camel1cz Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Super, tak to zítra prubnu a poreferuju :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlkus Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Tak jsem to vyzkoušel, cosik to udělalo a světě div se, pomohlo to. Sice jsem se toho nezbavil úplně,ale necvaka to už tolik a tak často. Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Taky sem to zkusil - při nastartovaném motoru a zapnuté klimě jsem stiskl ECON a k němu pak i horní ofuk. Na displayích ukazujících teploty pro řidiče a spolujezdce se objevil nějakej piktogram (nevím co to znamená)... držel jsem, držel a pak to zmizelo a objevila se zase teplota. Mezitím to cvakalo podobně jako ten rušivý zvuk. Tak snad - zatím jsem to cvakání nezaregistroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaniq Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 A skúšal niekto kombináciu ECON + ofuk skla (nie rozmracovanie). Ja som to stlačil a nabehli mi tam nejaké čísla. Aj sa s nimi dalo hýbať. Rád by som vedel, čo sa tým nastavuje. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Taky sem to zkusil - při nastartovaném motoru a zapnuté klimě jsem stiskl ECON a k němu pak i horní ofuk. Na displayích ukazujících teploty pro řidiče a spolujezdce se objevil nějakej piktogram (nevím co to znamená)... držel jsem, držel a pak to zmizelo a objevila se zase teplota. Mezitím to cvakalo podobně jako ten rušivý zvuk. Tak snad - zatím jsem to cvakání nezaregistroval. Drzet jsi to uz nemusel. Pote, co se na displejich objevi piktogramy, muzes pustit. Kdyz to drzis, nevadi... Udelal jsi to spravne. A skúšal niekto kombináciu ECON + ofuk skla (nie rozmracovanie). Ja som to stlačil a nabehli mi tam nejaké čísla. Aj sa s nimi dalo hýbať. Rád by som vedel, čo sa tým nastavuje. Ďakujem To by me taky zajimalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernikus Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Hadica vymenená - zohnala sa použitá za 70€. Ďakujem za reakcie Tiež mi to ťuká pod palubovkou, ale mechanikovi nič neukázalo napichnutie na PC. Skúsim tu fintu Econ+Ofuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumlajz Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 Čau prosim vás nefunguje mi klimatizace po připojení na VAG mi to napsalo 01274 - servoklapka V71 udělal jsem i restart climatroniku a vymazání závad bohužel to tam naskočila stejná chyba a ještě bych se chtěl zeptat pokud mám tuto chybu je to spojené s tím že se mi nerostočí sahara (vrtule větráku) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 tato chyba nemá s nefunkční klimou nic společného, musíš hledat někde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj-slim Vloženo 25. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2013 (editace) Zdravím, mě pro změnu jednou ventilátor fouká a pak zase ne. Rozeběhne se klidně po deseti minutách jízdy a když ho dám na plný pecky foukat, tak kolísá. Mám také climatronic na OII. Prosím, mohl by mi někdo poradit, co a jak? Klima jinak chladí krásně. Děkuji Editováno: 25. Červenec 2013, autor: dj-slim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 (editace) To muze byt i servo klapky vnitrni cirkulace, tedy pokud vetrak huci, ale z vydechu nejde vzduch, kdyz das econ fouka normalne? Idealne nacist zavady. Editováno: 26. Červenec 2013, autor: Stanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirec-ke Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 Ahojte, ako čítam viac nás má podobný problém ale riešenie som nenašiel. Mám nastavených 23° na oboch stranách, po nejakom čase cítim že sa u mňa ochladí. Keď nastavím ofuk do tváre jasno rukou cítim zmeny teplot. U mňa ide chladný vzduch a na pravo teplý. Ak chcem ja aspoň taký ako je napravo, musí svoju stranu vytiahnúť asi na 29°. VAG neukázal nič. Keď sme pozerali teploty na čidlách tak to vtedy topilo ako malo. Vie niekto ako zistiť chybu a najlepšie ako ju odstrániť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 musis zkouset, nejspis odeslo cidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xorb Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 ahojte, mam otazku, ktora tu uz bola avsak nenasiel som uplnu odpoved, chcel by som teda poprosit este raz skusenych, ktory uz menili climatronic z predFL za FL Takze moja vybava - O2 1.9TDi 77kW rv2007 / MY2008 Adresa 08: Klima/topení Labely: SVO\1K0-907-044.lbl Øídící jednotka SW: 1Z0 907 044 R HW: 1Z0 907 044 R Díl: ClimatronicPQ35 110 0402 Revize: 00110021 Seriové èíslo: 00000000000000 Dílna #: WSC 00000 000 00000 VCID: 458555277531 je to ten BEZ vyhrievania sedadiel. Chcel by som ho vymenit za FL. 1) vie mi niekto povedat, aky model mam zhanat? 2) co vsetko okrem prepinovania este treba? + je niekde navod, prosim? ak treba nejake dalsie info, dodam. