Publikováno Září 3, 200817 r Zavítám do vaší sekce- situace:služební fábka manželky a servis(neznačkový), vše co udělají je na nic ale mají smlouvu s podnikem. závada: ovládací tlačítko klapky-podle mně zlobí=nejde vždy zapnout, nebo zapnout jde a za chvíli vypne...... nevím jak reaguje klapka-beru to podle kontrolky. reakce servisu: je to normální- fabie má jakousi logiku podle které sama ovládá klapku aby nezůstala stále zavřená=přivětrává To si asi dělají srandu, ne? nesetkal jsem se s tím zatím u žádného auta, snad jen vypnutí klapky při přepnutí ventilace na ofuk okna. Ptám se proto, až se snima budu dohadovat aby NÁHODOU neměli pravdu a já nebyl za pitomce. Kdybyste někdo měl nějaký materiál, kde by se o tom psalo (DP nebo něco podobného) bylo by to supr.
Září 3, 200817 r Cirkulace vzduchu se zapíná manuálně tlačítkem (nebo při zpátečce, ale při tom kontrolka nesvítí), potom se vypne, pokud stiskneš tlačítko, pokud vypneš a znovu zapneš motor, když otočíš nastavení proudění vzduchu na čelní okno a myslím, že i když vypneš větrák na 0. Možnost opravy: kouknout, jestli nejsou v paměti závad nějaké chyby, nebo vyměnit řídící jednotku topení (je to vlastně ten ovládací panel).
Září 3, 200817 r No nějakou logiku to má, myslím, že u klimošky se nedá dlouhodobě dokola honit vzduch extrémních teplot a klapka se otevře. Tohle ale co popisuješ je na 90 % závada servomotorku a je to více než běžná porucha.
Září 3, 200817 r Mám stejný problém. Cirkulace vnitřního vzduchu po zapnutí chvíli jde a pak se sama vypne nebo nejde zapnout vůbec. Diagnostika ukazuje vadný servomotor cirkulujícího vzduchu - V154 ( číslo dílu 6Q1819453A) Teď akorát nevím zda-li koupit originální servomotor za 4200Kč nebo servomotor z německé prvovýroby za 2100Kč ??? Předem díky za radu.
Září 4, 200817 r žádný, rozeber ten starý, je tam takový potenciometr a prostříkej ho kontaktolem, na 99 % to pomůže.
Listopad 2, 201014 r Ahoj, taky mi blbne ten motorek a chtěl bych se zeptat jestli budu moct vyměnit ten motorek z mojí fabie rv 03 za motorek z fabie rv 07. Díky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.