky za rady

Jestli to je do 20ti vteřin po otevření centrálem,tak to je v pořádku.Funkci bezpečnostního zamykání lze přeprogramovat-odstranit..

• Autor

nene to ne, to se zamkne třeba po hodině odemknutí. dneska třeba odemknul a vzápětí se to zase zamklo... :(

sa ho to auto asi boji tak ho nechce postit dnu lol

to bude urcite vadny mikrospinac v zamku dveri ridice.

• Autor

mISHA: díky za doboru radu, mrknem na to :) otázkou je, proč to nepíše VAG, no vlastně asi proto, protože on si myslí že uživatel jen zamyká co...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.