jipi Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 cosby: prosím ta ako si zdvyhol štartovaciu dávku na EDC16 u Octavia 2? tak to by ma moc zaujímalo, len pre info SUPERVAG to nevie, ale možno máš nejaký superVagCom a ten to vie, možnosť by tu bola ale pochybujem že ma niekto na SK a CZ aktivovanu funkciu DMA vo VAGu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Stačí na to VAG-COM,VAS,KTS,ATAL a kdo ví,co všechno.Ale člověk stím musí umět dělat!Na netu se to prodává za pár peněz,každý od toho očekává,že je to vševědoucí věc,ale ouha.Najednou je tu chybová pamět,nějaká hláška,ale co sní!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 nedělal jsem to Supervagem ale normálním Hex Canem a postup mám od Diagnostika.jestli chce on,a´t to zveřejní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Cosby tak to zkus vykoumat a pak se někde slezem a našteluješ mi to. Přece nebudu jezdit někam 1000 km na takový experimenty. Když to pánové jinde, než doma udělat nemůžou, tak holt nemůžou. Mohli mít těch zákazníků víc. Dneska to třeba uměj jen oni a dělaj kolem toho kůžičky. Zítra to může dělat kde kdo a budou mít po kšeftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Tak co, už ti to startuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 za tepla pořád stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Tak už víme kdo teda dělá kůžičky, že jirkoK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Na rotačkách uprava v softu problem neni na PD jsem to ještě neměl možnost vyzkoušet, tak až ke mě někdo přijede tak dám vědět jestli mi to maká i u PD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Cosby tak to zkus vykoumat a pak se někde slezem a našteluješ mi to. Přece nebudu jezdit někam 1000 km na takový experimenty. Když to pánové jinde, než doma udělat nemůžou, tak holt nemůžou. Mohli mít těch zákazníků víc. Dneska to třeba uměj jen oni a dělaj kolem toho kůžičky. Zítra to může dělat kde kdo a budou mít po kšeftu. nez takoveho zakaznika to radsi zadneho.tipl bych te na ING Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 10. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Ano, dokonce jsem mu napsal ze mame cestu prez Prahu do Usti..Takze jeho vymluvy typu v terenu to neumite !!!! Hmm, a dneska to umi jeden a zitra dokud to neukradnou ze softweru to nebude porad umet nejakym vagem nikdo..Na sletu servisu skoda v Bolce se tam tohle tema take nahodilo a neni postup, neexistuje reseni VAGEM nebo VASEM!!! P.S dneska dalsi oprava start na oktavii2.. Ze by si s tim opravdu nikde nevedeli rady? :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia73 Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 (editace) Ahoj všichni dnes jsem si byl v Bohumíně opravit ty špatné teplé starty pomocí výměny sowtvaru.A můžu říct že jsem nadmíru spokojen.Všechno OK.Teď startuje jak za studena i za tepla.Můžu všem doporučit. Editováno: 10. Říjen 2008, autor: octavia73 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 hele, hele, co to tady zase vedete za provokativní řeči !? Byl jsem mimo republiku, tak to prostě nešlo, no. Startuje to pořád na hovno a nějak řešit to musim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 13. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Nj ted jsme byl treba ve Zline...Pokud by bylo vice prace v Praze, nejake chipy tak klidne dojedem a udelame i ten start.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TEO DOLEZAL Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Nj ted jsme byl treba ve Zline...Pokud by bylo vice prace v Praze, nejake chipy tak klidne dojedem a udelame i ten start.. Mel jsem problém s teplými starty u TDI 77kW a v Teplicích u Jelínka mi to Flashnuli za 480,- Vse OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kazisvet Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 No takze som si tu prečítal vašu celu diskusiu ale v podstate ste mi s ničim nepomohli tak sa teda pýtam: Mám O1, 1.9TDI, 81KW. Mal som problém s dlhým štartom ked bol motor teplý. Išiel som si teda nechat zvýšiť startovaciu dávku paliva a výsledok nie je žadny. Za studeneho motora nakopnem bez problemov, ale ked je motor teply tak toci aj 5 sekund az potom naskočí. Viete mi teda poradit ako vyriešiť môj problem? dakujm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Asi neumíš čít. Je tu napsáno, že se to řeší úpravou softu. A nebo vyměníš starter, baterku, čerpadlo atd. A nebo si najdeš někoho kdo to umí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Moje DSG už mi taky blbě startovala,dal jsem new startér a naprosto super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 13. