jiri_czech Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 pro mě by taky byla nejlepsi sobota.nemusel bych si kvuli tomu brat dovolenou.prece jen si ji nechci vybrat hned na zacatku roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Jo jo sem na tom stejně radši sobota ve škodovce proběhla čistka a teď je nás tam málo takže nějaké volno neexistuje krom těch nařízenejch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Potvrzuju účast.Rozhodující je pro mě termín,dělám v nonstop provozu,takže sobotu mám volnou jednou za 14 dní.Jinak je to F II 1.2 44kw najeto 5000 km r.v.2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 super tak další kdo potvrdí účast??? nebo někdo novej se hlásí??,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 ahoj začínám o tom taky uvažovat. ale jak to je se zárukou? mám najeto asi 12000km. auto je půl roku staré a ještě nebylo ani na prvním oleji. a záruku mám koupenou na čtyři roky. má cenu do toho jít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 (editace) ahoj začínám o tom taky uvažovat. ale jak to je se zárukou? mám najeto asi 12000km. auto je půl roku staré a ještě nebylo ani na prvním oleji. a záruku mám koupenou na čtyři roky. má cenu do toho jít? Ahoj jestli má cenu do toho jít??? já mám pul roku také 1.2 htp 51kw najeto 10898km a jdu do toho na 1000% vše od cimbu dostaneš jak doklady tak záruku na soft.ale padá ti záruka na řidící jednotku protože je to do ní zásah ale když se ti něco sní stane tak si jí musíš sehnat sám ale soft ti cimbu do toho nahraje znovu zdarma,ale už se to tu řešilo je třeba pročíst celé vlákno je to tu vše psané jak říkám jedinné co ztrácíš je záruka na Ř.J. teda jestli se něco nezměnilo. ale zatím sem tu četl jen super hodnocení na chip a taky tu měl nalítáno 220 000km 20tis normalně a 200tis na čipu a super Editováno: 23. Únor 2009, autor: Montyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 (editace) dík za odpověd. takže na motor apod... záruka dál běží? jestli to je tak tak jsem nahlodanej z 75% p.s. já mám najeto 11658,58 km !!!! :-) Editováno: 23. Únor 2009, autor: buchty_s_makem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 dík za odpověd. takže na motor apod... záruka dál běží? jestli to je tak tak jsem nahlodanej z 75% p.s. já mám najeto 11658,58 km !!!! :-) mno mělo by tak bejt alespoň co jsem já vyčetl z vlákna zásah je jen do Ř.J. jinam nee jinak k tomu čísilku už se také hrnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 (editace) ale po víkendu bude další ticka! a kdy jsi kupoval? já 4,9,08 nahlodanej z 80% :-) Editováno: 23. Únor 2009, autor: buchty_s_makem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 ale po víkendu bude další ticka! a kdy jsi kupoval? já 4,9,08nahlodanej z 80% :-) nejsem si jist musel bych do papírů ale 17.7.2008 nebo oměsíc dříve jo u mě se to také natáčí na další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabobo Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Potvrzuji svůj stálý zájem o akci hromadný chip - jakémukoliv termínu se mohu přizpůsobit - místo Sukorady,nebo MB či okolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 já též potvrzuji a čekám na termín (a upřesnění ceny pls) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 mno mělo by tak bejt alespoň co jsem já vyčetl z vlákna zásah je jen do Ř.J. jinam neejinak k tomu čísilku už se také hrnu Pokud se stane porucha na motoru a prijdou na to ze byl prehran softwer nekym jinym nez skodovkou tak zaruku ztratis a hotovo. Bohuzel tohle se neda obejit.Jedina moznost nahrat orig SW a doufat ze tam nezustane zaznam o zapisu. Tyhle systemy neznam takze nevim. Ja doporucuji pockat vzdy az po zaruce. Tak bude jistota ze motor slape ok a muze se udelat tuning.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 aha. mám záruku na čtyři roky. a lesing na pět let. po skončení leasingu jde zase na protiúčet. tak ted nevím čekat čtyři roky?