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeSK Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Zdravým vás, chcem sa s vami podeliť o jeden môj problém, poprípade poprosiť niekoho o jeho vyriešenie. Mám O2 MR 2005. V mojej octavii som vymenil starý originál ovládací panel climatronicu za nový z faceliftu. Všetko pasovalo, šrúby aj konektory na pripojenie káblov. Panel beží, všetko svieti, tlačidla fungujú aj zobrazovanie ovládania na columbuse len mám taký pocit že samotný climatronic nefunguje. Respektíve aby som upresnil zdá sa mi že clima nefunguje alebo napríklad niekedy keď dám ofukovanie naplno tak to vôbec nefúka atď. Neviete niekto čo s tým? Mám aj vymenený gateway z faceliftovej octavie. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka mz Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Zdravím mám problém s klimatizací, už se tady o tom psalo, a to že klima se rozběhne až za nějakých 5-10minut, nějakých cca 10km, ale pak už chladí normálně. Podle toho co jsem vyčetl tak by to mohlo být čidlo tlaku na kompresoru. Díval jsem se pod kapotu a když jde teplý vzduch z výdechů, tak se ani velká ani malá sahara netočila (i když už byla teplota na budíku 90°C), teprve až začal jít chladný vzduch z výdechů tak se roztočily obě. Je to tak že když je špatné to čidlo netočí se ani sahary, nebo je problém v saharách?? Případně lze to zjistit přez diagnostiku? ještě dodám že chladivo i olej v kompresoru mám komplet vyměněné loni koncem léta a dělalo to i před tím. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarysek Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 Kloucci mam malinkej problemek v zime sem si menil panel climy za panel s vyhrevem... pc sem nic nedelal minuly tyden sem si vsimnul ze kdyz zmacknu auto po chvilce se rozjede vetrak naplno ale klapky do auta sou vsechny zavreny takze nic nefouka zmacknu ale na eco a hned se vse rozbehne... nevim jestli to dela az ted nebo to delalo uz po vymene panelu protoze sem klimu nepoustel asi ale myslim ze to chodilo... nesetkal se nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 Zkousel si resetovat klapky do vychozi polohy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 cau hosi je narmalni ze pri zapnutem auto bez econu bezi porad ventilator? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 Pokud prave chladi klima tak ano. Ale toci se jen kdyz auto stoji. Alespon u me je to zhruba takto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 vidis to me nenapadlo,vzdy kdyz zastavim tak se toci pri jizde nevim jestli bezi,dik za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 (editace) Dnes jsem si všimnul, že při zapnute klimatizaci beží jen jeden ventilátor, ten menší se netočí (strana spolujezdce), má někdo zkušenost s tímto? Ty ventilátory se točí i za jízdy? Editováno: 23. Květen 2014, autor: Ustecak21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Toci se to proste podle potreby. Muzou se tocit i za jizdy. Myslim, ze klima ovlada jen jeden ventilator, druhy je ciste pro motor. Za tohle ale nerucim. Chybu bych v tom ale nehledal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 ten jeden se toci na bomby a ten druhej stoji, což mi přijde divný. Klima normálně chladí bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl99 Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Zdravím Vás,Chtěl bych poprosit o radu. Mám OII r.v. 2006,climatronic, a přestala mi fungovat klima, když nastavím AUTO a teplotu třeba na 18°C, fouká pořád teplý vzduch. Po cca 20-ti minutách jízdy, se ale jakoby probere a začne chladit, ale vzhledem k nastavené teplotě na 18°C, chladící účinek není dostatečný. Myslel jsem si, že v okruhu tedy není dostatek chladiva, proto jsem staré chladivo odčerpal a naplnil systém novým. Bohužel klima stále nefunguje, všiml jsem si ale že kompresor vůbec netlakuje a pravděpodobně nepracuje správně, jasně vadný ventil v kompresoru. Dnes jsem jel ale z práce, a stalo se mi že po cca 15-ti minutách najednou začala klima chladit, ale jen tak asi na 30 s., pak zase začal foukat teplý vzduch, a pak zase cca po 30 s. začal foukat studený a tak pořád dokola...nevím, jakoby se ten kompresor snažil, myslím si že tím kompresorem to nebude, ale nevím, spíš mám v hledáčku nějaké čidlo, nebo podobně. Setkaly jste se někdo s podobným chováním klimy? Nebo je to jasný případ vadného kompresoru?(v tom případě si ale neumím vysvětlit jeho náhlou funkčnost, i když jen na okamžik).Děkuji Vám za každou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 (editace) ten jeden se toci na bomby a ten druhej stoji, což mi přijde divný. Klima normálně chladí bez problémů. Funguje mi to stejne. Jak jsem psal, myslim, ze ten druhy si zapina motor a climatronic ho ovladat nemuze. Kdezto ten co se ti toci muze ovladat jak motor, tak climatronic. Editováno: 23. Květen 2014, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.