Přejít na obsah

RS, 1.8T - zvuk z motoru pri nizsich otackach


mondzo

Doporučené příspěvky

Zdravim,

vlastnim 1.8T RS a chcem sa opytat ci mi niekto nebude vediet poradit. Proste pri nizsich otackach (najviac medzi 800-1500) z motoru pocut cudny zvuk, proste to tak zavija a meni zvuk podla otacok (take cudne zavijanie, ventilator to nie je urcite). Co by to mohlo byt? Nestretol sa s tym uz niekto? Neviem ako to lepsie popisat.

Dakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim, problem s turbom nevyzera, lebo auto taha bez problemov. Teda mam tie slabe vypadky (take zadrhavanie slabucke) pri plyne na podlahe, ale o tom som cital, ze to pocituje skoro kazdy a zatial sa neprislo, cim by to mohlo byt.

Akurat toto cudne zavijanie sa objavilo, ked priatelka chytila motor odpsodu o skalu ked parkovala, bolo to vsak jemnucke, ale chytila (nie je povoleny ziadny plast ani nic, auto zospodu som pozeral) a odvtedy za to zacina ozyvat, mam pocit, ze len pri studenom motore, ale tym nie som si celkom isty. Pri vyssich otackach to uz nerobi alebo sa to skryje za zvukom motora a teda to uz nepocut.

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Vyriesene:

Malo oleja v servo riadeni. Mam malo prasknutu manzetu na riadeni, takze uvidim, ako sa to bude spravat a ako rychlo sa bude tratit, inak ma caka vymena. Bolo mi povedane, ze to bude horsie a horsie. Neviem ci je to pravda, ale oprava zevraj moze byt az okolo 17 litrov :(.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...