Akrubek Vloženo 1. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 no já vám nevím, mě tyhle styling kity nesedí, a to ani origo Škoda...je to hnus, jak je to lepený, kdyby to byl jiný celý nárazník, pak hej, ale toto? no fuj..zlaté lízátko z greenline:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 No to víš,že vcelku by to bylo OK :-) ,ale co člověk to názor,já jsem spokojen a líbí se mi to - na autě z boku bez předního spoileru ten "zobák" s logem moc hezky nevypadá. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Me osobne se taky zrovna ten predni spojler dvakrat nelibi, to spis tu zadni cast styling kitu to bych si nechal libit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 7. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 jo ten difusor není špatný, ale bez předku je to pakárna a předek je fuj...a na combi bych ani ten zadek nedal:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlush Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Tohle lízátko drží jen na dvou šroubkách na krajích (jsou to Torxy), pak už stačí je trochu zabrat popř. si pomoct šroubovákem a pěkně to vycvakat:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ret33 Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 A podle mě nejde nalakovat sundaný, protože je z takovýho měkýho plastu, když se nasazuje tak se musí i trochu natáhnout a přitom ten lak zaručeně popraská. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 17. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Joo, s tím by byl asi problém, ten lak by 100% popraskal:) Hlavně, tam lak vůbec nepatříííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 mohl by mi někdo vyfotit sundáný přední lízátko z Fll??hlavně bych potřeboval vidět, jestli je horní hrana rovná a zda by šla přidělat i třeba na Fl??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skofis Vloženo 14. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2011 Ahoj, vyuziju tohle tema abych nemusel zbytecne zakladat novy. Mam vyhlidlej naraznik na Fabii II Rs. Chtel bych ho dat na moji Fabii II po fl. Naraznik je podezrele levnej, videl jsem fotky a vypada neposkozeny. Samozrejme ze bych si pro nej v pripade zajmu osobne dojel. Muzu ho mit za 1500 coz je hezka cena, jedna se o naraznik bez mrizek, mlhovek a vseho. Chtel jsem se proto zeptat zda se da nekde sehnat mrizka do narazniku, nikde jsem ji zatim nevidel. Nebo zda naraznik nema mit i nejakou vyztuhu. Denni svetla problem sehnat neni. Abych to shrnul chtel jsem se zeptat na co bych si mel dat pozor. Aby me pak vyztuha nevysla na 5000 a nebylo lepsi si ho koupit v krame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Skusal uz niekto montovat predny spoiler teda lizatko na seriovy naraznik fabia ii rs.,ci sa to da upevnit alebo nie, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.