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzy1 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Já mám taky prodlouženou záruku na 4 roky a jdu do toho,mám už fábku 9 měsíců a nalítáno 14000,tak věřím že už se žádnej problém v motoru neobjeví a navíc kdyby byl problém s motorem,tak lze vrátit zpět původní software a nemělo by se nic poznat,teda jestli by do toho moc nešťourali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 jak jsem si ale pročetl thle vlákno, tak s tady hodně psalo že je doblé mít za sebou aspon dvě výměny ojeje cca 20-30 000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzy1 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Psal sem přímo do CIMBU a odpověděli mi že je to bez problémů,ale že doporučujou výměnu oleje po 7500 km.Tehdá sem měl najeto 13000 a zrovna sem měl po 1 výměně oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scane Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Krátkej dotaz? Jak to vypadá s termínem a místem kde by se to mělo spáchat? A jaka by měla být sleva při takovýhle mega akci? Dík za bližší info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Krátkej dotaz? Jak to vypadá s termínem a místem kde by se to mělo spáchat? A jaka by měla být sleva při takovýhle mega akci? Dík za bližší info... je to hned ze začátku do 10 lidí 30% nad 10 lidí 42% myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 aha. mám záruku na čtyři roky. a lesing na pět let. po skončení leasingu jde zase na protiúčet. tak ted nevím čekat čtyři roky?.... Takze v ecu na Fabii 2008 jsem nasel zaznam o prehrati ecu. I kdyz vam vrati zpet obsah tak tam budou uz 2 prehrati. Zatim neni nastroj na resetovani. Je to tedy zjistitelne beznou diagnostikou, pri poruse motoru a zjisteni ze se prehravala ECU v zaruce a neni o tom zaznam, pada zaruka. :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Takze v ecu na Fabii 2008 jsem nasel zaznam o prehrati ecu. I kdyz vam vrati zpet obsah tak tam budou uz 2 prehrati. Zatim neni nastroj na resetovani. Je to tedy zjistitelne beznou diagnostikou, pri poruse motoru a zjisteni ze se prehravala ECU v zaruce a neni o tom zaznam, pada zaruka. :feve: mno tak to si ani mě nepotěšil a záruka je dva roky že?? a co takhle si sehnat jinou Ř.J. a pak je třeba kvuli broblemu prohodit ale to se musí pak dotočit stav km bude to zjistitelné?? jak sem to projížděl tak nás je většina kdo má ještě záruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 (editace) Ale stejně do toho pujdu se..u na ně tady jsou šmejdi že i když to bude vše tak jak má bejt tak jsou schopný ti říct že si blbě řídil mno prostě město škodovek stejné jako tady dopadl cartec kopirovaly klíče při servisních prohlídkách a před koncem leasingu se ztratilo auto majiteli kterej u nih byl na servisu od té doby si vždy stojim u auta a to nemluvim o tom že napsali např.výměna svíček ale jen papírově a tak se vším prostě ještě jsem nepoznal servis kterej by byl poctivej a zvlášť tady v MB Editováno: 28. Únor 2009, autor: Montyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 ale to sem asi neptří tak koho to neodradilo ??? a je někdo novej kdo do toho pujde??? jaro se blíží a naše haťapky na to jen čekaj nasadit lesklá kola a utrhnout asfalt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzy1 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Mě to neodradilo, když škodovka nebude chtít uznat záruku, tak ji stejně neuzná a něco si vždycky najde. Já do toho jdu i tak a už aby nás byl dostatečný počet a mohli bychom to spáchat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 jo jo to jo už aby to bylo tak ještě někdo další ??? a kluci ze seznamu kdo to sleduje potřebujem potvrdit účast a vypsat vaší motorizaci dodo nám zjistí kdo a za kolik to bude mít samozřejmě čím víc nás bude tím levněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.