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Mel jsem problém s teplými starty u TDI 77kW a v Teplicích u Jelínka mi to Flashnuli za 480,-Vse OK. To jsou dobri borci, az jim lehne ecu pri falschi tak se jim nezaplati ani to telefonovani a shaneni obsahu do BDM... Ale zase podle mnozstvi prizpevku neni cemu verit, mozna se snazis jen pospinit neci praci...Uz jsem takhle udelal hromadu aut a vse ok, dnes treba okta 81kw 97 rok.Start davaka max nepomohlo, v Helleru uz nevedeli tak mu rekli at si koupi nove auto.Vyreseno upravou a zaplatil 3570 s dph .Dostal fakturu a s velkym usmevem a dekovackou odjel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TEO DOLEZAL Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 To jsou dobri borci, az jim lehne ecu pri falschi tak se jim nezaplati ani to telefonovani a shaneni obsahu do BDM... Ale zase podle mnozstvi prizpevku neni cemu verit, mozna se snazis jen pospinit neci praci...Uz jsem takhle udelal hromadu aut a vse ok, dnes treba okta 81kw 97 rok.Start davaka max nepomohlo, v Helleru uz nevedeli tak mu rekli at si koupi nove auto.Vyreseno upravou a zaplatil 3570 s dph .Dostal fakturu a s velkym usmevem a dekovackou odjel.. ..:-)...nesnazim se spinit nici praci..rikam jak to bylo v mem pripade a to je vse..:-)...nejsem zadny odbornik..proste se delim o svou zkusenost...me to pomohlo tim jejich flasham...to je vse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TEO DOLEZAL Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 To jsou dobri borci, az jim lehne ecu pri falschi tak se jim nezaplati ani to telefonovani a shaneni obsahu do BDM... Ale zase podle mnozstvi prizpevku neni cemu verit, mozna se snazis jen pospinit neci praci...Uz jsem takhle udelal hromadu aut a vse ok, dnes treba okta 81kw 97 rok.Start davaka max nepomohlo, v Helleru uz nevedeli tak mu rekli at si koupi nove auto.Vyreseno upravou a zaplatil 3570 s dph .Dostal fakturu a s velkym usmevem a dekovackou odjel.. ...jsem tady na foru novy...a ted koukam ze muj prvni prispevek byl smerovan jako odpoved na tebe...byl to vseobecny prispevek...kliknul jsem na odpovedet a myslel jsem ze je to jako odpovedet na ten prvotni prispevek...takze nic osobniho:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 počkej, ted tě zabijou moderátoři za ty citace. jinak to je ten stejnej Jelínek holding jak tu od nich někdo koupil OII a totál se mu vysypala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Tak zitra jedu do bohumina na opravu tepleho startu....dam vedet jak to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Tak jsem ted prijel domu z opravy tepleho startu na octavii II 77kw....auto za studena startovalo perfektne a posledni dobou za tepla tocilo asi cca 5 sekund a potom chytlo.Do Bohumina to mam 230km ...a tak to byl vylet na pul dne.Prijel jsem kluci poslechli jak to krasne dlouho toci a usmali se...zalohovali muj soft....potom upravili asi 10min. a nahrali vse zpatky....startuje to ted na brnk a kdybych u toho nebyl,tak taky nebudu verit....sleduji tohle tema uz dlouho a vidim jak tady nekteri vyvraci,ze se to dela jinym zpusobem a levneji.....zaplatil jsem 3000kc a jsem spokojeny nad miru...kdyz chcete nekteri vyvracet zpusob opravy,tak ukazte vsem ze to jde delat jinak a levneji a budete mit u vsech uspech....a prace mraky.......muzu jen kluky pochvalit a vsem doporucit a urcite se ceste vyplati i z vetsi dalky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 6. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Taky dekujem za navstevu v Bohumine...Pekna okta a pekna manzelka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Oct I jsou snad už vyřešeny.U Oct II mám poznatek,že se něco děje s pastorkem startéru,ale nevím přesně co.Zatím mi pomáhá vě většině případů u některých motorizací pouhá ůprava přes SUPERVAGA v nastavení dávky.Nemusím flashovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.